Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 143

Θέμα: D. D. D. - Με τις υγείες μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
    Καλά έτσι για την ιστορία

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης προς εμένα ή μπορεί να κάνω και λάθος?

Αλλά για να μην τρελαθώ κιόλας σας παρακαλώ από τις δύο αρχικές απαντήσεις σε αυτή την συζήτηση τι είπα λάθος ή που διαφωνείτε ???????????????? και άρχισε όλο αυτό ???

Μπα και μπορείτε να αναφερθείτε σε κάτι που είπα και δεν σας άρεσε ίσως έχετε και δίκαιο

Ρε μπα και κάνω λάθος που νοιώθω ότι είμαι στο τοίχο και με πυροβολούν με γελάκια
    Να κάνω μία παρέμβαση βεβαίως βεβαίως για να διευκρινήσω...

Ομιλούντες για τις μπύρες που πίνονται στο δέλεαρ, καταλήξαμε να φιλοσοφούμε μεθ'υψηλών νοημάτων για τη βοήθεια που ως υψηλά καθίμενοι οφείλουμε να προσφέρουμε εις τους έχοντες ανάγκη;

Δηλαδή για τους πρακτικούς... από το αν οι δύο μπύρες περνάνε το αλκοτέστ φτάσαμε να έχουμε πρόβλημα αλκοολικών που θέλουν βοήθεια;

Για τον πλούσιο συναισθηματικό μας κόσμο υπάρχει το μονοπάτι των στίχων... διαφορετικά λίγη αυτοσυγκράτηση στις θεωρίες μας για να είμαστε εντός θέματος...
    Θάνος..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: εγώ το μόνο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    γιατι θα πεσεις μεσα να ψάξεις για μαργαριταρια?
    φιλοτιμη η προσπαθεια για να το παιξεις εξυπνος......

τωρα θελεις να μου εξηγησεις πραγματικα, η να το ριξουμε στη μαλακια????

....οχι τιποτα αλλο, αλλα ενοψει διακοπων, εχω ορεξουλες, και δεν περναει και η ωρα.....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: εγώ το μόνο

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    .....

ωχ, συγνωμη, μου ξεφυγε.....
    στιγμές ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Να κάνω μία παρέμβαση βεβαίως βεβαίως για να διευκρινήσω...

Ομιλούντες για τις μπύρες που πίνονται στο δέλεαρ, καταλήξαμε να φιλοσοφούμε μεθ'υψηλών νοημάτων για τη βοήθεια που ως υψηλά καθίμενοι οφείλουμε να προσφέρουμε εις τους έχοντες ανάγκη;

Δηλαδή για τους πρακτικούς... από το αν οι δύο μπύρες περνάνε το αλκοτέστ φτάσαμε να έχουμε πρόβλημα αλκοολικών που θέλουν βοήθεια;

Για τον πλούσιο συναισθηματικό μας κόσμο υπάρχει το μονοπάτι των στίχων... διαφορετικά λίγη αυτοσυγκράτηση στις θεωρίες μας για να είμαστε εντός θέματος...
    Από την διευκρίνηση σου καταλαβαίνω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά είναι για σε όλες τις απαντήσεις τουρλουμπούκι

Δεν είπα πόσες μπύρες περνούν το αλκοτέστ

Δεν είπα ότι υπάρχει πρόβλημα αλκοολισμού το αντίθετο μάλιστα ότι, που την βλέπετε την τόση οινοποσία και το κάνετε τόσο θέμα

Είπα πως αν κάποιος κάποια κάποτε βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση μπορούμε να τον δούμε κάπως αλλιώς

Τώρα από την θεωρία στην πράξη χρειάζεται πολύ ανοικτό μυαλό, διάλογος, σαφώς κάποια νοήματα (και σιγά αυτά που είπα μην είναι υψηλά νοήματα) γιατί δεν είμαστε αναλφάβητοι, ούτε του δημοτικού, ούτε νοητική στέρηση έχουμε.

Το αν βλέπω τα πράγματα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο μπορεί να είναι κακό και καλό, αποδεκτό ή κατακριτέο για χίλιους λόγους και πέτα τις απαντήσεις μου που είναι με τέτοιες αναφορές στο μονοπάτι των στίχων.

Και μα το θεό δεν κατάλαβα που έφυγα από το θέμα μπορείς να με βοηθήσεις???

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ κάνω ότι θέλω εγώ. Ουτε κανένας μου λέει τι να κάνω ουτε τι να πω.

Και αν νομίζεις ότι κάνω την κότα τι να σου πω... μπορεί και να είμαι....

Μαλάκας δεν είμαι....
    Σαφώς και κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο τι να κάνει, τι να πει, ο καθένας μας ενεργεί αυτόνομα.

Τώρα Νικολάκη μου θα πρέπει να σου πω ότι όλοι είμαστε λίγο Μαλάκες και είναι αποδεδειγμένο(όλοι το έχουμε έστω και μια φορά στον ευατό μας)

Φιλικά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: εγώ το μόνο

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ωχ, συγνωμη, μου ξεφυγε.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Σαφώς και κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο τι να κάνει, τι να πει, ο καθένας μας ενεργεί αυτόνομα.

Τώρα Νικολάκη μου θα πρέπει να σου πω ότι όλοι είμαστε λίγο Μαλάκες και είναι αποδεδειγμένο(όλοι το έχουμε έστω και μια φορά στον ευατό μας)

Φιλικά
    τωρα δλδ εσυ κατάλαβες τι είπα πιο πριν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    τωρα δλδ εσυ κατάλαβες τι είπα πιο πριν;
    Γιατί ρε Νίκο να μη κατάλαβα???

Για τα πρακτικά και μόνο το πράγμα έχει ξεφύγει απ τον αρχικό του σκοπό. Το θέμα μας δεν είναι να κάνουμε προσωπικές επιθέσεις νομίζω ούτε να κατακρίνουμε τις επιλογές κάποιων.
    Στην τελική όλοι έχουμε πιει αρκετά και έχουμε οδηγήσει ακόμη και αυτοί που κατακρίνουν τους υπόλοιπους, που ίσως κάνουν και χειρότερα!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ταφοπλακες οχι

αλλα κανα κ@λαρακι δεν θα με χαλαγε.

και στο κατω κατω εχει γινει και αλλη φορα μανουρα για τις φωτο απο το Δ και αν θελετε (για οσους πηγαινουν) να εκπροσωπει το επισημο φερεφωνο του moto ας παιρνανε απο τους mod και μετα στο site.

sie hail
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

στο δελεαρ πανε καμποσα ατομα και δεν πινουν ολοι και δεν γινεται τις ακολασιας οπως εσεις θελετε να περασει...οποτε ας μην αμπελοφιλοσοφουμε...ναι καποιοι πινουν μπυρα (Ουααου!!!) και φυσικα δεν γινεται συναντηση βαρελοφρωνων οποτε συνελθετε μην το κανουμε θεμα...αλλα τεσπα αφου σας χαλαει τοσο πολυ το δελεαρ ας κατσουμε σπιτια μας τοτε και να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βαραινουν οι συνειδησεις μερικων

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Υμαρτον ,
    χάσαμε κάθε νόημα...
    καμία σχέση...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    στο δελεαρ πανε καμποσα ατομα και δεν πινουν ολοι και δεν γινεται τις ακολασιας οπως εσεις θελετε να περασει...οποτε ας μην αμπελοφιλοσοφουμε...ναι καποιοι πινουν μπυρα (Ουααου!!!) και φυσικα δεν γινεται συναντηση βαρελοφρωνων οποτε συνελθετε μην το κανουμε θεμα...αλλα τεσπα αφου σας χαλαει τοσο πολυ το δελεαρ ας κατσουμε σπιτια μας τοτε και να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βαραινουν οι συνειδησεις μερικων
    poias akolasias re grant?

dyo mpyres einai arketes leme gia na fas thn mouri sou afenos kai afeteroy synantisi motosykletiston apo diafora moto forums oi opoioi pane kai fevgoun me motosykletes

toylaxiston oso afora emena meta tis arxikes mpyroposies to gyrisa sto tsai gia thn asfalia mou kai sevomenos ton eayto mou kai toys gyro mou
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Τελικα για αλλη μια φορα, ενα ωραιο τοπικ κατανταει να λεει ο καθενας οτι του αρεσει να το παιζει εξυπνος, να βγαινουν αποθημενα απο αλλους και λοιπα...Αφηστε το καθενα να κανει οτι θελει και στην τελικη αν σε χαλαει πειτε το του εκεινη την ωρα.Σας χαλαει το Δελεαρ μν πατε, σας χαλαει η παρεα μην πατε, σας χαλανε οι φωτογραφιες μην τις βλεπετε....

Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    ο καθενας κανει οτι νομιζει..αν καποιος χαλιετε τοσο πολυ με την κατασταση δεν υπαρχει λογος να πηγαινει στο δελεαρ...μπορει να δει τους μοτοφιλους του και αλλου ποιο το νοημα να πηγαινουμε καπου..οπου μας χαλανε καποια πραγματα..και μετα να το κραζουμε?

απο κει και περα ολοι κανουμε τις επιλογες μας..καποιος ειπε για νομιμο οριο κλπ...εγω με 2 μπυρες μπορει να ειμαι νομιμη..αλλα επισης ειμαι και γκολ οποτε ειτε οδηγω το αμαξι μου..ειτε ειμαι συνεπηβατης σε μηχανη...καφεδακι .+-
    αν για καποιο λογο τυχει να πιω..η θα δωσω τα κλειδια μου σε αλλον...η θα περιμενω να ξενερωσω για να κανω βημα.

εμενα μου βγαινει πιο πολυ ενα αγχος για τους ανθρωπους που αγαπω και πινουν και καβαλανε τη μηχανη τους....παρα "κραξιμο" και τι εντυπωση δινει στους γυρω κλπ.

και στο κατω κατω, αν πιστευετε πως καποιος το παρακανει..τον πιανετε με ομορφο τροπο και του λετε την αποψη σας....

ολοι ξερουμε τα ορια μας...και ολοι εχουμε αρκετο μυαλο για να κανουμε τις επιλογες μας...οποιες και να ειναι αυτες.

το original α-μηχανο™ μελος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: εγώ το μόνο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Κοιτα να δεις παπ.

στα παπαρια μου αν καταλαβες η οχι.
    πειτε του κατι... μου μιλαει ασχημα

τελικα αυτο το φορουμ εχει γεμισει μεθυστακες και βαρυμαγκες....

φτιαξε λιγο το υφακι σου και το ξανασυζηταμε...
    δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να συνεχισουμε τη συζητηση ( αν αυτο λεγεται συζητηση) στο στυλακι που διαλεξες,
    αλλα δε νομιζω οτι θα βγαλει και πουθενα....

μ'αρεσει που μας στενοχωρουσε η εικονα που σχηματισανε καποιοι, με τα ''τρομερα'' που ειδανε στο δελεαρ!!! ειμαι σιγουρος, οτι τωρα που θα διαβαζουνε αυτο το thread, θα αποκατασταθει η ''εικονα'' μας!!!
    στιγμές ...

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στοιχηματίζω ότι έτσι αισθανόμαστε όλοι με τις μηχανές μας!
    από taxydromos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2011, 18:35
  2. Με τις υγείες μας....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 17:49
  3. Με τις υγείες μου...
    από George20vt στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 18:10
  4. Με τις υγείες μου!!!