Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 87

Θέμα: 2007 Yamaha FZ6

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt

2007 Yamaha FZ6

Iδού η νέα fazer 600

foto

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f.jpg 
Προβολές:	2176 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	54791

H νέα fazer600 που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον προσεχή Οκτώβρη ενώ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα κατά την Ανοιξη(?) του 2007.
    Η ζελατίνα τίνει να μοιάσει στο μεγάλο της αδερφό το FZ1, η εξάτμιση θυμίζει πολύ το R6, ενώ και η σέλα μου φέρνει στο μυαλό τη Ζ της Kawasaki.
    Εγώ που είμαι ερωτευμένος με το παρόν μοντέλο δεν ειμαι κ πολύ ενθουσιασμένος με την καινούρια fazer.Έχω την εντύπωση οτι πάει να χάσει την έντονη κ πολύ ισχυρή προσωπικότητά της που την κατέστησαν από τις πιο όμορφες (για μένα δεν υπάρχει ομορφότερη) μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού και τίνει να μετατραπεί σε διχασμένη προσωπικότητα προσπαθόντας να πάρει στοιχεία από άλλες μηχανές αντί να ενισχύσει τον παλιό κ πολύ όμορφο σχεδιασμό.
    Όλα αυτά βέβαια μέσα από μιά μόνο φωτογραφία και μόνο από μια οπτική γωνία δεν μπορεί παρά να είναι η πρώτη κ μόνο εντύπωση κ τίποτα παραπάνω.Στο τελικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη μπορεί να προστεθεί μια τελευταία πινελιά που να τονίσει περισσότερο τον δικό της αυθεντικό χαρακτήρα.
    Για τον κινητήρα οι μηχανικοί της Yamaha βρίσκονται σε δίλημα για το αν θα βάλουν αυτόν της R6 2006 καθώς ναι μεν είναι πολύ προηγμένος τεχνολογικά αλλά υστερεί σημαντικά στις μεσαίες.Σκοπός των μηχανικών είναι να εξαλείψουν την "τρύπα" στις μεσαίες αλλά με τον κινητήρα του νέου R6 είναι δύσκολο να το καταφέρουν.Οπότε όσον αφορά τον κινητήρα της νέας Fazer τα πράγματα είναι λίγο θολά ακόμα.
    Για εμένα που είμαι επείδοξος αγοραστής της fz6 θα περιμένω να δω το συνολικό πακέτο και θα αποφασίσω για το αν θα πάρω το καινούριο μοντέλο ή όχι.Στην περίπτωση που η 2007 τα καταφέρει τόσο σε εμφάνιση (μακάρι αλλα...) όσο και σε επιδόσεις τότε θα είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα οδηγάω μια μηχανή καλύτερη από το πολύ πετυχημένο υπάρχον μοντέλο.Σε αντίθετη περίπτωση πάλι ευτυχισμένος θα΄μαι γιατί και θα οδηγάω την πολύ όμορφη παλιά fazer αλλά θα την αγοράσω και σε πολύ καλή τιμή (λογικά οι τιμές της παλιάς θα πέσουν)

συγνώμη για την απαράδεκτη φώτο
    την αυθεντική θα την βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/ima...maha_FZ6_r.jpg

Το site αυτό είναι λάτρης του photoshop....
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
    A gentleman would walk but never run...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Το site αυτό είναι λάτρης του photoshop....
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
    Δεν παίζει να είναι καθόλου έτσι...

εκτός κι αν οι ιάπωνες αποφασίσουν να το βγάλουν έτσι όπως φαίνεται... με διαφορετικό χρώμα ζάντας μπρος-πίσω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    surfing the wild side

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ FZ6 ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΙΑΜΑΧΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΙΖΕΡ.
    ΟΤΙ ΦΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΚΕΙΡΕΣ.
    ΟΤΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ FAZERCLUB.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2007....

Μα ειλικρινα πηρες αυτην την φωτο για παραδειγμα?

Παίδες δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο site είναι έγκυρο ή όχι πάντως ήταν η πρώτη φορά που είδα και άκουσα κάτι για την καινούρια fazer.Το σχετικό άρθρο θα το βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/200...Triple_675.htm .
    Μακάρι η νέα fazer να μην έχει την μορφή που φαίνεται στις φώτο και το καινούριο μοντέλο να έχει τουλάχιστον την ίδια κοφτερή κ ξεχωριστή προσωπικότητα που είχε το παλιό.
    Ίδωμεν...

Eμενανε με αρεσει.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παιδιά σοβαρευτείτε....

Δεν βλέπετε ότι η φωτό είναι φωτοσοπιά του καινούργιου 1000αριού ???

Ανάποδο πηρούνι, τετραπίστονες, ίδια ουρά με το χιλιάρι, ίδια σέλλα, όλα ίδια είναι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ρε παιδιά σοβαρευτείτε....

Δεν βλέπετε ότι η φωτό είναι φωτοσοπιά του καινούργιου 1000αριού ???

Ανάποδο πηρούνι, τετραπίστονες, ίδια ουρά με το χιλιάρι, ίδια σέλλα, όλα ίδια είναι....
    Ε αφου υπαρχουνε;Να τα ξανασχεδιαζουμε;
    Ασε ρε φιλε με τοσα που μας πληρωνουνε εκει μεσα ολα τα νεα μοντελακια θα προκυπτουν απο μονταζ
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
    συγνώμη για την απαράδεκτη φώτο
    την αυθεντική θα την βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/ima...maha_FZ6_r.jpg
    H foto tou link einai diaforetikh apo auth pou evales(h maska!)!

Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτή τη φώτο?
    είναι από τό γνωστό site fazerclub κ μόλις σήμερα την είδα.

το FZ660R που φαίνεται στη φώτο μήπως δηλώνει έναν εντελώς νέο κινητήρα με 60 κυβικά παραπάνω?
    Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fz6_800.jpg 
Προβολές:	1682 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	56014

Δουλευουν πυρετωδως οι γραφιστες!!!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •