Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 129

Θέμα: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    In early September 2005, Hellyer made headlines by publicly announcing that he believed in UFOs. On September 25, 2005, he was an invited speaker at an exopolitics conference in Toronto where he told the audience that he had seen a UFO one night with his late wife and some friends. He said that though he discounted the experience at the time, he had kept an open mind to it. He said that he started taking the issue much more seriously after watching ABC's Peter Jennings' UFO special in February 2005

H EIDHSH BGHKE STO TG5 DEKEMBRIO 2005 KAI EPAIXE MONO MIA FORA STO DELTIO TON 8.STIS EIDHSEIS EIPAN OTI EDOSE APORHTOYS FAKELOYS ME TO PROGRAMMA TO OPOIO EINAI HDH SE LEITOYRGIA.
    EIPE OTI TO EKANE GIATI EINAI STO TELOS TIS KARIERAS TOY KAI DEN ENDIAFERETAI GIA TYXON ANTYKTYPO SE AYTHN AFOY EXEI TELEIOSEI SAN POLITIKOS...FERNEI SE XFILES.
    BOREI NA EINAI KAI BOYRDA...ALLA TOYS FAKRLOYS POY EDOSE DEN TOYS BRHSKEIS POY8ENA.KAI MHN 3EXNAME OTI OI AMERIKANOI SNOBAROYN AGRIA TOYS KANADOYS!KAI GIA ENAN XEMORAMENO KANADO DEN 8A TINAZAN TO PROGRAMMA $$ STON AERA.
    YPOBA8MIZOYN TO GEGONOS KAI TELEIONEI H ISTORIA.
    TON LIAKOPOYLO POSES FORES TON EXEIS DEI SE EIDHSEIS H STO BBC?
    H EIDHSH TOY KANADOY EKANE OMOS TON GYRO TOY KOSMOY!
    ..OSO DIKIO KAI NA EXEIS APODEIXE OTI DEN EISAI ELEFANTAS.
    TO WIKPEDIA DEN EINAI KAI OTI PIO ANTIKEIMENIKO
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Προφανώς και ήταν μορφωμένος. Κάποια στιγμή πέταξε αετό όμως.
    Είναι σύνηθες να ακούμε ή να διαβάζουμε και δυστυχώς να δίνουμε σημασία σε τρομακτικές μαλακίες, μόνο και μόνο επειδή αυτος που τα λέει μπαίνει στο απυρόβλητο λόγω εξουσίας, ή λόγω τίτλου.

Αν ήξερε ο Λιαντίνης τι του επιφυλάσει η μοίρα μετά την ανακάλυψη του, θα προτιμούσε να μείνει κρυμμένος. Δυστυχώς για τον ίδιο δεν έμεινε στον Ταυγετο να βλεπει Ελλάδα και ήλιο πρώτος, αλλά η σύζυγος μετέφερε τα οστά στις .....Κεχριές που έχει εξοχικό

Παραθέτω τα σχόλια των οπαδών του για αυτή την επαίσχυντη πράξη :

Έκκληση της συντακτικής επιτροπής

Η ανεύρεση των οστών του Δ. Λιαντίνη στον Ταΰγετο, ένα γεγονός που συγκλόνισε όσους το περίμεναν και όσους δεν το περίμεναν, έφερε με επιτακτικό τρόπο στο προσκήνιο τις τελευταίες επιθυμίες του καθηγητή, τις οποίες μοναδική υπεύθυνη να υλοποιήσει είναι η οικογένειά του, δηλαδή η σύζυγος και η Κόρη του.
    Οι επιθυμίες αυτές, όπως όλοι γνωρίζουν από την ανάγνωση της επιστολής «προς Διοτίμα» ή από συζητήσεις του καθηγητή με το συγγενικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον ήσαν:

α. Στον τόπο ανεύρεσης να μεταφερθούν σεμνόπρεπα τα οστά του και να ανεγερθεί στήλη με τη φράση «Ελλάδα και ήλιο ο πρώτος να βλέπω».
    β. Να δημοσιευθούν τα κείμενα που ανευρέθησαν επιμελώς φροντισμένα και κλεισμένα. Και τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο συμπλήρωμα του ‘Εργου του.

Το «ξερίζωμα» του Δ. Λιαντίνη από το αγαπημένο του βουνό αποτελεί ύβρη στη μνήμη του. Η απόκρυψη των τελευταίων χειρογράφων – της Πνευματικής Διαθήκης, πες – σημαίνει την πλήρη παραγνώριση της φιλοσοφίας του, την υποβάθμιση της πνευματικότητάς του και την περιφρόνηση εκείνων που κοινωνούν την σκέψη του.
    Σε μεταμεσονύχτια εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού (14/07/2005) «για τον Λιαντίνη» επεμβαίνοντας τηλεφωνικά η σύζυγός του, είπε μεταξύ άλλων, την τελείως διφορούμενη φράση που παραπέμπει σε θρησκευτικές τελετές: «ακόμα έχω άταφο τον άνδρα μου».

Η γενναία δήλωση εκ μέρους της θα ήταν:
    «ακόμα δεν έπραξα κατά τις επιθυμίες του άνδρα μου».

Έξω από κάθε συναισθηματική φόρτιση που ουδεμία σχέση έχει με τον φιλοσοφικό στοχασμό, πρέπει να είμαστε σεμνοί μπροστά στα μεγέθη.
    Η Ξανθίππη του Σωκράτη σε σχέση με τον Σωκράτη υπήρξε απλά η γυναίκα του.

....σχόλια δικά σας
    Πολυ δεν ασχοληθηκαμε με το μαλακα ;
    Keep on rocking in a free world !!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Πολυ δεν ασχοληθηκαμε με το μαλακα ;

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

tsire, καλά τα λές σε γενικές γραμμές αλλά πάσχεις μερικές φορές λόγω κεκτημένης ταχύτητας [για παράδειγμα, προφανώς δέν έχεις δει VCD στα linux σε σύστημα που περιγράφω, καπάκι σε standalone DVD player, και πάλι καπάκι στον (όχι windows media player classic όπως λαθεμένα είπες) media player classic για να βγάλεις συμπέρασμα], ή χρειάζεσαι διακοπές (εγώ σίγουρα).
    Θα καταλάβεις τι σου λέω μόνο αν το δεις στη πράξη (το ότι το πιξελάρισμα των DivX εξαφανίζεται είναι μόνο ή αρχή, τσέκαρε τα on-line How-tos του Debian για λεπτομέρειες).

Και ρε tsire, γ#μώ τη που#άνα μου ρε #ούστη μου, πάρε κάμποσο τα ίσα σου... πολλές φορές βγαίνει και κάτι καλό σε μια κουβέντα, και δε χρειάζεται να εμφανίζεσαι σαν ο γαμών και ο δέρνων συνέχεια, ειδικά αν δεν είσαι.
    Θίγεις εμάς που είμαστε πραγματικά.

Βασική αρχή του να γίνει κάτι αποδεκτό στην επιστημονική κοινότητα είναι να μην υπάρχει οτιδήποτε (θεωρητικά ή πειραματικά) που να το διαψεύδει. Άν οι λεπτομέρειες του αντικειμένου δεν αναφέρονται καν, τί συζητάτε;

Φυσικά παίζουν οικονομικά συμφέροντα που εντοπίζουν και ίσως αποκρύπτουν πράγματα (και μερικές φορές και άτομα) που θα κάνανε τη ζωή μας καλύτερη, αλλά δεν παίζουν και πολλοί τρόποι για να αντιδράσεις σ'αυτό -για παράδειγμα τί να μου πει εμένα το σπιτάκι με τα φωτοβολταϊκά που έχει ο μάστορης που τροφοδοτούν τη γεννήτρια υδρογόνου για το μοτοσακό του όταν δεν έχω τα αρκετά χιλλιάδες ευρά που χρειάζονται;
    Δές εδώ για να ψάξεις το ακριβές ποσό, δε θυμάμαι τώρα.

Φυσικά και δεν υπάρχει πρόθεση από μέρους μου να βρίσω το παππού της κοπελιάς, το δικό μου 'χέστηκα' αφορά το υποτιθέμενο σκεπτικό του Γκιόλβα όπως είπα πριν, και σε καμία περίπτωση προσωπικά δεν έχω με τον άνθρωπο -παρόλο που και κάποιοι δικοί μου πρόγονοι ήταν γαμώ τα παιδιά δεν παίζει να υιοθετήσω λανθασμένες απόψεις τους, ούτε και να τους θεοποιήσω. Συχνά όπως όλοι, και οι επιστήμονες βάζουνε 'σάλτσα' στα λεγόμενά τους.

Όσο για εξωγήινους, οι γείτονες με βλέπουν κάθε μέρα να κυκλοφορώ σαν αστακός, και χέζονται, παίρνουνε τηλέφωνα το Χαρδαβέλα, χαμός γίνεται λέει από τους εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας...

Σχετικά με το decoding.

εφ'όσον ο decoder του pc είναι προγραμματιζόμενος είναι ανώτερος από τον (fixed functionality) decoder του dvd player. Παλιότερα οι hardware players ήταν ανώτεροι.

Στο τέλος... ΤΡΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ DECODER ΤΟΥ hardware dvd player στον υπολογιστή μου! η ισχύς υπάρχει... Εκτώς αν θες να πεις ότι h (παλιά) 6800 μου, που ουσιαστικά είναι ένας (πανίσχυρος) superscalar processor και έχει ανώμαλες δυνατότητες για image post-processing σε hdtv αναλύσεις και framerates που είναι πολλαπλάσιες των τηλεοράσεων (αυτό είναι ενδεικτικό της ισχύος. Δεν έχει σπουδαίο νόημα να παίζεις τίποτα πάνω από 50/60fps) + ο 2.4GHz Barton δεν αρκούν... έλα χριστέ και παναγία... ) Η ισχύ υπάρχει. Στον hardware decoder είσαι περιορισμένος στο τι δυνατότητες έχει το τσιπάκι. Στο pc, από το πρόγραμμα, που μπορεί να είναι πολύ περιπλοκότερο από οποιαδήποτε system-on-chip.

Αν, τώρα, επειδή έκανα το σφάλμα να προσθέσω το "windows" στο όνομα του "media player classic" θέλεις να πεις ότι η υπόλοιπη επιχειρηματολογία μου πάσχει... οκ, δεκτόν. Αλλά ξέρεις ότι δεν είναι έτσι... Συνήθως πάντως, τον λέω windows media player classic γιατί είναι για win32.

VCD στα linux

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    paides 8a sas pw ena aporito mistiko alla min to peite paraeksw..

Eimai o superman. Palaiotera eixa sinantisei ton batman. Eixame kai oi dyo rantebou me ton spiderman sto grafeio tou kai ta eipame stin ypodoxi.

Μα δεν έχει υποδοχή το γραφείο του batman!

Δεν υπερασπίζομαι τον Γκιόλβα και δεν έχω ιδέα τι είναι το VCD.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ..
    Αιώνες τώρα, εκατομμύρια "επιστήμονες" κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο λάθος:

Είναι ΒΕΒΑΙΟΙ πως ότι βρίσκεται εκτός της γνωστικής σφαίρας του ανθρωπίνου είδους δεν ισχύει ..
    .. μέχρι να αυτοδιαψευστούν, επειδή πλέον έχουν νέα στοιχεία και νέες τεχνικές ( ουψ! χμμ.. ξέρετεεε.. τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι ).

Δεν υποστηρίζω ότι οποιαδήποτε αναπόδεικτη άποψη εκφραζεται είναι απαραιτήτως αληθινή, από την άλλη δεν είναι και απαραιτήτως λάθος.

Διδαχτείτε από τα λάθη του παρελθόντος. Κρατάτε πισινή.

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Μα δεν έχει υποδοχή το γραφείο του batman!

exei re! ekeino ton gerako ton ipireti, nomizw legetai Alfred!

Ade.. asxete! Ntropi sou!

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Είναι ΒΕΒΑΙΟΙ πως ότι βρίσκεται εκτός της γνωστικής σφαίρας του ανθρωπίνου είδους δεν ισχύει ..
    .. μέχρι να αυτοδιαψευστούν, επειδή πλέον έχουν νέα στοιχεία και νέες τεχνικές ( ουψ! χμμ.. ξέρετεεε.. τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι ).
    Αυτό το επιχείρημα-πατάτα το έχω ακούσει από ένα σωρό κόσμο, κανέναν όμως σχετικό με την επιστημονική μέθοδο. Δε γίνεται να σου εξηγήσω γιατί είναι πατάτα όμως... Πρέπει να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις μέχρι να καταλάβεις ο ίδιος γιατί.

Αν νομίζεις ότι, επειδή παλιότερα γίναν λάθη (που οι ίδιοι οι επιστήμονες τα διορθώσαν), αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι πιθανό να κάνουμε λάθος, π.χ. για τη βαρύτητα... "lol".

Αν αντί να περιμένετε από τον κάθε κοιμισμένο καθηγητή να σας μάθει, κάνατε πειράματα για τον εαυτό σας, θα αποκτούσατε στενότερη επαφή με αυτό που λέμε "φυσικό κόσμο" και δε θα πέφτατε θύματα του κάθε επιτήδειου περί "ενέργειας από το μηδέν" "οχήματα που κινούνται χωρίς καύσιμα" και άλλα τέτοια αστεία.
    Θα καταλαβαίνατε ότι, π.χ., "ειδική θεωρία της σχετικότητας" δεν είναι "απλά μια θεωρία" αλλά η εξήγηση για μύρια φαινόμενα.

Όσο όμως και αν κάτσω και γράφω, εσείς δεν πρόκειται να αποκομοίσετε τίποτα, αν οι ίδιοι δεν κάνετε προσπάθεια να ερευνήσετε αυτά που βλέπετε τριγύρω ή αυτά που ισχυρίζονται άλλοι, βασισμένη στο μοναδικό εργαλείο του νου: την κρίση.

Αντι για αυτό, μου λέτε "μην είσαι απόλυτος"... αντί να λέτε τέτοιες πίπες, φέρτε μου εξηγήσεις που να δείχνουν ξεκάθαρα αυτά που ισχυρίζεστε. γιατί μέχρι τώρα, για τον γκιόλβα το μόνο που έχω δει είναι ένα χαζό διαγραμμα για ένα "όπλο" υποηχων το οποίο είναι αισχρά λειψό.

να, έχω τα σχέδια για ένα όπλο που θα λειτουργεί με φωτόνια.

ο κα8οδικοσ σοληνας θα ριχνει φοτονια στον φωτοπολλαπλασιαστη που θα ενισχυει τη δεσμη και ο πυκνωτης συγκλισης θα εστιάζει τη δέσμη στο στόχο, η απόσταση του οποίου θα ρυθμίζεται με την τάση φόρτισης του πυκνωτή.
    η ισχύς του όπλου θα ρυθμίζεται με την τάση του φωτοπολλαπλασιαστή.
    Το είδος του στόχου (οργανική ύλη/ανόργανη ύλη/υγρά/στερεά) θα καθορίζεται με το μήκος κύματος των φωτονίων από τον καθοδικό σωλήνα.

Και τέλοςπάντων, αφού όσο ζούσε ήξερε για την παγκοσμίου έκτασης πλεκτάνη εις βάρος του, γιατί δεν έστειλε τις άπειρες κόπιες σε όσους ανθρώπους εμπιστευόταν, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο του;

να στείλει σχέδια με ό,τι έχει σκεφτεί

παρουσιάζεται ως ο μηχανικός που έχει βάλει το χέρι του στην κατασκευή του μισού γνωστού κόσμου και στα χαρτιά το μόνο που υπάρχει είναι ένα αντικαπνιστικό μηχάνημα αμφιβόλου λειτουργικότητας.

Δε θα πάψω να προσπαθώ να σας ξυπνήσω και να αρχίσει το μυαλό σας να δουλεύει.

Τραβάτε μελετήστε αρχικά Ανάλυση, μετά κλασσική μηχανική, κλασσική φυσική, απειροστικό λογισμό, διανυσματική ανάλυση, γραμμική άλγεβρα, σύγχρονη φυσική... και τέλος ειδική σχετικότητα, κβαντική φυσική, κβαντομηχανική...

μετά τα πράματα θα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο η μύγα μεσ'το γάλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    ..
    Τραβάτε μελετήστε αρχικά Ανάλυση, μετά κλασσική μηχανική, κλασσική φυσική, απειροστικό λογισμό, διανυσματική ανάλυση, γραμμική άλγεβρα, σύγχρονη φυσική... και τέλος ειδική σχετικότητα, κβαντική φυσική, κβαντομηχανική...

μετά τα πράματα θα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο η μύγα μεσ'το γάλα.
    Επαναλαμβάνω ότι δεν υπερασπίζομαι τον Γκιόλβα, άλλο υποστηρίζω.

Είναι σαφώς καλό να έχει κανείς ευρεία επιστημονική κατάρτιση και να γνωρίζει ει δυνατόν, ότι διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Σε κανένα πανεπιστήμιο όμως δεν διδάσκεται π.χ. αντιβαρύτητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει;
    Δεν το γενικεύω στην οποιαδήποτε μπούρδα μπορεί να σκεφτεί κάποιος, δεν δέχομαι από την άλλη όμως ότι αν κάτι δεν έχει την σφραγίδα της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας είναι αυτομάτως λανθασμένο.

Αντιβαρύτητα δε διδάσκεται γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει η σχετική γνώση για να διδαχθεί. Το θέμα είναι υπό μελέτη αλλά δεν φαίνεται να δείχνει "γόνιμο". Μέχρι τώρα δεν υπάρχει το παραμικρό που να δείχνει ότι κάπου στο σύμπαν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι που την απαγορεύουν. Το μόνο που ζητά την ύπαρξη του φαινομένου είναι η ύπαρξη της λέξης (π.χ. "αντιφως") και η εμπειρία του ανθρώπου ότι οι μάζες έλκονται... και έρχεται η αφελής απορία: γιατί να μην απωθούνται κι'όλας; Αυτή η απορία δε λύνεται αν κάποιος ξέρει όλη τη φυσική του κόσμου, αλλά σχεδόν όλα δείχνουν προς το όχι και αυτά που δεν δείχνουν είναι τόσο αδύναμα...

Κουφά και απρόσμενα συμβαίνουν και τα δέχομαι... αρκεί να υπάρχει κάποια ένδειξη, κάποια έστω σύντομη και καλή εξήγηση!

Για παράδειγμα, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν χωρίς να χτυπάει η καρδιά τους. Το παράδειγμα αυτό το φέρνω για να σας αποδείξω ότι κάτι "κουφό" και "απίστευτο" δε σημαίνει αμέσως και "απαράδεκτο" και "ψέμα". Αντιβαρύτητα, όπως τουλάχιστο την παρουσιάζουν οι ψευδοεπιστήμονες, όμως, δεν πρόκειται να παρατηρηθεί ποτέ.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19
  2. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 13:55
  3. Ποσοι εχετε GPS ???
    από Giannis_L στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2005, 08:48