Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 199

Θέμα: ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    και πολυ καλα θα κανεις.

Πρωτου παρεξηγηθω να πω οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι, παρολαυτα εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση η αντιδραση της.

Το εχω δει εδω και χρονια και ακομα θυμαμαι το σκηνικο..........:hypnotize
    ενταξει...αν και δε ξερω περι τινος προκειται...δε προκειται να σε παρεξηγούσα...απο μια προταση που έκανες για μια ταινία......

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    ε βεβαια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα θα με παρεξηγουσες με την μια !!!!!!!

Ασπλαχνη !!!!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    ε βεβαια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα θα με παρεξηγουσες με την μια !!!!!!!

Ασπλαχνη !!!!
    καλά παλι εδώ είσαι??!!!!!!!

διχασμένε και αναποφασιστε.....τωρα ασπλαχνη πριν στοργική???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro

Re: ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Καθόμουν και σκεφτόμουν τις σχεσεις των ανθρωπων..μεταηύ τα αγορακια και τα κοριτσακια, πως έχουν ξεφύγει σε ορισμένα ζητήματα τα πραγματα σήμερα....πως μερικοί κυνηγούν την "εικόνα" του πιθανού συντρόφου τους και οχι το τι είναι στην πραγματικότητα..(τουλαχιστον στα πρωτα σταδια μιας σχεσης)-και παντα μιλαω για μερικούς ..οχι οτι όλοι λειτουργουν ετσι....

και το μυαλο μου πηγε σε μια φραση που ακουω συχνα απο αντρες..ή το σκεπτικό τους τουλαχιστον..., οτι η γυναικα ψαχνει για εναν αντρα με αυτοκίνητο...μπλα....μπλα...μπλα.....και εγω δε ξερω τι αλλο...

και τσουπ μου ήρθε η ιδεα....κατσε να ρωτήσω τους αρσενικούς μηχανόβιούς μας...αν η κατοχή μοτο τους έχει "βοηθήσει" ποτε στο να "πετύχουν" τον στοχο τους
    πιστεύετε οτι θα είχατε περισσότερες επιτυχίες-ίδιες- λιγότερες αν κυκλοφορούσατε για παραδειγμα με ποδήλατο?

για να δουμε....
    Συζητουσαμε με ενα φιλο μου πριν απο πολυ καιρο για το συγκεκριμενο θεμα.

Ειχα την γνωμη οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για τις γυναικες,δηλαδη δεν χρειαζοταν να εχεις ουτε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη για να ''ριξεις'' μια κοπελα και αν ισχυουσε κατι τετοιο για καποια καλυτερα να μην εμπλεκες μαζι της(ετσι τον συμβουλευα)

Ο φιλαρακος μου δεν ειχε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη σε αντιθεση με εμενα που ειχα και τα δυο.

Χαρακτηριστηκα μου ελεγε''Φιλε αν ειχα αμαξι και μηχανη σαν και εσενα δεν θα με σταματουσε τιποτα με τις γυναικες(μαλιστα ενω ηταν και πολυ καμακι τυπος εκεινη την εποχη ειχε παθει και ψιλοκαταθλιψη και δεν εκανε ''κινηση'' σε καμια κοπελα επειδη δεν ειχε στην κατοχη του καποιο οχημα)

Τελος παντων ο καιρος περασε απο αυτη την συζητηση μας και εγω ετυχε να αλλαξω δουλεια.Στην καινουρια δουλεια λοιπον ολες μου οι συναδελφοι ειναι γυναικες.Ειναι η πρωτη φορα που που συνεργαζομαι με τοσες γυναικες και στα διαλλειματα εχουν γινει κατι τετοιες συζητησεις οπως και την παραπανω.

Με λυπη διαπιστωσα οτι στις περισσοτερες του ενδιεφερε και να εχει οχημα ο ανδρας αλλα και λεφτουδακια.

Μια κοπελιτσα συγκεκριμενα χωρισε με τον πρωιν της γιατι ο καινουριος ειχε καινουριο αμαξι ενω ο πρωιν ειχε παλιο,μια αλλη μου ειπε''εαν ο ανδρας ειναι λεφτας και λιγο μλκ γιατι να μην τον εκμεταλευτω????"

Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει συμβιωνωντας καθημερινα
    με γυναικες!!!Ευχομαι να μη ειναι ολες ετσι αλλα........μαλλον κανω λαθος

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Τί περίμενες να τις νοιάξει;
    Να είναι σοβαρός άνθρωπος ο άντρας; Να τις σέβεται;

ΧΑ ΧΑ.

Οι περισσότερες από δ'αύτες ζητάνε ένα μαλάκα να τις δίνει λεφτά.
    Δε σου αρέσει η λέξη μαλάκας ;
    Καλά, πες κορόιδο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες. Οι περισσότεροι θέλουν μια χαζή με μεγάλα βυζιά και πεταχτούς/φαρδύς γλουτούς να μπορούν να την κουμαντάρουν (ελέγχουν).

Φυσικά, μετά αυτή θα τον απατήσει, γιατί θέλει να αλλάξει τη σχέση της (επειδή αυτός είναι μαλάκας, που ενώ στην αρχή της άρεσε, τώρα αρχίζει να ψιλιάζεται το λάθος της) αλλά δεν έχει το μυαλό να το κάνει με σωστό τρόπο...

Και ο άντρας θα την ξυλοφορτώσει που τον απάτησε, αποδεικνύοντας το πλάτος της πνευματικής του καλλιέργειας.

(φυσικά ούτε ίχνος "αγάπης" παρά μόνο στα ψεύτικα λόγια)

Παλαιό μέλος

Re: Re: ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Συζητουσαμε με ενα φιλο μου πριν απο πολυ καιρο για το συγκεκριμενο θεμα.

Ειχα την γνωμη οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για τις γυναικες,δηλαδη δεν χρειαζοταν να εχεις ουτε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη για να ''ριξεις'' μια κοπελα και αν ισχυουσε κατι τετοιο για καποια καλυτερα να μην εμπλεκες μαζι της(ετσι τον συμβουλευα)

Ο φιλαρακος μου δεν ειχε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη σε αντιθεση με εμενα που ειχα και τα δυο.

Χαρακτηριστηκα μου ελεγε''Φιλε αν ειχα αμαξι και μηχανη σαν και εσενα δεν θα με σταματουσε τιποτα με τις γυναικες(μαλιστα ενω ηταν και πολυ καμακι τυπος εκεινη την εποχη ειχε παθει και ψιλοκαταθλιψη και δεν εκανε ''κινηση'' σε καμια κοπελα επειδη δεν ειχε στην κατοχη του καποιο οχημα)

Τελος παντων ο καιρος περασε απο αυτη την συζητηση μας και εγω ετυχε να αλλαξω δουλεια.Στην καινουρια δουλεια λοιπον ολες μου οι συναδελφοι ειναι γυναικες.Ειναι η πρωτη φορα που που συνεργαζομαι με τοσες γυναικες και στα διαλλειματα εχουν γινει κατι τετοιες συζητησεις οπως και την παραπανω.

Με λυπη διαπιστωσα οτι στις περισσοτερες του ενδιεφερε και να εχει οχημα ο ανδρας αλλα και λεφτουδακια.

Μια κοπελιτσα συγκεκριμενα χωρισε με τον πρωιν της γιατι ο καινουριος ειχε καινουριο αμαξι ενω ο πρωιν ειχε παλιο,μια αλλη μου ειπε''εαν ο ανδρας ειναι λεφτας και λιγο μλκ γιατι να μην τον εκμεταλευτω????"

Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει συμβιωνωντας καθημερινα
    με γυναικες!!!Ευχομαι να μη ειναι ολες ετσι αλλα........μαλλον κανω λαθος

Δυστηχως ετσι ειναι και το διαπιστωνουμε καθημερινα ολοι μας.
    Οι περισσοτερες γυναικες θελουν εναν αντρα να τις γ@μαει και εναν να τους τα πληρωνει...
    Τωρα σε ποια κατηγορια βαζει ο καθενας τον ευατο του ειναι αλλο θεμα. Πιστευω οτι οι περισοτεροι απο εμας εχουν βρεθει και στις δυο καταστασεις...

Άμα καταργούσαμε λιγάκι αυτό το "όλοι οι άντρες είναι έτσι" και "όλες οι γυναίκες είναι έτσι", ίσως να βρίσκαμε και το ιδανικό. Άμα αντέχει κάποιος να ζει χωρίς έστω και μια ελπίδα, τί να πω? Ας τα φτιάχνουν (όλοι) οι άντρες μεταξύ τους και (όλες) οι γυναίκες επίσης, μιας και καταλαβαίνονται τόσο πολύ, να εξαφανιστούμε να τελείωνει και αυτή η μίζερη ζωή στο πλανήτη!!

:rotflmao: :rotflmao:

:hypnotize
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Η γνωμη η δικη μου ειναι η εξης.Μπορει να ειναι και λαθος ρε παιδια αλλα αν ειναι συγχωρεστε με.

Πιστευω οτι μεχρι ενος σημειου οι γυναικες κανουν καλα και την αντιμετωπιζουν καπως ετσι την κατασταση.

Ειναι το αδυναμο φυλο(ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ) και απο καπου θα πρεπει να βρουνε την ασφαλεια για να συνεχισουν την ζωη τους.Ειναι η επιβιωση που της κανει ετσι.Ειναι στη φυση.

Αυτο που εχω καταλαβει οσο καιρο τις συναναστρεφομαι λογω της δουλειας μου οπως ειπα, μια γυναικα μπορει να λεει οτι την νοιαζουν τα λεφτα και οτιδηποτε αλλο,αλλα πιστεψτε με αυτο που ψαχνουν πραγματικα κατα βαθος ειναι η ασφαλεια που θα τις προσφερει καποιος και η σιγουρια.(Ειναι αυτο που λενε αβυσσος η ψυχη της γυναικας)

Εαν καταφερει καποιος και τα δωσει αυτα ειναι ο καλυτερος για αυτες.

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Κανενός η γνώμη δεν είναι λάθος!

Νομίζω όμως πως, άντρες/γυναίκες, καταναλώνουν φαιά ουσία και μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους ψάχνοντας για ελαττώματα και όχι για προτερήματα. Και τα δύο φύλα πάσχουν από ανασφάλειες και αναζητούν μια σιγουριά, αλλά επειδή τα πράγματα που μας τραντάζουν στη ζωή είναι τα άσχημα που μας συμβαίνουν, κάνουμε το λάθος και αντί να ψάξουμε το τί πάει στραβά να το διορθώσουμε, μακαρίζουμε και ανακυκλώνουμε τις κακοτυχίες. Ας βάλουμε λίγο το μυαλουδάκι μας να δουλέψει.

Κάποτε φαντάζομαι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα υλικά πράγματα δεν έχουν τόση αξία...
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Κανενός η γνώμη δεν είναι λάθος!

Νομίζω όμως πως, άντρες/γυναίκες, καταναλώνουν φαιά ουσία και μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους ψάχνοντας για ελαττώματα και όχι για προτερήματα. Και τα δύο φύλα πάσχουν από ανασφάλειες και αναζητούν μια σιγουριά, αλλά επειδή τα πράγματα που μας τραντάζουν στη ζωή είναι τα άσχημα που μας συμβαίνουν, κάνουμε το λάθος και αντί να ψάξουμε το τί πάει στραβά να το διορθώσουμε, μακαρίζουμε και ανακυκλώνουμε τις κακοτυχίες. Ας βάλουμε λίγο το μυαλουδάκι μας να δουλέψει.

Κάποτε φαντάζομαι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα υλικά πράγματα δεν έχουν τόση αξία...
    Εχεις δικιο electa αλλα ειναι δυσκολο να μπορεσει καποιος/α να καταλαβει οτι τα υλικα πραγματα δεν εχουν τοση αξια και βαζω και εμενα μεσα σε αυτους.

Εαν δεν βιωσεις σαν ανθρωπος κατι πολυ ασχημο στην ζωη σου ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις πιστευω

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    C:\Documents and Settings\user\Desktop\G\New Image.JPG

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ[COLOR=red]

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΕΕ!!!

ΑΧΧΧ.ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ. :rotflmao:

ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΟ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΓΟΣ.
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δεν ειναι αναγκη να βιωσεις κατι κακο για να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα περαν των υλικων στην ζωη.

Γνωμη μου.

Οσο για την ασφαλεια ναι, το εχω γραψει και πιο πανω. Νομιζω ειναι το παν στην γυναικα. Που δεν ειναι καθολου λαθος κατα την γνωμη την δικη μου επισης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    C:\Documents and Settings\user\Desktop\G\New Image.JPG

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΕΙΚΟΝΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
    Ο ΚΑΝΟΝΑΣ [ΙΜG] ΕΙΝΑΙ ΟFF.
    ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
    ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ?

ευχαριστω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αρκας.gif 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	9,3 KB 
ID:	55856
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μετράει αυτό για δεδικασμένο????
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 18:46
  2. Η Γνώμη σας μετράει..όχι δεν είναι το σπαστικό σποτάκι στο μοτοτρίτη.γρ :Ρ
    από stingerakis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 08:36
  3. Ψήφιστε! Δεν είναι πολιτικός στοίβος. Η ψήφος σας μετράει!
    από Lupo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 10:08
  4. Επειδή το μέγεθος μετράει τελικά...
    από Nik0s στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 09:33
  5. Η καλημέρα μετράει από τώρα????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων