Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Ατύχημα

Ατύχημα

Ήρθε η ώρα για την πρώτη στραβή και ανάποδη μου.
    Η ιστορία έχει ως εξής:
    Σήμερα μεσημέρι καθώς έφευγα από την δουλεία και περνούσα την κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας από φανάρι, οδηγός Ι.Χ., παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι, μου έκλεισε το δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξω την μηχανή κάτω για να μην πέσω πάνω του. Παρόντες στο συμβάν ήτανε 2 δημοτικοί αστυνομικοί και ένας συνάδελφος μοτοσικλετιστής (τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα). Ο οδηγός του οχήματος παραδέχθηκε μπροστά τους ότι παραβίασε το κόκκινο φανάρι. Το λάθος μου ήτανε ότι δεν κάλεσα την αστυνομία, αλλά με το σόκ που είχα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, όλα τα έκαναν τα 3 παραπάνω άτομα, που τα ευχαριστώ για αυτό. Ο οδηγός οδηγούσε όχημα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο. Ήτανε και αυτός εμφανώς σοκαρισμένος, αλλά τι να το κάνεις. Το ερώτημά μου είναι αν αυτός δεν πάει να κάνει δήλωση και σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα υπάρχει ελπίδα στα δικαστήρια;

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: Ατύχημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Yiannis_K
    Ήρθε η ώρα για την πρώτη στραβή και ανάποδη μου.
    Η ιστορία έχει ως εξής:
    Σήμερα μεσημέρι καθώς έφευγα ................
    ......................
    ...................................
    και σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα υπάρχει ελπίδα στα δικαστήρια;
    Ελπίζω να μην χτύπησες και να μην ανακατεύτηκαν νοσοκομεία.
    Απ’ την στιγμή που αυτός δήλωσε στην τροχαία ότι πέρασε με κόκκινο και το κατέγραψαν στο δελτίο μην έχεις κανένα πρόβλημα.
    Απλά σε μερικές μέρες θα σε φωνάξουν στην τροχαία για να τους πεις αν έχεις να αλλάξεις κάτι στην δική σου κατάθεση επειδή το συμβάν θα προωθηθεί στον εισαγγελέα για να πα΄ρει σειρά για δίκη.
    Εντωμεταξύ η ασφάλεια του θα πρέπει να έχει έρθει για να καταγράψει τις ζημιές. Απο ΄κει και πέρα περιμένεις αποζημίωση (επαναλαμβάνω) μόνο εάν δεν έχει γίνει τραυματισμός αλλιώς την αποζημίωση την παίρνεις όταν θα γίνει δικαστήριο, δηλ του αγίου..........

Το ίδιο ακριβώς περιστατικό το έχω πάθει κι εγώ με την διαφορά ότι χτύπησα λιγουλάκι

Αν θες κάτι άλλο ρώτα.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Φίλε powerphot καταρχήν έχουμε την ίδια μηχανή και είμαι και έγω μέλος του Apriliabikers.gr. Δεν κάλεσα όμως την αστυνομία και δεν έγινε καμία καταγραφή. Μπρόστα στο περιστατικό ήτανε 2 δημοτικοί αστυνομικοί και 1 συνάδελφος μοτοσυκλετιστής. Από το σοκ μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Re: Ατύχημα

Το λάθος μου ήτανε ότι δεν κάλεσα την αστυνομία, αλλά με το σόκ που είχα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, όλα τα έκαναν τα 3 παραπάνω άτομα, που τα ευχαριστώ για αυτό.
    Επειδή έγραψες το παραπάνω θεώρησα ότι τα 3 άτομα καλεσαν την τροχαία και έγινε καταγραφή.
    Αν δεν είναι έτσι τότε δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω που σου είπα.
    Η ασφάλεια έκανε καταγραφή? Στην δική σου ασφάλεια ενημέρωσες?
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Όχι μόνο τα στοιχεία όλων όσων ήτανε παρόντες και την προθέση τους να καταθέσουνε ότι είδανε.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    αφού δε χτύπησες και δε χρειάζεσαι ευχές για περαστικά ή παρηγοριά, ψυχ/κή στήριξη και λοιπά, διάβασε το εξής:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

ΠΟΤΕ δεν πετάμε κάτω τη μηχανή για να μην τρακάρουμε. Είναι μια ηλίθια τακτική που είχε διαδοθεί ως παλικαρίσια λύση των αυθεντικών σκληρών μηχανόβιων του 80.

Χωρίς καμια διάθεση προσβολής,
    και με ευχές για την υγεία σου.
    Πάντα όρθιοι
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Όχι μόνο τα στοιχεία όλων όσων ήτανε παρόντες και την προθέση τους να καταθέσουνε ότι είδανε.
    Κακώς που δεν ήρθε η τροχαία!
    Στη δική σου περίπτωση δεν είναι μια απλή «στραβοτιμονιά» κάποιου, το να περνά κάποιος με κόκκινο είναι «ΕΓΚΛΗΜΑ»!
    Αυτό και μόνο φτάνει για να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει για να μην το ξανακάνει!
    Τώρα στη δική σου περίπτωση αυτό που μένει είναι να κυνηγάς την ασφάλεια του μέχρι να σου δώσουν τα λεφτά της ζημιάς.
    Η μηχανή τι έπαθε?

Γρατσουνίες στα πλαστικά κυρίως και το τιμόνι στράβωσε λίγο

Γρατσουνίες στα πλαστικά κυρίως και το τιμόνι στράβωσε λίγο
    Εντάξει αυτά φτιάχνονται δεν είναι τίποτα.
    Εσύ να είσαι καλά!

Υ.Γ. Κυνήγα την ασφάλεια τα πλαστικά "κοστίζουν"

Πίστεψε με δεν ήτανε η πρόθεση μου να ρίξω την μηχανή κάτω όλα γίνανε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το σίγουρο είναι αν δεν έπεφτα κάτω θα έπεφτα πάνω του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

ΠΟΤΕ δεν πετάμε κάτω τη μηχανή για να μην τρακάρουμε. Είναι μια ηλίθια τακτική που είχε διαδοθεί ως παλικαρίσια λύση των αυθεντικών σκληρών μηχανόβιων του 80.
    Πίστεψε με δεν ήτανε η πρόθεση μου να ρίξω την μηχανή κάτω όλα γίνανε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το σίγουρο είναι αν δεν έπεφτα κάτω θα έπεφτα πάνω του.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Οκ αγαπητέ, απλά αυτό κατάλαβα αφού έγραψες: Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξω την μηχανή κάτω για να μην πέσω πάνω του

Δεν πειράζει, ας αφήσουμε το λινκ να υπάρχει μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    johnpan.........

Άμα είσαι σίγουρος ότι θά τρακάρεις τήν ΠΕΤΑΣ Η ΟΧΙ.....?????
    Έπειδή είμαι άπό αύτούς τού 80 και βγάλε.....γιαυτό ρωτάω.....
    Έτυχε νά σωθώ πετώντας την......καί πήδηξα πάνω άπό τό άμάξι..
    Άν είχα μείνει στή μηχανή θά είχα λιώσει....
    Μέ τόν άλλον τρόπο ήμουν τυχερός καί έζησα....!!!!!!!!!
    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.....
    Kαλή ή θεωρεία
    ΑΛΛΑ καί ή μαγκιά μας τότε είχε τή...ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ.......!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

φιλε powerpoint επειδη ειμουνα εμπλεκομενος σε ενα ατυχημα ηρθε μια αλλη μηχανη και με βαρεσε και μετα καναμε φιλικο διακανονισμο και ειπε ο αλλος οτι εφταιγε ηρθε ο πραγματογνωμονας και ειδε την μηχανη μου 4000 ευρω ζημια και μου τα μασουσε δεν ηθελαν να μου την πληρωσουν με την δικαιολογια οτι ο αλλος που με χτυπησε δεν οδηγουσε αυτος και τα λοιπα και τα λοιπα... και επειδη εγω επεσα και τραυματιστικα και εκατσα 1 μερα στο νοσοκομειο και μου ζητησε και το εξητηριο απο το νοσοκομειο μηπως μπορει μετα λεγομενα σου να με παει δικαστικα και αποζημειωθω μετα απο καμια 2 χρονια!!! ΟΛΟ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΥΦΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!!!
    και τα λεφτα ειναι πολλα δεν μπορω να ριξω 4000 και να τα παρω μετα απο 2χρονια...
    εγινα suzukakios

φιλε περαστικα και αγυριστα!!!!
    το δυσκολο κομματι ειναι η ασφαλιστικες φουτανες!!!
    σε ατυχημα που ειχα με το αυτοκινητο ανημερα πασχα το 2004 και μετα απο πολυ κυνηγητο (μηνυσεις κτλ,κτλ,)η αποφαση βγηκε μες τη βδομαδα που περασε και την αποζημοιωση θα την παρω τον σεπτεμβρη γιατι δεν πληρωνουν τον αυγουστο οι ασφαλιστικες
    ενω το δικαστηριο ειχε γινει το φλεβαρη του 2006 και αναμενουμε το ποινικο ποιος ξερει ποτε?
    καλα κ γρηγορα ξεμπερδεματα!!
    μετα απο αυτο εμαθα οτι..........
    και τιποτα να μην παθεις να πας σιγουρα στο νοσοκομειο!!!!!!
    το χαρτι μετραει!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!