Ειμαι κατοχος του cbf και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια βολτα Κυριακατικη με 3 fazer... Μιας και ειμαι στα πρωτα μου χιλιομετρα και μπασιματα με το cbf ...ειχα, λεω ειχα... μια καλη γνωμη για την δυναμη του κινητηρα του και των μπασιματων. Δυστυχως ομως λογαριασα χωρις τον ξενοδοχο (fazer 600). Γνωρισα που λετε 4 υπεροχα ατομα ( ο 4ος με TDM) στα φαναρια που κανονιζουν οι μοτοσυκλετιστες του Ηρακλειου (Κρητης) την Κυριακατικη βολτα τουςΩστοσο με ειχαν προειδοποιησει πως ολοι τους πανε στην τσιτα και λεω εγω ο αγραμματος, "Σιγα μωρε...ποσο να πηγαινουν δηλαδη?" ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτος ο τροπος σκεψης.... Αφου λοιπον γνωριστηκαμε με τα παιδια ξεκινησαμε για την......... βολτα μας
Καθως λοιπον κινουμασταν στα 100-120 τα fazer αρχισαν να πλαγιαζουν επικινδυνα στην ασφαλτο δεξια, αριστερα, να θερμανουν τα λαστιχα
Παταρακι δεξια, παταρακι αριστερα.... Κατι μου ελεγε πως ειχα μπλεξει με πιλοτακια
Στα πρωτα 15 (απο τα 50 χιλιομετρα) ακολουθουσα απο μια αποσταση ασφαλειας για να μετριασω τις κινησεις του κα8ε "πιλοτου"
Ελα ομως που αποφασισαν να πανε λιγο γρηγοροτερα (130-170) και να εχει κατεβει το σκατο μου στο σωβρακο να τους ακολουθησω!!! Καποια στιγμη βρηκα την ρημαδα την ευθεια και προσπερασα εναν, (βασικα μ'αφησε
) και εκει που ειχα την 4η και ανεβαινα στις 9.000 στροφες και την αδρεναλινη μου να παιρνει τα πανω της (πραγμα που σπανιζει μετα τα 30:a13: ) και λεγοντας (απο μεσα μου βεβαια) "Eat my tires fazer!!!"
Να'σου και με περναει (πολυ χαλαρα) με μια 6η............ Μονο που δεν χασμουρηθηκε κα8ως με προσπερνουσε:a011: Ελεος!!! 78 ιππους λεει ο κατασκευαστης μου η 7,8?
Το fazer με εκανε τ'αλατιου!!! Ας ειναι καλα τα παιδια που με περιμεναν στο τελος της διαδρομης ενα 5λεπτο και δεν με γιουχαρισαν για την φτωχη μου αποδοση
Ηθικο διδαγμα: "Δεν ηξερες, δεν ρωταγες?" Το cbf ειναι μεν γρηγορο, μπαινει ωραια στις στροφες, και ναι κανει φοβερο και ανετο ταξιδι, αλλα..... απο πλευρας ιπποδυναμης δεν ειναι fazer!!
Την επομενη φορα θα πηγαινω βολτες με τις Intruder!!!
![]()