Εγω θελω να μιλαω για UFO.
Ρε παιδιά....
Τι ωραία που περάσαμε σήμερα....... :a34: :a34: :a34:
τσάκο man...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε παιδιά....
Τι ωραία που περάσαμε σήμερα....... :a34: :a34: :a34:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Δεν ξέρω το πως οδηγείς αλλά μάλλον την έχεις χαμένη την κόντρα.
Που κατατάσεις τον εαυτό σου ? ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ Η΄ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
NORMAL:
ΜΕΤΡΙΟΣ:
ΚΑΛΟΣ:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ:
ΑΠΙΑΣΤΟΣ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
ΑΠΙΑΣΤΟΣ
εάν είσαι άπιαστος είσαι από τους λίγους οδηγούς που μπορείς να νικήσεις στην κόντρα. Πάντως μου αρέσεις γιατί άλλοι στη θέση σου (εννοώ αυτοί που πιστεύουν ότι είναι γρήγοροι) κρατάνε και μία πισινή και δεν απαντάνε άπιαστος αλλά καλός. Φαίνεται ότι δεν έχεις πετύχει κανένα παληκάρι άπιαστο στο δρόμο, πρόσεξε, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Μία συμβουλή, κράτησέ τη εάν θέλεις.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ίσως απλά δεν τον έχεις συναντήσει.Αλλά να ξέρεις ότι τη στιγμή που θα σε περάσει μην προσπαθήσεις να τον ακολουθήσεις γιατί πολύ απλά πάει σε τέμπο που δεν γνωρίζεις και κινδυνεύεις άμεσα και ουσιαστικά για αλλού.
Καλά χλμ και μέχρι εκεί που μπορείς![]()
*Δεν έχεις τίποτα να αποδείξης.
*Και ότι ξέρει ο γρήγορος, το ξέρει μόνο για τον εαυτό του δεν το διατυμπανίζει και το δείχνει όταν πρέπιει, όχι για τους άλλους αλλά για τον εαυτό του
Τσίου![]()
Πόσο χαίρομαι!!!!! Επιτέλους μια κόντρα της προκοπής αλλα δέν είναι καλή η απόσταση! Πρέπει να πάτε μέχρι τα σύνορα λέω... Και θα έχει και νεκροφόρες κάθε χιλιόμετρο γιατι ασθενοφόρο δέν θα χρειαστεί...
Πολύ το μυαλό βλέπω...
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
έκαστος στο είδος του...
και ο λουμίδης στους καφέδες:rotflmao:
την κάνω Πουλόπουλος τώρα...ώρα για σπίτι....![]()
![]()
Δεν κανω καμια δηλωση nktR παρα μονο εκ του αποτελεσματος.
Αν πρεπει να κανω εχω να πω το εξης>
Αν ειναι να νικησει το Mazda πρεπει να βγαλει φτερα γιατι το FZR με ενα super pilot ειναι ικανο να δωσει ορισμο του "ιλλιγου" σε αυτη τη διαδρομη.
Ο Κύριος μεθ' υμών....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Δεν κανω καμια δηλωση nktR παρα μονο εκ του αποτελεσματος.
Αν πρεπει να κανω εχω να πω το εξης>
Αν ειναι να νικησει το Mazda πρεπει να βγαλει φτερα γιατι το FZR με ενα super pilot ειναι ικανο να δωσει ορισμο του "ιλλιγου" σε αυτη τη διαδρομη.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.