Καλημέρα...............![]()
Καλημέρα...............![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
μεχρι να περασουν αυτες οι 15 μου, ξερεις ποσους θα μετρησω να μου λενε "1 + σημερα" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!![]()
Bart σε έχω...
Μία και σήμερα λέμεεεεεεε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειλικρινα, δεν με ενοχλει, ουτε με πειραζει αν φυγατε, φευγετε ή θα φυγετε, εγω τις μετραω για να περνω κουραγια που ειμαι σε κατασταση συμπιεσης, if U know what I mean!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry man... Δεν ήξερα ότι είσαι σε φάση συμπίεσης και είπα να σε πειράξω λίγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μεχρι να περασουν αυτες οι 15 μου, ξερεις ποσους θα μετρησω να μου λενε "1 + σημερα" ???
ειλικρινα, δεν με ενοχλει, ουτε με πειραζει αν φυγατε, φευγετε ή θα φυγετε, εγω τις μετραω για να περνω κουραγια που ειμαι σε κατασταση συμπιεσης, if U know what I mean!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως θέλω να σε δω όταν μπεις σε φάση εκτόνωσης! Απόλαυση θα είσαι ανηψιέ!![]()
![]()
![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
ενταξ, οταν λεω συμπιεση, δεν μου κοψανε και τις μπυρες για να ειμαι του θανατά βρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Sorry man... Δεν ήξερα ότι είσαι σε φάση συμπίεσης και είπα να σε πειράξω λίγο...![]()
Πάντως θέλω να σε δω όταν μπεις σε φάση εκτόνωσης! Απόλαυση θα είσαι ανηψιέ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο για το οταν θα μπω στην φαση εκτονωσης, μου αρκει (για την ωρα) η εικονα του να καθομαι πρωινιατικα στο παγκακι του πλοιου, εχοντας ηδη δεσει την μηχανη και το παπορι να ξεκιναει για ΤΟ μερος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
πως γινεται αυτο ?
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
φιλικη συμβουλη : μην οδηγησεις αν δε το καταλαβεις!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
πως γινεται αυτο ?
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ή ειμαι χαζη ή με δουλευετε .......
ενα μικρο παιδι θελει να μαθει ...γιατι τουστερητε την γνωση ?![]()
Εντουράδικο ρητό που έχει εφαρμογή παντού.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας (π.χ. στο άνοιγμα ανάμεσα στα 2 δέντρα) θα πας εκεί που κοιτάς (πιθανότατα σε ένα από τα 2 δέντρα).
Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όντως, αν δεν το μάθεις, μπορεί να μπλέξεις. Κατεβαίνεις την Κηφισίας και κάποιος τρελός την διασχίζει. Κοιτάς το άνοιγμα ΠΙΣΩ του για να περάσεις από εκεί. Γιατί αν κοιτάς τον ίδιο (κάτι που γίνεται αντανακλαστικά μιας και είναι το πρόβλημά σου εκείνη τη στιγμή) θα τον περάσεις από πάνω. Η μηχανή πάει εκεί που κοιτάμε, όχι εκεί που ΘΑ θέλαμε να πάει...![]()
Φυσικά έχει εφαρμογή και στην καθημερινή ζωή, σε πολλές περιπτώσεις. Σκέψου το λίγο... Ό,τι πέτυχει κανείς στη ζωή του, πρώτα πρέπει να το δει, να το εντοπίσει, και μετά να κινηθεί προς αυτό. Αυτό κάνω πλέον.![]()
Nothing is Impossible!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Εντουράδικο ρητό που έχει εφαρμογή παντού.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας (π.χ. στο άνοιγμα ανάμεσα στα 2 δέντρα) θα πας εκεί που κοιτάς (πιθανότατα σε ένα από τα 2 δέντρα).
Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όντως, αν δεν το μάθεις, μπορεί να μπλέξεις. Κατεβαίνεις την Κηφισίας και κάποιος τρελός την διασχίζει. Κοιτάς το άνοιγμα ΠΙΣΩ του για να περάσεις από εκεί. Γιατί αν κοιτάς τον ίδιο (κάτι που γίνεται αντανακλαστικά μιας και είναι το πρόβλημά σου εκείνη τη στιγμή) θα τον περάσεις από πάνω. Η μηχανή πάει εκεί που κοιτάμε, όχι εκεί που ΘΑ θέλαμε να πάει...![]()
Φυσικά έχει εφαρμογή και στην καθημερινή ζωή, σε πολλές περιπτώσεις. Σκέψου το λίγο... Ό,τι πέτυχει κανείς στη ζωή του, πρώτα πρέπει να το δει, να το εντοπίσει, και μετά να κινηθεί προς αυτό. Αυτό κάνω πλέον.![]()
λογικο μου φαινεται ...ομως ισως επρεπε να διατυπωθει διαφορετικα ?
αφου το νοημα ειναι οτι εκει που κοιτας , εκει πας....στο παραδειγμα της Κηφισιας , κοιτας το κενο πισω του κ περνας ..
με τα 2 δεντρα αφου κοιτας το κενο ενδιαμεσα , γιατι θα πεσεις σε ενα απο αυτα ?
σορρυ αν σε ζαλιζω...κουβεντα να γινεται κιολας..
αυτη η φραση ειναι πιο ξεκαθαρη σε μενα τουλαχιστον...
" Η μηχανή πάει εκεί που κοιτάμε, όχι εκεί που ΘΑ θέλαμε να πάει..."
Μη μου στεναχωριέσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μεχρι να περασουν αυτες οι 15 μου, ξερεις ποσους θα μετρησω να μου λενε "1 + σημερα" ???
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ θα σε περιμένω να φύγεις. Εδώ θα'μαι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
θα ανακυκλωνεις για μενα? ε, φφφφφφφφανταστικε μας φφφφφφφωτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μη μου στεναχωριέσαιεγώ θα σε περιμένω να φύγεις. Εδώ θα'μαι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αυτη η φραση ειναι πιο ξεκαθαρη σε μενα τουλαχιστον...
" Η μηχανή πάει εκεί που κοιτάμε, όχι εκεί που ΘΑ θέλαμε να πάει..."
αν το καλοσκεφτεις θα δεις οτι αφτο που γραφει ο jtoros ειναι ποιο σωστο!!!!
σκεψου το λιγο και οταν το καταλαβεις θα αρχισει να σου αρεσει κιολας σαν ρητο!!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αν το καλοσκεφτεις θα δεις οτι αφτο που γραφει ο jtoros ειναι ποιο σωστο!!!!
σκεψου το λιγο και οταν το καταλαβεις θα αρχισει να σου αρεσει κιολας σαν ρητο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητή airamhag, συνήθως κοιτάς όντως εκεί που θες να πας. Αλλά σε περίπτωση "έκπληξης" στο διάβα σου, αντανακλαστικά κοιτάς την "έκπληξη". Στην οποία και δεν θέλεις να πας. Το ρητό προσπαθεί να σε αποτρέψει από το να "καρφωθείς" (νοερά) στην "έκπληξη", για να μην καρφωθείς κυριολεκτικά.
Ελπίζω να το 'πιασες.![]()
PS: Κοίτα να δεις τι προκαλεί μια υπογραφή!!!:rotflmao:
Nothing is Impossible!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Έτσι!![]()
![]()
![]()
Αγαπητή airamhag, συνήθως κοιτάς όντως εκεί που θες να πας. Αλλά σε περίπτωση "έκπληξης" στο διάβα σου, αντανακλαστικά κοιτάς την "έκπληξη". Στην οποία και δεν θέλεις να πας. Το ρητό προσπαθεί να σε αποτρέψει από το να "καρφωθείς" (νοερά) στην "έκπληξη", για να μην καρφωθείς κυριολεκτικά.
Ελπίζω να το 'πιασες.![]()
PS: Κοίτα να δεις τι προκαλεί μια υπογραφή!!!:rotflmao:
αααααααααααααααααααααααααα..........
ολο κονττα ημουν κ μου φευγε ρε παιδια ...τι να πω σορρυ ...
ειμαι κ κουρασμενη αυτοτο καιρο ...
τωρρα το πιασα ...εντελως ομως!
παραδεχτειτε ομως οτι θελει την επεξεργασια του για να το πιασεις ..μια κ το θεμα εκλπληξη δεν αναφερεται πουθενα ......
![]()