Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: ευθανασια ..κουταβακια

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
    .... επεσε απο τον 2ο οροφο ..... το δαγκωσαν ασχημα ....καποιος μλκς πυροβολησε εναν κουκλο κινεζο που ειχα στο χωριο.....
    εχεις αναρωτηθεί ποτε οτι .... ισως...

ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ???

λεω εγω τωρα....

hi

se ntokimanter prin apo mia evdomada elege.
    H lakhterh symfonia pou exei kanei pote o anthropos.
    Tous dineis oti sou perisevei.
    Oso xrono exeis, oso faei sou perrisevei
    kai gia antallagma sou dinoun ta panta.
    H dikia mou (rotweiler) einai makran h kalhterh gomena pou eixa kai me agapaei akoma kai an feygw me tous fylous gia 3 hmero sths serres kai thn grafw.
    mia volta thn mera na to pas tha einai 3eytyxismeno.
    parto Maria
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Χμμμ, γλύκα είναι τα άτιμα!! Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγω και εγώ από το σπίτι μαζί με αυτό.....τι ράτσες είναι διασταύρωση? γίνονται μεγαλόσωμα, μεσαία? και πόσο μηνών είναι?

δεν ξερω ρε παιδια...

το μαιλ μου το εστειλε μια κολητη φιλη επειδη ξερει οτι γουσταρω τρελλα τα σκυλια κ εχω χωρο..

εαν ενδιαφερεστε να μαθετε να σας δωσω το τηλ.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ψηνομαι παντως...απλα δεν θελω μετα απο λιγο καιρο να με κουρασει κ να το δωσω...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    δεν ξερω ρε παιδια...

το μαιλ μου το εστειλε μια κολητη φιλη επειδη ξερει οτι γουσταρω τρελλα τα σκυλια κ εχω χωρο..

της φιλης σου η των κουταβιων??????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

της μαμας των κουταβιων !

της κουταβας δηλαδη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    της μαμας των κουταβιων !

της κουταβας δηλαδη

γιατι της μαμας και οχι του μπαμπα(κουταβος) δηλαδιςςςςςςςςς????????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

stray.gr

Apantisi apo Stray.gr sxetika me ta koutavia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2006

Θέμα: Ενημέρωση παραληπτών του παραπλανητικού e-mail σχετικά με τα 6 κουτάβια που προορίζονται για ευθανασία.

Το Stray.gr ανακοινώνει πως δεν θανατώνει ποτέ νεογέννητα, κουτάβια ή ενήλικα ζώα. Η λύση της ευθανασίας για την ομάδα μας δεν υπάρχει σαν λύση σε υγιή ζώα, σε ζώα που μπορούν να θεραπευτούν και σε ζώα που δεν πονούν.

Τα κουτάβια δεν είναι του σωματείου Stray.gr, είναι μιας κυρίας που βοηθάει η ομάδα, η οποία φιλοξενεί στο χώρο της περισσότερα από 200 ζώα και της άφησαν άλλα 12. Μας ζήτησε βοήθεια, διαφορετικά θα αναγκαζόταν να τα θανατώσει, λόγω του μεγάλου αριθμού ζώων που φιλοξενεί στο σπίτι της.

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr μην έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άλλα ζώα, ζήτησε τη βοήθεια περισσότερων εθελοντών, πιστεύοντας πως προωθώντας το e-mail σε φίλους και γνωστούς θα βρεθούν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι να φιλοξενήσουν τα κουτάβια ώσπου να βρουν οικογένειες.

Δυστυχώς κάποιος λειτούργησε αυθαίρετα, σβήνοντας το αρχικό e-mail που γράφτηκε από μέλος της ομάδας, έγραψε πως η ομάδα μας σκοπεύει να κάνει ευθανασία στα ζώα, γιατί δεν μπορεί να τα φιλοξενήσει. Κάτι τέτοιο δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση και μας έχει εκθέσει σε μεγάλο βαθμό.

Γιαυτό και αναζητούμε τον αρχικό αποστολέα που υπογράφει το e-mail αυτό.

Τα 6 κουτάβια που αναφέρονται στο e-mail, τα άλλα 6 που επίσης παράτησαν στον ίδιο χώρο καθώς και δεκάδες άλλα κουτάβια και γατάκια αναζητούν τη βοήθεια σας, ώστε να φύγουν από τους δρόμους και να τους δοθεί μία ευκαιρία να βρουν μία οικογένεια να τα αγαπήσει.

Αν έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ή να υιοθετήσετε ένα, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με ένα από τα παρακάτω e-mails: mlymper@stray.gr, ctsimblouli@stray.gr , mgrammatikaki@stray.gr

Με εκτίμηση,
    Stray.gr

hi

to thl paei doro mazi me to koutavi?
    ti einai siemens nokia ....?

ela parte to skylh paei doro me to thl.

mporei na bgoun kai alles prosfores
    arxika ginese sothras tou kai meta pairneis kai thl.doro
    super
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    to stray.gr διαβαζει moto.gr ?

ασχετα παντως το μεγαλυτερο :a19: για την δουλεια που κανετε.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

τουλαχιστον δεν υπαρχει θεμα ευθανασιας..........

stray.gr
    δεν ξερω ρε παιδια...

Mporei kapoios na mou steilei to e-mail kai ta stoixeia tou arxikou apostolea tou minimatos autou, sta: mlymper@stray.gr, mgrammatikaki@stray.gr, ctsimblouli@stray.gr ??

Sas parakalw einai shmantiko.

Euxaristw poly,
    Marina gia to Stray.gr

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stray.gr
    Mporei kapoios na mou steilei to e-mail kai ta stoixeia tou arxikou apostolea tou minimatos autou, sta: mlymper@stray.gr, mgrammatikaki@stray.gr, ctsimblouli@stray.gr ??

Sas parakalw einai shmantiko.

Euxaristw poly,
    Marina gia to Stray.gr
    Marina apo to Stray.gr,

δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον αρχικό αποστολέα του μηνύματος...

εμένα ας πούμε μου το έστειλε κάποιος που από τα forward του mail έιχε ήδη διανεμηθεί σε περίπου 200 άτομα...

εγώ με τη σειρά μου το έστειλα σε 30-40 άτομα.... κ.ο.κ.

από εχθές που κυκλοφόρησε μου έχει ξαναέρθει άλλες 3 φορές από άσχετες πηγές (όχι μέσω αυτών που το έστειλα εγώ δηλαδή) ...

είναι σαν τα chain mails.... έχει σίγουρα παραδοθεί σε πάνω από 100.000 mailboxes από εχθές οπότε μην ψάχνεις να βρεις πως και γιατί ξεκίνησε...

καλύτερα να βάλετε μια ανακοίνωση στο site σας ή/και να ξεκινήσετε ένα δικό σας chain letter όχι δικαιολογώντας το πρώτο αλλά εν μέρει "διαφημίζοντας" την προσπάθειά σας και εξηγώντας ότι έχετε συνέχεια pets για χάρισμα/βοήθεια (ίσως μαζί με κάποιες φωτογραφίες των εγκαταστάσεών σας...

και τελικά παρά το γεγονός ότι το αρχικό chain letter αναφέρει για ευθανασία... για καλό κυκλοφόρησε όχι για κακό... το θέμα δυσφήμησης στην ουσία υφίσταται μόνο στα δικά σας μάτια...
    από ζωόφιλους σε ζωόφιλους πέρασε σωστά το μήνυμα...

Φιλικά,
    Τάσος από το moto.gr (από, όχι εκ του moto.gr)

stray.gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Marina apo to Stray.gr,

δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον αρχικό αποστολέα του μηνύματος...

εμένα ας πούμε μου το έστειλε κάποιος που από τα forward του mail έιχε ήδη διανεμηθεί σε περίπου 200 άτομα...

εγώ με τη σειρά μου το έστειλα σε 30-40 άτομα.... κ.ο.κ.

από εχθές που κυκλοφόρησε μου έχει ξαναέρθει άλλες 3 φορές από άσχετες πηγές (όχι μέσω αυτών που το έστειλα εγώ δηλαδή) ...

είναι σαν τα chain mails.... έχει σίγουρα παραδοθεί σε πάνω από 100.000 mailboxes από εχθές οπότε μην ψάχνεις να βρεις πως και γιατί ξεκίνησε...

καλύτερα να βάλετε μια ανακοίνωση στο site σας ή/και να ξεκινήσετε ένα δικό σας chain letter όχι δικαιολογώντας το πρώτο αλλά εν μέρει "διαφημίζοντας" την προσπάθειά σας και εξηγώντας ότι έχετε συνέχεια pets για χάρισμα/βοήθεια (ίσως μαζί με κάποιες φωτογραφίες των εγκαταστάσεών σας...

και τελικά παρά το γεγονός ότι το αρχικό chain letter αναφέρει για ευθανασία... για καλό κυκλοφόρησε όχι για κακό... το θέμα δυσφήμησης στην ουσία υφίσταται μόνο στα δικά σας μάτια...
    από ζωόφιλους σε ζωόφιλους πέρασε σωστά το μήνυμα...

Φιλικά,
    Τάσος από το moto.gr (από, όχι εκ του moto.gr)

Kalimera, se euxaristw gia to minima sou.

Wraia ta les, tha mporouse na einai etsi, alla h zhmia pou exei kanei stin omada mas auto to kakovoulo minima, mporei na stoixisei se alla zwa, giati kanenas de tha voithaei an apoktisoume kaki fimi. Giati den asxoloumaste mono me koutavia, alla kai me steirwseis, emvoliasmous, orthopedikes egxeiriseis kai ola auta xwris kamia apolytws xorigia apo to kratos.

Kathimerina edw kai mia evdomada lamvanw yvristika mails apo eksagriwmenous anthrwpous kai prospathw na valw mia taksi.

Giauto kai den exw kataferei na ananewsw to website akoma, oute kan na doulepsw.

Filika
    Marina

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευθανασία...
    από shatz στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2009, 11:08
  2. Κουταβακια για σπιτι
    από MIKE_16V στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 18:38