Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: ΛΙΒΑΝΟΣ

πλήξιππος Το avatar του/της argpap

ΛΙΒΑΝΟΣ

Ο κόσμος δεν είναι μόνο η "καλή" μας ή ο φραπές μας ή το PC μας...Ο κόσμος δεν είναι μόνο τα προβλήματα μας με την εφοροία ή με το σύστημα ή με τον τροχονόμο...Ο κόσμος δεν είναι μόνο η Μαρία ή η Ελένη ή η Δήμητρα (και στο αρσενικό τους) κλπ...Ρίξτε μία ματία σε ένα γεγονός που δεν έχει την προβολή που του αρμόζει γιατι..........

Ελπίζω να μην σας σοκάρουν οι εικόνες...αλλά είναι πόλεμος...αλλα είναι αλήθεια..

http://www.barborana.com
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Δεν μπορεις να πεις και πολλα πραγματα για την ωμοτητα της φρικης του πολεμου....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Έχω μιαν ερώτηση για τον ΟΗΕ ή τέλος πάντων για τον πλανήτη γη.

Τα αμερικανά και τα εβραιόπουλα πως γίνεται και ότι κάνουν έχουν το Θεό και τα δισεκατομμύρια δίκια με το μέρος τους και δικαιολογούντε στο να σκοτώνουν αβέρτα, όποτε και όπου γουστάρουν, να καταστρέφουν όποτε και όπου γουστάρουν και να μην υδρώνει κανένα αφτάκι?

Στην τελική τα αμερικανά είναι δύναμη και μπορούν, τα εβραιόπουλα?

Αυτά τους έμαθε το ολοκαύτωμα?

Αφού μας σκότωσαν, έχουμε το δικαίομα από τον Θεό να σκοτώσουμε κι εμείς?

Δηλαδή πραγματικά, από λαμόγια στύλ μπίν λάντεν και διάφορους εποχούμενους επαναστάτες και ιερούς πολέμους έχουμε πήξει πια.

Άντε τους μαλάκες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

...ισως η πιο αποτροπεα ειναι τα κοριτσακια που γραφουν.

αυτη η ιστορια με εχει δαιμονισει ισως γιατι ειναι ανθρωπινο εργο.
    Ισως γιατι αντιλαμβανεται κανεις δυο μετρα και δυο σταθμα.
    Ανοιγουν το κουτι της πανδωρας.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Ti na poume re paidia? Dystyxos o an8ropos den prolabe... Enan xrono akoma h8ele o Adolf kai 8a eixe ka8arisei... Htan poly mprosta o typos telika...... Aytos ki o Danihl ena pragma... 100 xronia mprosta eblepe.

Ton fagan ki ayton oi amerikanoi.....

Pera apo thn plaka omos einai maliakies ola ayta pou ginontai. Gia dyo fantaria exoun faei oi ebraioi ekatontades an8ropous. Kai mhn pei kaneis oti toys aphgagan kai tetoies ahdies... Otan h Mosant apagagei kosmo (blepe germanous apo thn Brazilia pou katazhtoyntan gia egklhmata polemou) kai toys paei sto Israhl na dikastoun einai kalytera?

Syn oti katestrepsan tis ypodomes mia oloklhrhs xoras. Syn, syn, syn....

Ores ores telika leo a re adolfe toses malakies ekanes kai katestrepses kosmo ena kalo phges na kaneis kai den s' afhsan na to oloklhroseis....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Κρατηστε το πανω αυτο !!!

ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ...

ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ......

ΣΑΛΤΑΡΑ ΛΕΜΕ......

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Έτοιμος να δακρύσω είμαι.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    skefteste na kanoume kati?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    skefteste na kanoume kati?
    Μοτοπορεία διαμαρτυρίας μέχρι τα σύνορα του Ισραήλ, αλλά από Αίγυπτο μεριά.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

kapoioi to lene gia plaka... alla o adolfos efyge nwris... terma ta asteia... skata stous amerikanous kai tous evraious... gia na min pw oti ama riskoume tin kolofara tis sion oi amerikanoi de tha einai tipota... o nown noeito!

poreies ginontai pantws stin athina... mipws na kanoume kai emeis mia moto-poreia (entaksei eseis...akoma den tin pira... )

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    φρικη .+-
    το original α-μηχανο™ μελος

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Δεν μπορεις να πεις και πολλα πραγματα για την ωμοτητα της φρικης του πολεμου....

ρε κρουκι δεν ειναι μια ωμοτητα απλα

ειναι πολλα στη μεση,

ειναι "αυτα" που πρεπει ,

αλλος θα πρεπει , αλλος πρεπει και αλλος ειναι
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Δυο πράγματα έχω να πω.

1) Εφόσον μιλάμε για πόλεμο, αυτή ακριβώς είναι η πραγματική εικόνα της ζωής εκεί κάτω. Ερείπια, αίματα, σκόνη και αυτή η άρρωστη απόχρωση της τέφρας. Οι "στόχοι ζωτικής σημασίας" μπορεί να χτυπήθηκαν. Αλλά μαζί μπορεί να χτυπήθηκαν και σπίτια με οικογένειες. Ποιος θα προσέξει μια βόμβα που σκάει στο σαλόνι μιας οικογένειας μέσα στις εκατοντάδες βόμβες που χτυπούν το δίπλα εργοστάσιο; Και το κυριότερο... Ποιος θα ζήσει για να το περιγράψει; Για να πει ότι "έτσι έγινε, δεν χτυπούν μόνο αυτά αλλά και άμαχο πληθυσμό!";

2) Ο πόλεμος είναι προϊόν της βίας. Και η βία είναι προϊόν του ενστίκτου της επιβίωσης του ανθρώπου. Μακάρι να το είχαμε αποβάλλει μαζί με την σύλληψη του νόμου της βαρύτητας, της σύνταξης του περιοδικού πίνακα των στοιχείων της Χημείας και τη στιγμή της απομόνωσης του ραδίου.

Δεν έχω ζήσει πόλεμο. Και δεν θέλω! Όπως και αυτά τα παιδιά (αναφέρομαι στη 2η πρόταση, γιατί, δυστυχώς, πόλεμο έχουν ζήσει...)
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Ti na poume re paidia? Dystyxos o an8ropos den prolabe... Enan xrono akoma h8ele o Adolf kai 8a eixe ka8arisei... Htan poly mprosta o typos telika...... Aytos ki o Danihl ena pragma... 100 xronia mprosta eblepe.

Ton fagan ki ayton oi amerikanoi.....

Pera apo thn plaka omos einai maliakies ola ayta pou ginontai. Gia dyo fantaria exoun faei oi ebraioi ekatontades an8ropous. Kai mhn pei kaneis oti toys aphgagan kai tetoies ahdies... Otan h Mosant apagagei kosmo (blepe germanous apo thn Brazilia pou katazhtoyntan gia egklhmata polemou) kai toys paei sto Israhl na dikastoun einai kalytera?

Syn oti katestrepsan tis ypodomes mia oloklhrhs xoras. Syn, syn, syn....

Ores ores telika leo a re adolfe toses malakies ekanes kai katestrepses kosmo ena kalo phges na kaneis kai den s' afhsan na to oloklhroseis....
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ?
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?

ο αφανισμος εκατομιριων απλα και μονο επιδη ειναι εβρεοι (εδω βαλτε οποια αλλη εθνικοτητα, θρησκια, χρωμα κτλ θελετε) ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΡΑΞΗ?????????:hypnotize

κατι τυπακια σαν και εσενα (στην περιπτωση που τα εννοεις) με κυνηγουσαν να με φανε οταν ημουν μεταναστης στην γερμανια επιδη δεν ημουν ψηλος ξανθος και γαλανοματης....
    οχι φιλε τετοιες πεποιθησεις δεν ειναι για θαυμασμο!

οπως κατακριταιες ειναι και οι πραξεις των ισραηλινων
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    πραγματικα τι να πεις για αυτες τις εικονες.....
    το μυαλο μενει βουβο, μουδιασμενο.......

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ?????
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF