Θα παιξουμε και τζογο Η μονο μπαλα?![]()
Θα παιξουμε και τζογο Η μονο μπαλα?![]()
a den ta ksereis ta kolpa?
oi xamenoi pleronoun ton zytho...![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Κατα τις 12.30 που θα τελειωσουμε μαλλον για καναΑρχικά δημιουργήθηκε από Todi
a den ta ksereis ta kolpa?
oi xamenoi pleronoun ton zytho...![]()
μας βλεπω.
στην καλύτερη με κανένα καλαμάκι και αυτό χωρίς κρέας!:rotflmao: :rotflmao:
Οποιος ξαναπαει στο γηπεδακι, ας μαζεψει μερικα κοκκαλα που αφησα....
ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
![]()
...αλλα ηταν τελεια!![]()
Τελικά....
Πόσο έληξε ρε παιδιά;΄
Γιατί έχω την εντύπωση πως οι "από 'δω" νικήσαμε.
Τι εντύπωση λέω, σίγουρος είμαι!
Απλά για να το επιβεβαιώσω ρωτάω![]()
Εντάξι, και αν νικήσανε οι "από 'κει" θα ήταν με μισό γκολ, παραπάνω αποκλείεται! Δε συμφωνείτε;;;; (τους "από 'δω" ρωτάω)
Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
στο τιμόνι μου απάνω
Ζητήται Ταυλανδέζα, μαστόρισσα του Σιατσου να με βάλει κάτω να με λιώσει.... Ευτυχώς δεν υποφέρω πολύΠάντως ήταν ωραία..... Σας έχω και τις φωτογραφίες..... Και φυσικά ξεκινάμε από την κλασσική φωτό μετά το ματς.....
Ο ερυθρόδερμος που βλέπετε είμαι εγώ και είναι το φυσικό μου look μετά από την μπάλλα
Και το καλύτερο; Πήγα το Trans για service και περπάτησα πρωινιάτικα και κανα 30λεπτο... Η διαδρομή υπό κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά το 15λεπτο!!!!!!
Όποιος θέλει τις φωτό σε μεγαλύτερη ανάλυση ας μου στείλει το email του με ΠΜ...
Cybersexx (Σερέτη) το hotmail σου που έχω δεν πρέπει να δέχετε μεγάλα αρχεία οπότε αν έχεις κι άλλο mail account let me know
![]()
KALGEORGE
THANOS
NIKOSRR
AFTER
CYBERSEXX
kai
TODI
ANTARES
NOSTRA
ZEPHYR
SPORAKIAS
Teliko Score: 9-7
Kalgeorge: Sas pernao olous apo pano apo kato apo ta plagia, dialiiieexte.
Thanos: Sinexize na trexei akoma k otan emeis ntinomastan.. Polla litra rezervouar auto to paidi.
Nikosrr: Deksi stopper k limpero k terma. K ola auta xoris oute mia klotsia stous antipalous..
After: K goals evale k ta rola katevase, opos leme duo se ena.
Cybersexx: 2 se 1 alla se Zeimpekiko me tsamiko
Todi: Ta idiaitera se camp tou eksoterikou itan fanera afou emathe k na soutarei. Merikes apelpides prospathies (ooox krampa, aaaax to podi mou) gia na emfanistei i giatros tou gipedou apevisan akarpes
Antares: Dimetros alla mixanaki sto gipedo. (psiiit tha sou steilei pm o dikigoros mou gia tin klotsia sto deutero imixrono)
Nostra: Tsitone ta neura tou kalgerge me tis apokrouseis tou k ta dika tou me ton podo-pono. Perastika man
Zephyr: Poly treksimo, triples k kopsimata. Stin liksi prosefere k to dvd tou teleutaiou motoGP.
Sporakias: Paaame na tous kerdisoume toraaaa pou psofisan. Alla tote ... to leiksame.. Super to tatoo "sinxoriane".
Gnoristikame live, perasame omorfa, kapsame k 1-2 thermides, perimenoume to epomeno![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
μπραβοοο! τι ωραια που ειναι αυτα !ειδικα οταν περνατε καλα
![]()
![]()
α να πω οτι ο παιχτης αfter ηταν για καφε πριν και πανυγιρια και δεν ξεκουραστικε καθολου
και εβαλε και γκολ?
και ζει ακομα?
μπραβο ρε γεροοοοαφτερ![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone