Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ακόμα ένα νέο e-shop...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Να πώ το εξής...
    Η διαφορά στην τιμή που λέτε είναι χωρίς να υπολογίσετε τα μεταφορικά του carpimoto από Ιταλία...
    Στο moto-outlet η τελική τιμή είναι μικρότερη (με μεταφορικά από Ελλάδα)!!!!!

Κάπου εδώ, για να μην θεωρηθεί ότι τα παίρνω κι' όλας, θα πάω να πιώ καμιά ...

Εγώ πόσταρα κάτι καινούργιο... είναι στην ευχέρειά σας να το αξιολογήσετε....
    δεν αντιλεγω

ειναι λογικο να χρεώνει αρκετα o Ιταλος για μεταφορικα μιας και εχει παραδοση σε 2 εργάσιμες μερες μεσω Fedex (δοκιμασμενο)

η αγορα απο το εξωτερικο μονο για αντιβαρα δεν ειναι σε καμια περίπτωση οικονομική . αν παρεις 5 προϊόντα ομως πχ μοιράζεται το κοστος των μεταφορικών

προσεξε ομως το αλλο

"Διαθεσιμότητα: 10-12 ημέρες"
    "Availability: prompt delivery"

δεν εχω τιποτα με το Moto-outlet αλλα πρεπει να προσπαθήσει περισσότερο να γινει ανταγωνιστικός γιατι η αγορα στα e-shops ειναι παγκόσμια και ο ανταγωνισμός ανελέητος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Στα κράνη που κοίταξα (Arai) οι τιμές είναι σαν να πάω σε κάποιο μαγαζί και να πληρώσω μετρητά... Δεν κερδίζω κάτι...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν αντιλεγω

ειναι λογικο να χρεώνει αρκετα o Ιταλος για μεταφορικα μιας και εχει παραδοση σε 2 εργάσιμες μερες μεσω Fedex (δοκιμασμενο)

η αγορα απο το εξωτερικο μονο για αντιβαρα δεν ειναι σε καμια περίπτωση οικονομική . αν παρεις 5 προϊόντα ομως πχ μοιράζεται το κοστος των μεταφορικών

προσεξε ομως το αλλο

"Διαθεσιμότητα: 10-12 ημέρες"
    "Availability: prompt delivery"

δεν εχω τιποτα με το Moto-outlet αλλα πρεπει να προσπαθήσει περισσότερο να γινει ανταγωνιστικός γιατι η αγορα στα e-shops ειναι παγκόσμια και ο ανταγωνισμός ανελέητος

Αν πάρεις 5 προιόντα θα είναι αντίστοιχα φθηνότερα ΚΑΙ από το Ελληνικό, έτσι δεν είναι????
    Το δε "prompt delivery" σημαίνει ότι ανάλογα της διαθεσιμότητας θα έχεις και αποστολή...
    Γράφει στους όρους ότι ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΤΟΚ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, θα αποσταλεί σε 24 ώρες (εντός Ιταλίας), ενώ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΤΟΚ, τότε υπάρχει maximum χρόνος 30 μέρες για την αποστολή του προιόντος!!!!!!

Παρακάτω είναι και η τελική τιμή του carpimoto για τα αντίβαρα... ε, γαμώ τις τιμές μας έκανε εμάς!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rizoma.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	55661
    A gentleman would walk but never run...

Και υπόψιν ότι στην εικόνα παραπάνω τα μεταφορικά 15ευρώ που λέει είναι: WITHIN ITALY!!!!!!

A gentleman would walk but never run...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οπως ειπα παραπανω αμα παρεις και αλλα πραγματα ΔΕ πληρωνεις "small order charge" Και τα μεταφορικα ειναι σχεδον ιδια

ΔΕ συμφερει να παρεις ΜΟΝΟ αντιβαρα λογικο ειναι

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Δεν θελεις να μαθεις τι εγγυηση πρεπει να δωσεις για να ανοιξεις e-shop.....

Οποτε αν δεν ξερεις καλυτερα να μασας.
    Πραγματι δεν ξερω και για να ειμαι ειλικρινης δε με ενδιαφερει να μαθω.
    Αυτο που με ενδιαφερει, ως πελατης ενος e-shop, ειναι να βρισκω διαθεσιμο αμεσα αυτο που θελω σε τιμη καλυτερη απο ενα "φυσικο" καταστημα....

Αυτο ειναι και το νοημα ενος e-shop... Αλλιως παω και στο καταστημα της γειτονιας μου.
    Και πιστεψε με ξερω δεκαδες e-shop (και εχω ψωνισει σε αρκετα απο αυτα) που και στοκ εχουν για ΟΛΑ τα προιοντα τους, και αμεσα παραδιδουν (1-2 μερες), και πολυ καλη υποστηριξη
    wasting space via Architecture

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στα κράνη που κοίταξα (Arai) οι τιμές είναι σαν να πάω σε κάποιο μαγαζί και να πληρώσω μετρητά... Δεν κερδίζω κάτι...

Νίκο που είδες τα κράνη?? Ανταλλακτικά και διάφορα αξεσουάρ για τη μηχανή έχει.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Νίκο που είδες τα κράνη?? Ανταλλακτικά και διάφορα αξεσουάρ για τη μηχανή έχει.
    Αριστερά, που λέει ΚΡΑΝΗ, μετά επιλέγεις ανάμεσα σε Road/Off Road και βλέπεις τα κράνη... (μάλλον κατάλαβες για το carpimoto και όχι για το moto-outlet)

αυτό που λέει ο φίλος sniper εννοούσα κι εγώ στο 2ο post... μπορεί να έχει απ'όλα τα κράνη, αλλά οι τιμές είναι πράγματι ίδιες με ενός καταστήματος (τιμές μετρητοίς)... αν όμως κατάλαβα καλά, είπατε ότι στα αντίβαρα σας έκανε καλύτερη τιμή από αυτή που αναγράφεται, οπότε αν είναι αρχικές τιμές αυτές και υπάρχει και κάποια μείωση κατά την παραγγελία, κάτι γίνεται... αλλά πολύ χλωμό μου φαίνεται...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ακόμα ένα νέο μέλος στην παρέα...!!!
    από ON_THE_RIDE στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2009, 19:15
  2. ακόμα ένα νέο κράτος στα Βαλκάνια
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 00:29
  3. To 1954 η Ford ήθελε να βγάλει ένα νέο μοντέλο
    από SF στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ