Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Άτιτλο...

Άτιτλο...

...μα και από τα καλύτερα που θα διαβάσετε. Μια περίληψη, σα σύντομος σχολιασμός, ενός βιβλίου μνημειώδους αξίας.

Συ δε, τι κρίνεις τον αδελφόν σου;

ροδα ειναι και γυριζει ....:smilea:

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

εκπληκτικό!!!

Γιατί δεν βρίσκουμε χρόνο να ανακαλύψουμε τις δικές μας ατέλειες, τα λάθη μας κι ασχολούμαστε με τους άλλους;

Προσπάθησε να μην εξογκώνεις τα σφάλματα των άλλων. Να μη σε χαρακτηρίζει η τακτική του γελοιογράφου, που εξογκώνει κάτι για να το σατιρίσει. Να σε διακρίνει η ευγένεια του ζωγράφου που διορθώνει κάτι για να το κάνει όμορφο. Μην ασχολείσαι μόνο με το κακό, που βλέπεις εύκολα γύρω σου. Προσπάθησε να ανακαλύπτεις την αρετή, που είναι συνήθως κρυμμένη. Να είσαι εξερευνητής των μαργαριταριών της αρετής στον απέραντο ωκεανό των ανθρώπων και όχι ρακοσυλλέκτης της κακίας στον ωκεανό της ανθρώπινης αθλιότητας
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

χμ.....

Τώρα γιατί αυτό μου θυμίζει κάποιες συζητήσεις εδω μέσα???...
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Γιατί πρόκειται περί φιλοσοφίας+ψυχολογίας πολύ υψηλού επιπέδου. Οι άνθρωποι ξέρουν να γράφουν ανεξάρτητα της εποχής στην οποία βρίσκονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    χμ.....

Τώρα γιατί αυτό μου θυμίζει κάποιες συζητήσεις εδω μέσα???...

προφανώς γιατί η αντίληψή σου έχει συλλάβει τις μικρές κι ανύποπτες συζητήσεις του φλόρουμ αυτού
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    προφανώς γιατί η αντίληψή σου έχει συλλάβει τις μικρές κι ανύποπτες συζητήσεις του φλόρουμ αυτού
    Τωρα αυτό είναι καλό ή κακό???

Τωρα αυτό είναι καλό ή κακό???

καλό είναι δεν το νοιώθεις?
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    καλό είναι δεν το νοιώθεις?

Η αλήθεια είναι ότι "κάτι" ένιωσα... απλά ήθελα να σιγουρευτώ...

Υ.Γ. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι λειτουργούμε σαν την Ιερα Εξέταση εδω μέσα... . Καλό έιναι να σχολιάζουμε τα στραβά που βλέπουμε κατα καιρούς αλλά (νομίζω) ότι έχει εξελιχθεί λίγο στραβά η όλη ιστορία... πχ κράζουμε όποιον δεν φοράει κράνος, τρέχει... κτλ... και μάλιστα με ύφος στοργικού πατέρα (μερικές φορές) λες και δεν έχουμε κάνει και οι ίδιοι καγκουριές στην ζωή μας...
    Θα πρέπει πρώτα να ρίξουμε μια καλή ματιά στο καθρέφτη και μετά να αρχίσουμε να κατακρίνουμε τους άλλους...

και για τους καλοθελητές: ΝΑΙ... έχω οδηγήσει χωρίς κράνος.. έχω παέι για μπάνιο με την καταπληκτική στολή της βερμούδας και του Τ-shirt (σαγιονάρα όχι διοτι πονάει ο δαχτυλος και δεν μπορώ)... και έχω οδηγήσει σαν να μην υπάρχει αύριο....

ΑΝ υπερηφανεύομαι για αυτά??... ΟΧΙ!!! αλλά θυμάμαι ακόμα την αίσθηση όλων των παραπάνω...

Χαλαρά λοιπόν... έιναι πολύ εύκολο να κατακρίνουμε... αλλά πολύ δυσκολο να καταλάβουμε...

Υ.Γ2. Σαν να βγήκε λίγο μεγάλο το Υ.Γ.

Η αλήθεια είναι ότι "κάτι" ένιωσα... απλά ήθελα να σιγουρευτώ...

Υ.Γ. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι λειτουργούμε σαν την Ιερα Εξέταση εδω μέσα... . Καλό έιναι να σχολιάζουμε τα στραβά που βλέπουμε κατα καιρούς αλλά (νομίζω) ότι έχει εξελιχθεί λίγο στραβά η όλη ιστορία... πχ κράζουμε όποιον δεν φοράει κράνος, τρέχει... κτλ... και μάλιστα με ύφος στοργικού πατέρα (μερικές φορές) λες και δεν έχουμε κάνει και οι ίδιοι καγκουριές στην ζωή μας...
    Θα πρέπει πρώτα να ρίξουμε μια καλή ματιά στο καθρέφτη και μετά να αρχίσουμε να κατακρίνουμε τους άλλους...

και για τους καλοθελητές: ΝΑΙ... έχω οδηγήσει χωρίς κράνος.. έχω παέι για μπάνιο με την καταπληκτική στολή της βερμούδας και του Τ-shirt (σαγιονάρα όχι διοτι πονάει ο δαχτυλος και δεν μπορώ)... και έχω οδηγήσει σαν να μην υπάρχει αύριο....

ΑΝ υπερηφανεύομαι για αυτά??... ΟΧΙ!!! αλλά θυμάμαι ακόμα την αίσθηση όλων των παραπάνω...

Χαλαρά λοιπόν... έιναι πολύ εύκολο να κατακρίνουμε... αλλά πολύ δυσκολο να καταλάβουμε...

Υ.Γ2. Σαν να βγήκε λίγο μεγάλο το Υ.Γ.

αλήθειες λες φίλε μου
    χαίρομαι που υποστηρίζεις με σεμνότητα την άχαρη πραγματικότητα που επικρατεί
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Ρε παιδιά, ξέρετε τι δύναμη χρειάζεται για να βουτήξει κάποιος μέσα του, στα εσώψυχά του και να ξεκινήσει να κάνει αυτοκριτική;
    Ξέρετε πολλούς που έχουν τη δύναμη αυτή;
    Που έχουν τη διάθεση να το κάνουν;
    Η σύγχρονη εποχή το επιτρέπει;

Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε
    LIBYKOS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS

Ρε παιδιά, ξέρετε τι δύναμη χρειάζεται για να βουτήξει κάποιος μέσα του, στα εσώψυχά του και να ξεκινήσει να κάνει αυτοκριτική;

Πάρα μα πάρα πολύ δύναμη, δεν ξέρω όμως αν θέλει λιγότερη η περισσότερη για να κάνει όλα τα άλλα

ΟΧΙ

ΟΧΙ

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον το επιβάλλει αυτό βέβαια έχει να κάνει και με μια περίεργη μοναξιά ξέρεις πολλούς να το μπορούν ?

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS

Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε

ναι, εγώ ξέρω κάποιους...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Ρε σοβαρευτητε. Αυτο το ανοητο κειμενο,γραφτηκε για τα χιλια μοιρια που εκαναν και κανουν οι παπαδες που κριθηκαν τοσο ζωρικα απο την ελληνικη κοινωνια.Γι αυτο και τους επιασε το χριστιανικο (του πρωκτου) της συμπαθειας.
    Οτι βγαινει απο την μητροπολη ειναι υποπτο .Αν ειχαν καλες προθεσεις αυτοι οι ...μη πω τι,πιστεψτε με θα το ειχαμε καταλαβει.

Και για να μην παρεξηγηθω.αυτο το χαζο κειμενο δεν εχει αδικο.Δικιο εχει.αλλα πεστε μου ρε παιδια τι αλλο οπλο μας εχει μεινει απο το ΟΧΙ .Δε σας γουσταρουμε.Ειστε η μπλεμπα της ελληνικης κοινωνιας και αμετε στο διαολο.

Καθολου δεν αφορα τις σχεσεις των ανθρωπων και ακομη περισσοτερο τις σχεσεις μεσα σε αυτο το φορουμ.Χεστηκανε
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

"Υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι που κρίνουν ή ελέγχουν με σύνεση, με φόβο Θεού, μόνο για, την υπεράσπιση της αλήθειας και την ωφέλεια των ανθρώπων χωρίς εγωισμό, αντιπάθεια ή φανατισμό.
    Νομίζω ομως πως το να κρίνουμε ή να κατακρίνουμε τον άλλο δεν είναι δουλειά δική μας , αλλά του Θεού που είναι ο μεγάλος Κριτής και γνωρίζει τα πάντα για μας."

Μην εχεις ρε κριτικο πνευμα,ειναι αντιχριστιανικο.Αντιχριστε,δαιμονα που θα μου πεις εμενα οτι αμαρτανω.

Εξαλλου θα με κρινει ο θεος .:rotflmao:

Ναι ...αλλα βεβαια θα με κρινει στην αλλη ζωη κι επειδη τυνχανει να ειμαι το παπαδαριο,δηλαδη ο αντιχρηστος επι της γης,δεν πιστευω στην μεταθανατον ζωη.Βασικα δεν πιστευω καν οτι θα πεθανω ποτε γι αυτο και σαβουρωνω οτι βρω μπροστα μου,αρπαζω,παταω το λαο στο καλο ,ριχνω και κανενα αφορισμο αμα λαχει ,μη τυχων και ξεσηκωθει κανεις και μου κοψει την μασα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ