Σετ, φωτογραφηση σε εξωτικο μερος, μια τελεια παραλια... Τρεις ξανθιες ειναι τα μοντελα... κλικ απο δω κλακ απο κει, ξαφνικα ερχεται ενα τσουναμι που αρχιζει να καταπινει οτι βρισκει στο περας του... Τρεχουν ολοι να σωθουν, τρεχουν και οι τρεις ξανθιες. Σε καποιο σημειο μεσα στην ζουγκλα που ηταν πισω απο την παραλια που γινοταν η φωτογραφηση, οι τρεις ξανθιες ερχονται στο χειλος ενος ποταμου, τα νερα ορμητικα, που να πεσουν αυτες... Οποτε γονατιζει η πρωτη ξανθια και λεει: Θεε μου! Μου εδωσες αυτα τα ωραια μακρια μαλλια, αυτο το τελειο στηθος, το κορμι μου, αλλα ειμαι πολυ μικρη για να πεθανω και προτιμω να γινω δεκα φορες πιο εξυπνη και να χασω τα καλλη μου!!! Τσαφ! κεραυνοι αστραπες απο τον ουρανο, γινεται χρεπι η γκομενα και ξαφνικα βλεπει μπροστα της ενα σκοινι σαν αυτα του Ταρζαν, το γραπωνει και κανει μια μπρος μια πισω και πεταγεται στην απεναντι οχθη και σωζεται...! Τα βλεπει η δευτερη οσα γινανε και πεφτει και αυτη στα γονατα και αρχιζει τις προσευχες... Θεε μου μου εδωσες αυτα τα μαλλια το κορμι, τον κωλο, τα ποδια, αλλα ειμαι πολυ μικρη για να πεθανω ετσι, οποτε εκατο φορες να τα χασω και να ζησω...! Ξανα κεραυνοι αστραπες κλπ, μεταμορφωνεται σε μπαχατελα η δικια σου και ξαφνικα βλεπει το σκοινι που πηδηξε η πρωτη απεναντι πεσμενο στο εδαφος, βλεπει και κατι κορμους που ειχε παρασυρει το ποταμι, φτιαχνει μια σχεδια και περναει απεναντι και σωζεται... Κλασσικα και η τριτη ξανθια τα βλεπει ολα αυτα πεφτει στα γονατα... Θεε μου ειμαι μια κουκλαρα με ολα τα καλλη που μου εδωσες αλλα και πολυ μικρη να πεθανω, δεκα φορες... η μαλλον εκατο φορες... οχι, οχι! ΧΙΛΙΕΣ φορες πιο εξυπνη και να σωθω θεε μου!!! και ο Θεος την κανει αντρα, οποτε τρεχει και περναει απεναντι απο την γεφυρα...
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ![]()