Εχθες κοντα στο αττικα στην αθηνα εφαγα κληση 65.50 για παρκαρισμα.Η πινακηδα μου ομως ηταν λερωμενη και διπλωμενη με αποτελεσμα να μην βλεπετε.κανονικα ειναι 608 αλλα νομιζω οτι ο μπατσος εγραψε 628...Να την πληρωσω η οχι?
Εχθες κοντα στο αττικα στην αθηνα εφαγα κληση 65.50 για παρκαρισμα.Η πινακηδα μου ομως ηταν λερωμενη και διπλωμενη με αποτελεσμα να μην βλεπετε.κανονικα ειναι 608 αλλα νομιζω οτι ο μπατσος εγραψε 628...Να την πληρωσω η οχι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
Εαν εισαι σιγουρος οτι ειναι 2 και οχι 0!!!!
Καταλαβες την απαντηση μου!!!!!![]()
Το σωστό είναι να πας να την πληρώσεις διότι την έκανες την κουτσουκέλα σου (αν πας μάλιστα μέσα σε 10 μέρες σου κάνουν και έκπτωση απ' όσο ξέρω).
Από την άλλη τώρα, χωρίς την σωστή πινακίδα, η κλήση δεν μπορεί να πάει ούτε στην εφορία ούτε μπορεί να εντοπιστεί πίσω σε εσένα (το traced back to you έτσι δεν μεταφράζεται; ), οπότε αν είσαι τόσο αλήτης μηχανόβιος, μπορείς να κάνεις την πάπια (quack!).
Πάντως απ' όσο μπορώ να δω εγώ πάνω στην κλήση, γράφει 628 και όχι 608.
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
τωρα που το εγραψες εδω......πληρωσε την καλυτερα δε ξερεις ποιος διαβαζει
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δεν ξερω......
Κανε και ενα thread στην εφημεριδα της κυβερνησεως να δεις τι θα σου πουνε....![]()
Ναι μπάινει η ΣΔΟΕ στο ΜΟΤΟ.Γκρρρ και ψάχνει θύματα....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
άστο βρε φίλε πρωί πρωί θες να δώσεις 2 μεροκάματα....
άλλη φορά να μήν ξαναπαρκάρεις στο πεζοδρόμιο...
να την αφήνεις στη βουκουρεστίου που εχει θέσεις για μηχανές (ξέρω-ξέρω μπορεί να μην έχει ελεύθερες)...
Α, και που 'σαι... σβήσε και την Φωτό... μη μας βλέπει και ο μεγάλος σου αδελφός....
EVI Z750 πως πάει βρε με το πόδι... ?
bonjour
Πλήρωσέ την γιατί ο αστυνομικός διαβάζει τα γράμματά του , εσύ όμως όχι,
και πλέον μετά η κλήση μπαίνει στην Φορολογική σου δήλωση (γιαυτό ζητάνε και ΑΦΜ με τα διπλώματα)και μάλιστα σε πολλαπλάσιο αντίτιμο....![]()
o big brother παραμονευειΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
![]()
αν τα στοιχεια δεν ειναι σωστα η' ευδιακριτα τοτε μπορει ο δικαστης να σε απαλλαξει.
αλλα οπως ειπε Vezouvios εισαι σιγουρος οτι ειναι 2
ολα ειναι θεμα δικαστη
αν εχει στραβοκοιμιθει αω εχειν στραβοξυπνηση αν εχει στραβογ@......
καταλαβες![]()
και αν ειναι καμια @γ@......τη δικαστινα
την εβαψες![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
NOSTRA το ποδαρακι βγηκε απο το γυψο αλλα ειναι τουμπανο πρισμενο και ποναει λιιιγο περπαταω ομως![]()
παιδια ....ξαναλεω κανεις δε ξερει ποιος διαβαζει
εσεις καντε οτι θετε
τι με νοιαζει εμενα στη τελικη?
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τωρα που το λεει η ευη ,σαν να εχει δικιο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
NOSTRA το ποδαρακι βγηκε απο το γυψο αλλα ειναι τουμπανο πρισμενο και ποναει λιιιγο περπαταω ομως![]()
παιδια ....ξαναλεω κανεις δε ξερει ποιος διαβαζει
εσεις καντε οτι θετε
τι με νοιαζει εμενα στη τελικη?
![]()
κenai καλυτερα ρε φιλε να την πληρωσεις!!
Μαλλων κακως το εβαλες public Γιατι κανεις δεν ξερει ποιος το διαβασε?
δε περναει πουθενα
αλλα περιμενε κανα μηνα να σου πω τι θα γινει με τη δικια μου και αν ειναι πας και συ
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πριν αποφασισεις τι θα κανεις στειλε πμ σε καποιον mod αμεσα, να φυγει η φωτο, και βλεπεις μετα.
Μπορει να μην βλεπει το ποστ ο Διοικητης της Τροχαιας, αλλα μπορει να την βλεπουν αλλοι 10 που τον ξερουν (με πιανεις ε![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
OK tin ebgala alla akoma den apofasisa einai 2 merokamata vlepete..
Δεν μας είπες αν η κλήση είναι απο τροχαία ή δημοτική αστυνομία... Αν είναι απο τροχαία καλύτερα μην το ρισκάρεις, τυχερός είσαι που δε σου πήραν και την πινακίδα. Αν είναι απο δημοτική είναι πιο ελαστικά τα πράγματα, ειδικά αν είναι λίγα κυβικά η μηχανή και δεν είναι δηλωμένη στην εφορία. Γενικά ο Δήμος τις ανείσπραχτες κλήσεις τις στέλνει στην εφορία μετά από κάποια διάστημα (αρκετά μεγάλο συνήθως) και μετά η εφορία απαιτεί το ποσό της κλήσης (μαζί με προσαύξηση συχνά) από σένα. Αν δεν είναι δηλωμένη η μηχανή η εφορία για να σε εντοπίσει πρέπει να ζητήσει από την τροχαία τα στοιχεία σου, και σύνήθως δεν μπαίνουν στη διαδικασία για τέτοια ποσά.