Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Είστε γίδια όλοι!! ΟΛΟΙ!! Εκτός από εμένα που είμαι έξυπνος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Μεσ'στην Αθήνα; Φυσικά και χρειάζονται... Δεν αντέχει νορμάλ αυτοκίνητο σ'αυτούς τους δρόμους.
    Ελπίζω να αστείευεσαι!

Δηλαδή το μικρομεσαίο μου αμαξάκι με το 60άρι προφίλ ελαστικού έχει πρόβλημα???
    Είναι σκατά οι δρόμοι δεν λέω αλλά όχι και για να χρειαζόμαστε τζιπ και μάλιστα στη μορφή που είναι πλέον τα τζιπ με ρυθμίσεις 80% άσφαλτο 20% χώμα.

Υπάρχουν από την άλλη και αυτοί που φοράνε 40-45 προφίλ ελαστικά στα αυτοκίνητα τους τα οποία φυσικά και υποφέρουν και στραβώνουν καθημερινά στη μάχη με τις λακούβες. Αυτοί είναι σε άλλη κατηγορία όμως.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Σήμερα το πρωί άκουγα στην τηλεόραση κάποιον κύριο πρατηριούχο, να προτρέπει τον κόσμο να μη ψάχνει, λέει, τη βενζίνη μόνο με κριτήριο την τιμή, αλλά και με άλλους παράγοντες (όμως δεν διευκρίνησε κανέναν άλλο παράγοντα).Επίσης να μη φεύγει από την περιοχή του για να βάλει αλλού βενζίνη που ίσως είναι φθηνότερα, γιατί θα του βγει, λέει, ακριβότερα, καθώς θα μετακινηθεί και το όποιο κέρδος του θα το κάψει, λέει!! Ε λοιπόν εγώ αν τη βρω φθηνότερα;; Θα κάνω και 20 χλμ ρε... Δεν θα έρθω ούτε και να με τραβάνε, σε σένα τον κλέφτη, που πας να υπερασπιστείς την κατάσταση που έμαθες και σε βολεύει και δεν πα να χτυπιέσαι!!
    Τα λέει αυτά γιατί έτσι τον συμφέρει.
    Γιατί αν οι οδηγοί μποϊκοτάρουν το πρατήριό του θα σφιχτεί ο κώλος του και θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί πουλώντας και πιο φτηνή και ανόθευτη βενζίνη αλλά και χωρίς κομπίνες στην ποσότητα.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Παιδιά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Και εγώ, που χαρακτηρίζομαι "θύμα", τελευταία αρχίζω να "ψήνομαι" για αγορές από το Internet.

Εκτός από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, δυστυχώς έχω την εντύπωση, όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να δουλεύουν με 50%-100% κέρδος.

Και αν φτάσει το βαρέλι τα 100$ τότε θα έχουμε και νεκρούς φοβάμαι τον χειμώνα
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku

Και ναι είμαστε κορόιδα! Γιατί το ρούχο που θα πληρώσουμε 100 ευρώ και πάνω και είναι σουπερ ουάου μάρκα έχει έξοδα παραγωγής 5-10 ευρώ μιας και όλα κατασκευάζονται σε φτωχές χώρες αλλά παρόλα αυτά γράφει "made in Italy"!
    Π@π@ρια!!! "Made in Malaysia by 10 years old children" έπρεπε να λέει.
    Asxeto. Stin Italia piasane pali sweatshop me 10xrona kinezakia na kataskeuazoun xlidatomarkes. Ke oxi sti notia Italia ton mafiozon, alla Milano meria.

Παλαιό μέλος
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    kala ολα αυτα που λετε ,αλλα αν θα το κανουν ολοι αυτο,τοτε ορισμενοι απο εδω θα πρπει να πατε για δουλεια σε χωρες απο εκει που ψωνιζεται μεσο ιντερνετ..γιατι ετσι θα γινει στο τελςο αμα θα κλεισουν ολα τα μαγαζια.
    επειδη μου κεντρισε και εμενα το ενδιαφερον η αγορες απο το ινερνετ,ειπα να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα της eurobank για να μην εχω και το ανχος της υποκλοπης.
    αφου λοιπον την εβγαλα.λεω ενταξει τωρα θα αγοαρζω τσαμπα μεσο νετ....
    ελα ντε που ομως δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα υπολογιζα..
    καταρχην σε παρα πολλα ηλεκτρονιακ η ελλαδα ειναι φτηνοτερη σε σχεση με αλλες χωρες.
    μετα ερχεται και το θεμα της εγγυσηης στην μεση,πχ αγοραζεις μια καμερα απο εξωτερικο ωραια και καλα,επειδη ψαχνω τωρα τελαυταια για μια συγγεκριμενα για αυτο και εχω προσφατο παραδειγμα,η διαφορα σε σχεση με εδω ειναι περιπου στα 100 ευρω στην καλυτερη περιπτωση ,και αν αφαιρεσουμε και τα μεταφορικα που δεν ειναι καθολου αμελητεο κοστος μειωνεται και αλλο η διαφορα οποτε λεμ οτι ειμαστε κερδισμενοι κατα 70 ευρω πχ.ωραια μεχρι εδω.
    εαν παθει η βλαβη τ γινεται?
    το ρισκαρει κανεις απο εδω να δωσει τοσα λεφτα για ενα ακριβο ειδος,και να μην εχει εγγυσηση εδω?
    και μην μου πει κανεις για ευρωπαικες εγγυσησεις και πρασινα αλογα γιατι θα γελαω μεχρι αυριο.
    πηγαινετε στην σονυ και ελατε να μου πειτε μετα εμενα
    αν βγαλουμε και τα ειδη λοιπον που εχουν ιδιες ,λιγο χαμηλοτερες που δεν συμφερει η και ακριβοτερες τιμες τοτε η αγορες απο το νετ ειναι μονο για ανταλακτικα που δνε βρισκουμε εδω η γενικοτερα για αντικειμενα που δεν υποαρχουν εδω...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    το ρισκαρει κανεις απο εδω να δωσει τοσα λεφτα για ενα ακριβο ειδος,και να μην εχει εγγυσηση εδω?
    και μην μου πει κανεις για ευρωπαικες εγγυσησεις και πρασινα αλογα γιατι θα γελαω μεχρι αυριο.
    Μα πολλές φορές αυτό ακριβώς είναι που πληρώνεις. Τα δίκτυα αντιπροσώπων που μάλιστα εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, πληρώνουν αρκετά για να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες. Γιατί να τις προσφέρουν σε σένα που ψώνισες κατευθείαν από το internet;

Θέλουμε δηλαδή και το τσάμπα, θέλουμε και τις εγγυήσεις μας μετά. Πώς δηλαδή..;

Γι'αυτό είπα κι εγώ από την αρχή ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    An agorasis apo ameriki pezoun i eki egiisis. Anartisis gia mazda miata pigan piso ke irthan kenourgies xoris kamia xreosi.

Tora gia europa den gnorizo ti pezi alla den nomizo oti ine toso xalia ta pragmata.

Sta ilektronika ontos imaste apo tous ftinoterous stin europa. Oson afora tin Sony, nomizo oti afti apoteli anekdoto apo moni tis. Aloste gia na ipostiriksi ta 2 xiliades proionta pou exi ston katalogo tis, ke alazoun kathe xrono, theli ke allous tosous texnikous.

By the way agorasa apo germania mnimi gia kinito qtech, 4 giga, 97 eura me ta metaforika. I timi edo agizi ta oria tou paralogou. Pia egiisi ke makakies. Ke edo ke stin germania, an xalasi tha epistrafi stin fabrika (AN EPISTRAFI) gia katastrofi. Ara edo malon MAS KLEBOUN.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    An agorasis apo ameriki pezoun i eki egiisis. Anartisis gia mazda miata pigan piso ke irthan kenourgies xoris kamia xreosi.

Tora gia europa den gnorizo ti pezi alla den nomizo oti ine toso xalia ta pragmata.

Sta ilektronika ontos imaste apo tous ftinoterous stin europa. Oson afora tin Sony, nomizo oti afti apoteli anekdoto apo moni tis. Aloste gia na ipostiriksi ta 2 xiliades proionta pou exi ston katalogo tis, ke alazoun kathe xrono, theli ke allous tosous texnikous.

By the way agorasa apo germania mnimi gia kinito qtech, 4 giga, 97 eura me ta metaforika. I timi edo agizi ta oria tou paralogou. Pia egiisi ke makakies. Ke edo ke stin germania, an xalasi tha epistrafi stin fabrika (AN EPISTRAFI) gia katastrofi. Ara edo malon MAS KLEBOUN.
    σαφως καρτα μηνημης συμφερει να φερεις απεξω γιατι η διαφορα ποσοστιαια ειναι πολυ μεγαλυτερη και με μικτροτερο ρισκο απο οτι μια καμερα πχ...αυτο λεμε οτι καλο το νετ για να μπορουμε να συγγρινουμε και να βλεπουμε τις διαφορες στις τιμες αλλα και στα προιοντα ωστε να εχουμε μια καλυτερη αποψη απο αυτο που θα αγορασουμε απο εδω τελικα.

Αμαξάκι από ίντερνετ: 350 ευρά.

από τον καλφάκι, >500

Όταν μου χάλασε, το ανταλλακτικό από τον καλφάκι, χωρίς μεταφορικά ~70Ε

Από το εξωτερικό ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά, ~55Ε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Αμαξάκι από ίντερνετ: 350 ευρά.

από τον καλφάκι, >500

Όταν μου χάλασε, το ανταλλακτικό από τον καλφάκι, χωρίς μεταφορικά ~70Ε

Από το εξωτερικό ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά, ~55Ε.
    αμα θα σου χαλαει κατι στην καμερα/φωτ,μηχανη/τηλεοραση/βιντεο/ θα ποαραγγειλεις το ανταλακτικο απεξω(αν το βρεις και σουσ τειλουν το σωστο)και θα το φτιαξεις μονος σου?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Τα επιχειρήματα σας μου θυμίζουν την καμπανιά «η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική»

Καμια μουσικη δε σκότωσε! Μονο τα original cd γιναν ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ...

Γιατι? Γιατι ολοι στο Ελλαντα δουλεύουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο κερδους, τοσο μεγαλο που ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Αμα ενα μαγαζι προσφέρει καλη εξυπηρέτηση, after sales βοήθεια(τι λεω τωρα εεεε???), και εχει γνώση του αντικειμένου... με λογικες τιμες... κανεις δε θα παρει απο το internet

Αμα πας πχ να παρεις arai απο τον «ιταλο» ομως ξενερώνεις τοσο μονο και μονο απο την αντιμετώπιση που θα φυγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

Παλαιό μέλος
    Ok.. κι άλλο παράδειγμα, όσο κι αν δεν αρέσουν σε κάποιους, γιατί το θέμα δεν είναι αν συμφέρει περισσότερο ή αν σε καλύπτει οποιαδήποτε εγγύηση στην αγορά που θα κάνεις από το internet! (Σαφώς και συμφέρει) και δεν είπα πουθενά, πλακώστε ρε παιδιά όλοι στο internet κι αφήστε τους αυτούς, να ψοφήσουν από την πείνα!!
    Αυτά που λέτε μερικοί, συγνώμη κιόλας, θυμίζουν λίγο αυτά που λέει ένας πωλητής όταν τον κλείσεις στη γωνία και στην ουσία δεν ξέρει τι να πει.. Θα το πω αυτό όμως όταν η διαφορά σε ένα προϊόν είναι τόσο μεγάλη.... μα τόσο μεγάλη που όταν το αγοράζεις τελικά από εδώ, ο πωλητής θα έπρεπε να σου λέει "τα λεφτά σου ή τη ζωή σου" αντί για "καλορίζικο", "καλοφορεμένο" κλπ.

Ας πούμε λοιπόν ότι εγώ είμαι ο κύριος Χ και έχω ένα κατάστημα που πουλάει τσίχλες. Τις αγοράζω 150 δρχ. και τις πουλάω 300 δρχ. Το μήνα βγάζω 30000 δρχ. εκ των οποίων πληρώνω ΤΑΕ, ρεύμα, τηλέφωνο, ενοίκιο κλπ κλπ λειτουργικά έξοδα τα οποία μου κοστίζουν συνολικά 15000 δρχ. Πουλάω δηλαδή 100 τσίχλες το μήνα, 3-4 τη μέρα... Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου! Ποοολύ! Δουλεύω συνολικά 1 τέταρτο και όοολη την υπόλοιπη μέρα, αγναντεύω αραχτός, τα πιπίνια που διασχίζουν το πεζοδρόμιο ή θαυμάζω τους εργάτες στην άπέναντι οικοδομή που αγκομαχάνε όλη τη μέρα για 2 ψίχουλα.
    Μια μέρα όμως δεν μπαίνει κανένας!!! Την επόμενη τα ίδια!! Ξανά και ξανά!!! Τι συμβαίνει;;; Ανακαλύπτω ότι απέναντι έχει ανοίξει κι άλλος κατάστημα που πουλάει τσίχλες! Και ο αλήτης τις πουλάει 180 δρχ.!! Βάζω άτομα να μάθω.. Τι στο καλό...από που τις προμηθεύεται αυτός 50 δρχ. (υποθέτω);; Μαθαίνω ότι κι αυτός 150 δρχ. τις παίρνει! Πως τα βγάζει πέρα; Είναι αδύνατον!! Μου λένε ότι πουλάει 200 τσίχλες το μήνα, λόγω της χαμηλής τιμής του και γίνεται λαϊκό προσκύνημα στο μαγαζί του!! Τι να κάνω, τι να κάνω;; Θα τον καταγγείλω!!! Στον εμπορικό σύλλογο, στο ΙΝΚΑ, στη Greenpeace!!! Θα του κάνω μύνηση..δυσφήμηση, θα του βάλω φωτιά το μαγαζί!! Θα περιμένω να είναι κι αυτός μέσα!!
    Τι πράγμα; Τι λέτε; Να ρίξω κι εγώ τις τιμές μου;; ΤΡΕΕΕΛΟΙ είστε; Κσι τα πιπίνια; Ποιος θα τα βλέπει;; Ποιος θα εκτιμά τον κόπο που κάνει ο εργάτης απέναντι αν πρέπει να δουλέψω κι εγώ; Όοοοχι ρε σεις...εγώ καλά ήμουν! Σιιιγά να μη δουλέψω κιόλας! Αστειεύεσαι; Θα του δείξω με άλλους τρόπους εγώ τι πα να πει ακτινίδιο!

Και για να τελειώσω και να μη σας πρήζω άλλο, ξέρετε τι γίνεται τελικά; Τον καταγγέλει τελικά στον εμπορικό σύλλογο, αυτός επιλαμβάνεται, ο απέναντι ανεβάζει τις τιμές του, οι πελάτες ξαναγυρίζουν σε μένα, τον παλιό, το γνωστό κλπ κλπ, ο απέναντι κλείνει τελικά μη μπορώντας να επιβιώσει, και κάποιοι καταλήγουν να παραγγέλνουν τις τσίχλες από τον Ισημερινό, ενώ κάποιοι που ανήκουν στους υποστηρικτές της λογικής, του κυρίου Χ, προσπαθούν να πείσουν όλους αυτούς ότι... πφφφ... Ισημερινός!!! με τη δικιά τους την τσίχλα, αν πνιγείς μασώντας την...ποιοοος θα σου πληρώσει τα νοσήλεια μικρέ κι ανόητε;; α;; ποιος;;

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Τα επιχειρήματα σας μου θυμίζουν την καμπανιά «η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική»

Καμια μουσικη δε σκότωσε! Μονο τα original cd γιναν ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ...

Γιατι? Γιατι ολοι στο Ελλαντα δουλεύουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο κερδους, τοσο μεγαλο που ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Αμα ενα μαγαζι προσφέρει καλη εξυπηρέτηση, after sales βοήθεια(τι λεω τωρα εεεε???), και εχει γνώση του αντικειμένου... με λογικες τιμες... κανεις δε θα παρει απο το internet

Αμα πας πχ να παρεις arai απο τον «ιταλο» ομως ξενερώνεις τοσο μονο και μονο απο την αντιμετώπιση που θα φυγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ
    ΕΙΜΑΙ 1000% ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Θέλουμε δηλαδή και το τσάμπα, θέλουμε και τις εγγυήσεις μας μετά. Πώς δηλαδή..;
    --------------------------------------------------------------------------------

Για μισό λεπτό...Εσύ πουλάς ένα συγκεκριμένο προϊόν και είσαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μιας περιοχής. Κάποιος που το αγόρασε, αυτό το ίδιο, στην Ιταλία π.χ. και του βγάζει βλάβη την οποία καλύπτει όμως η εγγύηση και με την οποία έχει κάλυψη σε ένα τεράστιο πανευρωπαϊκό δίκτυο, (τις περισσότερες φορές παγκόσμιο) όταν θα στο φέρει, τη ζημιά την πληρώνεις εσύ από τη τσέπη σου;;; Και αν όχι (επειδή ξέρω ότι η απάντηση είναι όχι) τι θα κάνεις, αν έρθω εγώ με ένα προϊόν που μου χάλασε αλλά δεν το πήρα από σένα, στο συνοδευτικό manual όμως, αναφέρεσαι σαν το υπεύθυνο εξουσιοδοτημένο service; Θα μου πεις.. ααα να το έπαιρνες από εδώ φιλαράκι...λυπάμαι!! Και μετά αν πάω και σε καταγγείλω στην συγκριμένη εταιρεία,σε ρωτάω, θα έχω άδικο;;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όλοι πάμπλουτοι...εκτός του Μητσοτάκη
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2012, 03:01
  2. ανεκδοτα απο αυτα που ολοι εχουμε ζησει..
    από mic_dim στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 18:46
  3. pinlock, εκτος απο τζωρτζόπουλο, που ?
    από road spirit στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2008, 09:13
  4. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 20:14
  5. Όλοι οι cbfάδες από ένα οικοπεδάκι ?
    από johnpan στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε