Μας τρέλανε πάλι ο γιατρός!!!! Τί κατάφερε πάλι το τυπάκι;;; Απο 11ος να τερματίσει πρώτος!!! Θα μας στείλει στην εντατική με καρδιακά προβλήματα.
Μας τρέλανε πάλι ο γιατρός!!!! Τί κατάφερε πάλι το τυπάκι;;; Απο 11ος να τερματίσει πρώτος!!! Θα μας στείλει στην εντατική με καρδιακά προβλήματα.
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δεν παρακολουθω αρκετα χρονια motogp ωστε να εχω ολοκληρωμενη γνωμη για τους εκαστοτε οδηγους σε καθε δεκαετια ή εποχη αλλα νομιζω οτι αυτο το παλικαρακι ο Rossi μαλλον πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε απο τους αγωνες μοτοσυκλετας.Ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω απο ολους τους αλλους αναβατες.
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Pote eixe ton agwna re paidia?
egw pantws evgala 60 euroulakia![]()
ton edine 2.50 to betoto![]()
![]()
η απλη απαντηση που δειχνει οτι ολοι απλα ειναι μια κλαση χαμηλοτερη απο αυτον.....
αντε τωρα να βγει κανας χοντακιας κολλημενος και να πει οτι δεν μετραει γιατι εχει γιαμαχα και δεν τις γουσταρει...δεν μιλαω για μηχανη.. εγω προσωπικα και με πιατζιο να πηγαινει μπροστα στην κλαση του απλα βγαζω το καπελο....
Αντε εις υγειαν μας .... και δικιας του... (αλλα και με σπασμενο καρπο παλι δειχνει ποιος ειναι)![]()
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δεν παρακολουθω αρκετα χρονια motogp ωστε να εχω ολοκληρωμενη γνωμη για τους εκαστοτε οδηγους σε καθε δεκαετια ή εποχη αλλα νομιζω οτι αυτο το παλικαρακι ο Rossi μαλλον πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε απο τους αγωνες μοτοσυκλετας.Ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω απο ολους τους αλλους αναβατες.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Κυριακή μεσημέρι κατα τις 13:30 στην ΕΤ3Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
Pote eixe ton agwna re paidia?![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δεν το είδα γμτ...
για να δούμε το βράδυ στην επανάληψη...για να το λέτε πρέπει να έδωσε πάλι ρέστα εεε?
Kai ti wra exei epanalhpsh?Shmera?
σήμερα τον έχει και αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 22:00Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
Kai ti wra exei epanalhpsh?Shmera?
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Καταπληκτικός αγώνας, απ τους καλύτερους που έχω δει τελευταία.
Μετά τις 12:00 αν δεν κάνω λάθος είναι η επανάληψη.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εχω ρυθμισει ηδη το βιντεο να γραψει.,.............![]()
Δεν τον ειδα αλλα μου ειπαν οτι εγινε της καραπ......αναρας.
![]()
Ρε φορεσε μπλουζα του μαλακα του ματερατσι ο γιατρος? κατι μου ειπαν οτι εγινε και περιμενω το βραδυ πως και πως.......
φορεσε ναιΣ μια ιταλικη μπλουζα
καλα πως κρανιονοταν ετσι ο melandri με τον pedrosa ???![]()
![]()
ο heyden πολυ cool ηταν λες και δε φοβατε τιποτα.....που θα επρεπε
ο γιατρος ειναι απο αλλον πλανητη.....ασχολιαστος και τρισμεγιστος
το μυαλο του ειναι υπολογιστης![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Stis 10 h stis 12 telika?
Kai egw akousa oti htan k@ula o agwnas!!