VAILLANOVA = o Jacques Villeneuve dld?
etsi gia na jeroume ti leme...?
de blepeis pou o lykos exei apories??? :P
VAILLANOVA = o Jacques Villeneuve dld?
etsi gia na jeroume ti leme...?
de blepeis pou o lykos exei apories??? :P
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Αυτό έκανε κι ο Prost στο Senna στη Suzuka... Με τη μόνη διαφορά ότι ο Senna κατάφερε να κρατήσει το μοτέρ αναμένο, να ξαναμπεί στον αγώνα, να κερδίσει το χαμένο χρόνο, να ξαναπάρει την 1η θέση και να τερματίσει. Αλλά ο μυτόνγκας, μετά τη τέλος του αγώνα κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τον τότε πρόεδρο της FIA, Jean Paul Balestre, και μετά από 25 λεπτά βγήκε με την απόφαση που επέβαλε με βέτο, ότι ο Senna είχε κλέψει και έπρεπε ν'ακυρωθεί...
Σα να βάλει έβγαινε μετά το ματς Ελλάδας Πορτογαλίας ο πρόεδρος της FIFA και μας ακύρωνε το γκολ γιατί κάναμε φάουλ... Ήμαρτον...
Για μένα ο Senna είχε πάρει 4 πρωταθλήματα...
Συμφωνω και επαυξανω, αλλα τελικα μενουν τα γραπτα αποτελεσματα, δυστυχως ...![]()
villanova=>gilles villeneuve
βρε crs-k εβαλες τον jaques και αφησες τον gilles απ'εξω?
κι ο ζακ ομως ηταν ωραιος.κριμα που τον εστειλαν νυχτα.τι montoya και πιπες?οταν ο ζακ εκανε προσπερασματα ''εφταιγε'' η καταγωγη του απο τα καρτ ενω για τον χουαν ''ευθυνεται''...
δεν λεω οτι ο prost ηταν ο καλος της υποθεσης.οσο για την αξια του ως οδηγος,κι εγω ειμαι της αποψης οτι ηταν υποδεεστερος του σενα.απλως δεν αρεσκομαι σε συγκρισεις που δεν ειναι απολυτες και αφηνουν παντα το περιθωριο στον καθενα να λεει το δικο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Αυτό έκανε κι ο Prost στο Senna στη Suzuka... Με τη μόνη διαφορά ότι ο Senna κατάφερε να κρατήσει το μοτέρ αναμένο, να ξαναμπεί στον αγώνα, να κερδίσει το χαμένο χρόνο, να ξαναπάρει την 1η θέση και να τερματίσει. Αλλά ο μυτόνγκας, μετά τη τέλος του αγώνα κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τον τότε πρόεδρο της FIA, Jean Paul Balestre, και μετά από 25 λεπτά βγήκε με την απόφαση που επέβαλε με βέτο, ότι ο Senna είχε κλέψει και έπρεπε ν'ακυρωθεί
χωρις να θελω να θιξω κανεναν εδω μεσα παιδια.
και κατι αλλο:
''αυτη η γενια κανει τετοια πραγματα γιατι ξερει οτι δεν θα πληρωσει το τιμημα.στην εποχη μου μπορει να σκoτωνες καποιον η να σκοτωνοσουν εσυ.ο σενα εδειξε οτι μπορεις να κανεις τετοια πραγματα και να την βγαζεις καθαρη.αυτος εσπειρε τον κακο σπορο!''
dan gerny,απο τους καλυτερους του 60,μετα τον εμβολισμο του σενα στον προστ το 91 στη σουζουκα,ενα χρονο μετα την παραπανω μαλακια του προστ...
δεν το ενστερνιζομαι,πιστευω οτι θα γινοταν ουτως η αλλως,απλως το παραθετω![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Εχεις απολυτο δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
villanova=>gilles villeneuve
βρε crs-k εβαλες τον jaques και αφησες τον gilles απ'εξω?
..........
Ελεγα οτι κατι θα μου εχει ξεφυγει ...![]()
Και μου διεφυγε οδηγος της Ferrari.![]()
Ο Καναδος, Gilles Villeneuve που τερματησε 2ος, πισω απο τον Jody Scheckter το '79, αλλα δεν τον βοηθησε το αυτοκινητο τα επομενα 3 χρονια, μεχρι το '82 που ειχε το τραγικο ατυχημα, οπου εχασε και τη ζωη του, στο Βελγικο αγωνα νομιζω.![]()
Ειναι και αλλοι τεσσερεις που δεν τους προλαβα αγωνιζομενους, αλλα εχω δει ολοκληρους αγωνες τους απο μαγνητοσκοπησεις και τους θαυμαζα.
Μιλαμε για:
Τον Αγγλο, Jim Clark.
Τον ΝεοΖηλανδο, Bruce McLaren.
Τον Αυστραλο, Jack Brabham.
Και τον μεγαλο Αγγλο οδηγο, πατερα του Damon, Graham Hill.
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Καλα αρχειο κρατατε? τι επιδειξη γνωσεων ειναι αυτες?
Εντυπωσιαστηκα.....
![]()