Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Που πας μωρή Βλαμμένη???

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Συγνωμη που χρησιμοποιω απο αλλο thread την απαντηση σου.

Αλλα αυτη οι <βλαμενη> μπορει να ηταν και αυτη που αναφερα στη λ.μαραθωνος.

Το θεμα ειναι να εχεις αντιλιψη και να μαθαινεις τι ειναι σωστο και τι λαθος.

Οντως το οριο μπορει να ηταν 50 αλλα γιατι να εισαι τερμα αριστερα αφου μπορεις να κατσεις δεξια και οταν θες να στριψεις να αναψεις το φλασακι σου και να κανεις αριστερα.

Και στην λ.σπατων το οριο ξερεις ποσο ειναι ?
    20χλμ.
    Δλδ αμα καποια θελει να κατσει αριστερα με 20 χλμ,ολοι η αλλοι απο πισω πρεπει να πηγαινουμ με 20?

Και επισης εσυ απ'οτι ειδες και ειδες ποσο λαθος ηταν,αυτη μαλλον δεν καταλαβε απολυτως τπτ.(για την βλαμενη).

Αμα καποιος δεν μαθαινει απο την αρχη σωστα μετα δεν μπορεις να του ριξεις ευθηνη.

Φανταζεσαι να πηγαινες να της πεις τι κανεις κυρια μου?
    Και εκεινη να σου ελεγε,πας καλα ,εγω μια χαρα οδηγαω και αφησα και χωρο για το ασθενοφορο?
    Συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε σωστή αντίληψη αλλά δυστυχώς όταν πηγαίνει μέσα στο σωστό όριο ταχύτητας δεν μπορείς και να της πεις κάτι...
    Από κει και πέρα είναι θέμα οδηγού αν κάνει στην άκρη για να περάσει ο από πίσω .

Βασικά η βλαμμένη είχε πράσινο και ενώ όλοι είχαν σταματήσει για να περάσει το ασθενοφόρο αυτή πέρασε κανονικά και για λιγο δεν βρήκε με το ασθενοφόρο.
    Ο δε οδηγός του ασθενοφόρου δεν έτρεχε και κοίταξε αρκετές φορές τον δρόμο πριν περάσει.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Πάντως εμάς μας αποζημίωσαν....
    Πάλι καλά .

Τρελοκοτσιδού..!!!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ισως δεν εξηγησα καλα. Εμεις πηγαιναμε αριστερη λωριδα και ερχοταν κατα πανω μας. Στο ρευμα μας.

Τωρα δεν καταλαβα δεν καταλαβες δεν τρεχει τιποτα. Το θεμα ειναι αλλο......Εχω ζησει και εγω λιγο καιρο εξω και εχω δει. Ειμαστε πολυ πισω λεμε. Και φαντασου οτι ειχα μεινει εξω πριν πολλα χρονια.

Τεσπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ισως δεν εξηγησα καλα. Εμεις πηγαιναμε αριστερη λωριδα και ερχοταν κατα πανω μας. Στο ρευμα μας.

Τωρα δεν καταλαβα δεν καταλαβες δεν τρεχει τιποτα. Το θεμα ειναι αλλο......Εχω ζησει και εγω λιγο καιρο εξω και εχω δει. Ειμαστε πολυ πισω λεμε. Και φαντασου οτι ειχα μεινει εξω πριν πολλα χρονια.

Τεσπα.
    Δυστυχώς σε αρκετά πράγματα είμαστε πίσω, όχι μόνο στην οδηγική συμπεριφορά.

Αν και κάποια πράγματα είναι και θέμα λογικής και όχι αν στα έμαθαν σωστά ή τα λέει ο νόμος. Οι νόμοι στην ελλάδα είναι μόνο για να υπάρχουν και να εφαρμόζονται μόνο όταν μας συμφέρουν...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δυστυχώς σε αρκετά πράγματα είμαστε πίσω, όχι μόνο στην οδηγική συμπεριφορά.

Αν και κάποια πράγματα είναι και θέμα λογικής και όχι αν στα έμαθαν σωστά ή τα λέει ο νόμος. Οι νόμοι στην ελλάδα είναι μόνο για να υπάρχουν και να εφαρμόζονται μόνο όταν μας συμφέρουν...
    Ή αλλιώς, ο καθένας μεταφράζει τους νόμους όπως τον βολεύει να τους αντιλαμβάνεται!

Είναι τραγικό γενικά και το πως δικαιολογούμαστε πάντα. Το τι ακούς καθημερινά δεν λέγεται.

"Φορτηγατζής εμβόλισε το αυτοκίνητο του πατέρα μου από πίσω και ως δικαιολογία-απολογία είπε ότι κόλλησε η παντόφλα του στο γκάζι. :hypnotize :hypnotize "
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αυτό που μου την δίνει πραγματικά στα νεύρα είναι όταν βλέπω τον χ οδηγό στο εξωτερικό να πηγαίνει σωστά και όταν έρχεται πάλι στα πάτρια εδάφη να ξεχνάει τα πάντα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΥ πας μωρέ....ΕΛΕΟΣ δλδ...
    από xrlantz στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2008, 19:20
  2. Ρε alexioannides που χαθηκες μωρη;
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2007, 20:57
  3. Moto.gr: Που πας να μπλεξεις....