Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ?????

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Την δικιά μου την πήρα καθαρή-καθαρή και γυαλισμένη!
    150 Ευρά για πινακίδες που της πήρα την επομένη ημέρα...και ήταν απο τις τελευταίες παλιές - ενώ ήδη "έπαιζε" η πρώτη φουρνιά απο "ταψιά" στην αγορά.
    Νο prob με τα λάστιχα (που τσέκαρα 10 μέτρα αργότερα στο βενζινάδικο).Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
    Και σιγά μην είμαστε παράξενοι που ζητάμε τα αυτονόητα!!!
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Τελικα ορισμενοι νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα παπαρια. Εαν τους βγει το ονομα ομως ........
    Οσο για τα δωρα εχω την εντυπωση οτι ειναι β' διαλογης εαν και επωνυμα (εαν δεν ειναι μαιμου).
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    E ναι και εγω παρελαβα περυσι το μηχανακι μου απο ενα εμπορο μεσα στην μπιχλα και σπαστηκα πολυ
    Περιμενα να δω ενα μηχανακι καθαρο, ομορφο να το καμαρωσω και αυτο ειχε τοση ξενερωτικη βρωμα σαν να του ειχαν ριξει κουβαδες με λασποχωμα (ε καλα υπερβαλλω και λιγο)
    Επισης ηταν ξεβιδωμενο (με κινδυνο να φυγει) το κατω καπακι απο το κουτι με τους διακοπτες.
    Αυτα δειχνουν σιγουρα οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι σωστοι επαγγελματιες, αλλα στην τελικη καποια στιγμη θα το πληρωσουν απο τον καταναλωτη.
    Πριν χρονια ειχα παρει ενα Punto gt απο Fiat esresso(δεν ξερω καν αν υπαρχει σημερα) και ελεγχοντας το, το βλεπω χτυπημενο πισω στον προφυλακτηρα. Μου λεει ο μαγκας εκει παρτο και αν ξαναχτυπησεις στα φτιαχνω ολα μαζι Ουδεν σχολιο !
    Ηθελε να μου πασαρει συστημα ηχου με ηχεια κομπλε (μαπα καρπουζι) που πηρε το ματι μου σε ενα αλλο πουντο που ειχε ο γιος του αφεντικου.
    Δεν ειχε σηματα και αυτοκολλητα και με εστειλε στο συνεργειο να μου τα βαλουν οταν ο ιδιος θα χρειαζοταν ενα λεπτο (και πολυ λεω).
    Δεν μπορουσε (ή μαλλον δεν ηξερε) να ρυθμισει το τηλεχειριστηριο του κεντρικου κλειδωματος (και παλι ενα λεπτο στα γραφεια της εταιρειας στην αλλη μερια της Βουλιαγμενης).
    Και το αποκορυφωμα, οταν το πηρα τελικα στο δρομο σε καθε στροφη πηγαινε ευθεια με τρομακτικη υποστροφη. Η πιεση βεβαια ηταν μεγαλη (επειδη μενουν καιρο σε εκθεσεις),το λαστιχο παραφουσκωμενο και δεν μου ειπαν τιποτα, αφου θα το διαπιστωνα μονος στην πρωτη μαντρα ή κολώνα.
    Δυστυχως πρεπει να ζουμε με αυτην την ασυνειδησια τους και να προστατευομαστε μονο με τις γνωσεις μας και την εμπειρια μας
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Re: ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
    ρε παιδιά πες τε μου γιατι νομίζω οτι γέρασα κ παραξένεψα.

πηγα προχτές να παραλάβω το καινούριο μου μηχανάκι απο το Βύνιο κ το παίρνω μεσα στη μπίχλα.
    Ντροπή, κοντα 10.000 πήρατε, ενα πανάκι για να το ξεσκονίσετε δεν εχετε???????

το καταπήνω κ παω κ το καθαρίζω μόνος.

Σήμερα όμως δεν την πάλεψα. μετά απο δύο μερες που την έχω παω να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα. (εχω κάνει κοντα 300 χλμ).

διαπιστώνω οτι μπροστα ΄΄εχει πίεση 22 κ πίσω 30. Δε λέω λάθος που δεν το τσεκαρα νωριτερα αλλά....

παλι καλα που δεν είχαμε τπτ χειρότερα.....

μήπος τελικά να τσεκάρω κ τα λάδια???????

οχι είμαι παραξενος που τα έχω πάρει!!!!!!!
    φίλε καλοτάξιδο και καλά χιλόμετρα να έχετε οι δυο σας...
    σε ότι αφορά το κομμάτι βύνιος (καλλιθέα?) έχω να σου πω πως μάλλον δεν είσαι παράξενος.σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάβει να είναι σύμπτωση...κι εγώ απο κει ψώνισα μηχανάκι και το μετάνιωσα...του είχα πληρώσει τα φράγκα για τη μηχανή όλα μπαμ και μαζί του έδωσα και τα χρήματα για τέλη ταξινόμησης, πινακίδα ,σηματάκι 06.μου είπαν πως σε τρείς εργάσιμες θα είχα όλα τα χαρτιά στην επαρχία όπου θα πήγαινα για διακοπές (πάσχα).περνάει μια βδομάδα πουθενά τα χαρτια,παίρνω τηλ μου λέει μια κοπέλα από το μαγαζί ότι δεν έχω πληρώσει τα χρήματα για πινακίδες κτλ...της λές αυτό δεν παίζει ξαναψάξε και παίρνω αυριο...την επόμενη ξαναπαίρνω, ξανα τα ίδια...τεσπά τελικά κατάλαβαν ότι έκαναν μλκ αφού βρήκαν το χαρτί...μου έστειλαν τα χαρτιά μετά περίπου 10 εργάσιμες (3 μου είχαν πει) και κυκλοφορούσα χώρις άδεια και ασφάλεια...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΘΕΣ ΝΑ ΛΈΓΕΣΑΙ (και να είσαι) ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΓΚΑ (ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ???είνα δλδ πιο επαγγελματικό να του κρατάς τα χαρτιά...(και με δικό σου λάθος)?
    :a015: :a015:
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Εγω τη πηρα γυαλισμενη και αστραφτερη με σωστο αερα και λαδια απο το MotoClub 63

Απο Βυνιο εχω παρει το παπακι και τα 5 δωρα που δινει καταστραφηκαν (οπως ηταν φυσικο) απο 3 εβδομαδες εως 6 μηνες το αργοτερο
    Το 6ο τον συναγερμο δεν τολμησα να τον βαλω μετα απο πληροφοριες απο 2-3 συνεργειαδες οτι οι συναγερμοι του βινιου επειδη ειναι για τη φουτσα αδειαζουν τη μπαταρια σε χρονο ρεκορ

Και οταν εψαχνα για τη μεγαλη δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις ο Βυνιος
    Ειχα και εγω την ιδια εντυπωση με καποιον φιλο που ειχε γραψει σε ενα αλλο thread οτι αν και ευγενικοι κλπ κλπ εφυγε με την εντυπωση οτι κοιτουσαν πως θα τελειωσουν την πωληση οσο πιο γρηγορα γινοταν για να πανε στον επομενο
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Δεν νομιζω να εισαι παραξενος οταν ζητας να σου παρεχουν καλες υπηρεσιες...

Απο τον Makina στη Θεσσαλονικη που πηρα περσι την δικια μου ηταν σαν καινουργια...

Πεντακαθαρη να αστραφτει μες στον Αυγουστιατικο ηλιο!

Εξοδα πινακιδας 75 ευρω.

Πηρα και μανιταρια σαν δωρο-μου τα περασαν κιολας-τα οποια δεν ηταν μουφα και αποδειχτηκε γιατι σε συγκρουση που ειχα με αμαξι στραβωσε το πλαισιο αλλα το μανιταρι δεν επαθε τιποτα και ξηλωσε και ολη σχεδον την πορτα και το φτερο του αλλου!

Γενικα αν και ηθελα να την παρω απο Agiomotors-καπου δεν τα βρηκαμε-εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι Τεταρτη πηγα 3 Αυγουστου και Παρασκευη 5 μου την ειχαν ετοιμη με τα χαρτια και ολα.

Μου εδειξαν και μερικα πραγματακια πανω στη μηχανη και πηγαν αυτοι για διακοπες(εκλειναν εκεινη την μερα) και εγω για βολτες-αρχιζε Δευτερα η αδεια μου!!

Α και καλοταξιδη!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειμαι ευαριστημενος????
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 10:33
  2. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:30
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 11:23
  4. Απαντήσεις: 7