Λίγο άσχετο αλλά θα ήθελα να πώ τη γνώμη μου περι σκωτώστρας και μή και ειδικά για τις Supersport μηχανές και όλες οι γνώμες δεκτές...
Ακούω εδώ και πάρα πολλά χρόνια "Αχ παιδάκι μου γιατί καβαλάς τέτοια μηχανή; θα σκωτοθείς". Και όμως αυτό που παρατήρησα έχοντας εμπειρία και απο σκουτεράκια και απο παπάκια και απο ΧΤ και κάτοχος 2 σούπερσπόρ μηχανών πως είναι οι ασφαλέστερες μηχανές απο όλα τα είδη των μηχανών. Σταθερότατες, με πολύ καλά φρένα, φοβερό στήσιμο, δύναμη εκεί που θα σε γλυτώσει απο ένα κακό πχ. προσπέραση κλπ.Πιό εύκολο μου φένεται να την φάς με οποιαδήποτε άλλη μηχανη παρά με αυτό το είδος το οποίο έχο ερωτευτεί...
Τελικά σκωτώστρα είναι το μυαλό μας το ίδιο που δέν μπορει να κρατηθεί και δίνει εντολή στον καρπό να γυρίσει πολύ εκεί που δέν πρέπει και όχι τίποτα άλλο... Το ότι δέν φοράμε κράνη και προστατευτρικό εξοπλισμό και πολλοί άλλοι παράγοντες οι οποίοι δέν αφορούν τη μηχανή...
Ειναι κρίμα να οδηγούν τέτοιες μηχανές αυτοί που δέν έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους και σε συνδιασμό με ένα τέτοιο μηχάνημα γίνονται φονικά όπλα για τους άλλους και για τον ίδιο τους τον εαυτό...Διότι τί να κάνουμε...τρέχει το γ@@@νο...αλλά δέν τρέχει απο μόνο του, εσύ αποφασίζεις...