To κατεβαζω..θα παρει 4 λεπτα.
8+ λεπτα πηρε.
Ωραιο video που δειχνει οτι σε πολυ κλειστες στροφες το αμαξι υπερεχει. Τον ειχε χαλαρα το RX7 απο κοντα και αν ηθελε πλησιαζε οσο ηθελε.
Ενα ωραιο site ειναι αυτο φιλε Runner Ducati>>
http://uponone.com (θα το ξερεις μαλλον)
Βασικα σε ενα κομματι χαλαρωσε ο μηχανοβιος, η' ηθελημενα, η δεν το κατεχει το πραμα τοσο καλα... γενικως πηγαινε ορθαντζα και τσολιας στα ανακτορα, απο θεμα ασφαλειας βεβαια καλα εκανε, αφου ετσι και αλλιως μονο με το γκαζι ηταν ευκολα μπροστα οταν ηθελε... αλλα μαλλον ειναι πολυ αργος στις στροφες, η' απλα ειναι φιλοι και εγραψαν ενα βιντεο, εαν κατεβασεις τα προηγουμενα βιντεο που εβαλα απο B.Εβοια συγκρινεις τους δικους μας (ελληνες) θα δεις οτι σε αυτο το μηχανακι στο βιντεο με το αρεξ-εφτα, απλα βολταρει χαλαρα στις στροφες ο αναβατης, σηκωνει και φραπε η υποθεση εν κινησει...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
8+ λεπτα πηρε.
Ωραιο video που δειχνει οτι σε πολυ κλειστες στροφες το αμαξι υπερεχει. Τον ειχε χαλαρα το RX7 απο κοντα και αν ηθελε πλησιαζε οσο ηθελε.
Ενα ωραιο site ειναι αυτο φιλε Runner Ducati>>
http://uponone.com (θα το ξερεις μαλλον)
που να ανεβασω και δικο μου σοβαρο δηλαδη...
![]()
Βιντεακια γυρισμενα σε ΑΣΦΑΛΕΣ, τι λεω ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ περιβαλλον! :wacko:
Εεεε ...
Τωρα, αμα περναμε με 200 στο αντιθετο ΜΕΣΑ απ' τον καθρεφτη του αντιθετα ερχομενου κουτιου, φταει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο κουτης που πηγε και μπηκε μεσα στο ΑΣΦΑΛΕΣ περιβαλον!![]()
Αντε παιδια κι εις ανωτερα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Και..... για όσους δεν πείθονται.....
έχω και το Kawa ZXR 400 που σας μαμάει όλους! Aftermarket εξάτμιση, μονόσελο, κλπ....![]()
![]()
![]()
(750 είναι αλλά κρύβω κυβικά!)![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αυτο ειπαμε οτι το εχω καπαρωσει εγω.......![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Το ``ελεγχόμενο περιβάλλον`` στούς τίτλους μου άρεσε...![]()
vrooommmmm!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Το ``ελεγχόμενο περιβάλλον`` στούς τίτλους μου άρεσε...![]()
Ασ'τα να πανε![]()
θελω να ρωτησω τον Runner Ducati: στον αι-γιαννη τον ειχες τον αλλον που στροφαρατε μαζι - αλλα χαριν της βιντεοσκοπησης πηγαινες απο πισω του - η οχι; γιατι μου φανηκε στο δευτερο μισο οτι το κραταγες το θηριο...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ευκαιρία σήμερα να αφήσουμε τα πληκτρολόγια και να πάμε για μπάνιο. Όχι όμως με σαγιονάρα και μηχανή.......![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Προσπερνω ενα φιλο μου πριν χρονια, οταν ειχα FZ400, χαλαρα χωρις γκαζια (ειχε Bandit 400) και πεφτει πανω μου ενας γερος (παλι γερος!), αλλα εφταιγα (55%) εγω γιατι δεν κοιταξα στον καθρεφτη οταν αλλαζα λωριδα.
Απιστευτο ξερω...αλλα δεν επεσα και η μηχανη δουλευε ακομα...αυτος βγαινει απο το αυτοκινητο και ειχε μια μεγαλη γρατζουνια και λακουβιτσα στα πλαγια...μου ζηταει το ρεστα (δικαιως) και εχω συνειδητοποιω οτι "ολα καλως", και του λεω>
"Τι ειναι αυτα που λες ρε γερο?"...γκαζι και ciao γιατι δεν ειχα διπλωμα ουτε φυσικα ασφαλεια.
Με χτυπησε πλαγιως μονο και παραδοξως μονο κατι μικρο-πλαστικα σπασαν (τιποτα σπουδαιο).
Το ανεφερα γιατι ειναι καθαρα μεταφυσικο φαινομενο.
και εσύ αγόρι μου είσαι μεταφυσικός :a31:
πρόσεχε μόνο γιατί τυφλώνει....
α, και πού 'σαι...
αν λες αλήθεια κάνε και καμιά ασφάλεια ζωής μπας και τα κονομήσουν οι συγγενείς σου
αν λες φίδια σε όλα τα ποστ σου τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις το nickname σου σε FZR-the-TRUEteller....
(μήπως σου περισσεύει κανένας βόας γιατί θέλω να κάνω ένα δωράκι σε κάποιον?)
![]()
(μήπως σου περισσεύει κανένας βόας γιατί θέλω να κάνω ένα δωράκι σε κάποιον?)
Mου περισσευουν κατι σφαιρες.
-------------------------------------
Runner Ducati ο τυπος φαινοταν οτι πηγαινε σε τεμπο χαλαρο - ειδικα ο rx7.
Βασικα υπαρχουν video με τρελα γκαζια online σε στροφιλικια να σου φυγει το καφασι. Κρινοντας απο τις photos σου θα ηθελα να δω videakia σου γιατι εισαι pilot.
Σαλονικα boys> Παω για μπανιο σε μια ωριτσα...αν θελει κανεις ας ερθει.
Στα 2 συγκεκριμενα βιντεακια (Αγ.Γιαννης) δεν εχω καμια συμετοχη...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos950
θελω να ρωτησω τον Runner Ducati: στον αι-γιαννη τον ειχες τον αλλον που στροφαρατε μαζι - αλλα χαριν της βιντεοσκοπησης πηγαινες απο πισω του - η οχι; γιατι μου φανηκε στο δευτερο μισο οτι το κραταγες το θηριο...![]()
![]()
σε αλλα ναι...![]()
![]()
![]()
![]()
προσοχη στον δρομο, οδηγειτε με ασφαλεια, και παντα με εξοπλισμο, μην αντιγραφετε πραγματα και καταστασεις που δεν γνωριζετε πολυ καλα, καλες βολτες !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Βιντεακια γυρισμενα σε ΑΣΦΑΛΕΣ, τι λεω ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ περιβαλλον! :wacko:
Εεεε ...
Τωρα, αμα περναμε με 200 στο αντιθετο ΜΕΣΑ απ' τον καθρεφτη του αντιθετα ερχομενου κουτιου, φταει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο κουτης που πηγε και μπηκε μεσα στο ΑΣΦΑΛΕΣ περιβαλον!![]()
Αντε παιδια κι εις ανωτερα!![]()
:a19:
Kai meta o <malakas> 8a to exei tipseis se olh tou thn zwh gia ton ka8e psixakia pou tin exei dei rossi kai koitaei mono thn parth tou.
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
φίλε Runner Ducati να είσαι σίγουρος ότι το DVD απο τον άγιο έχει παλαβώσει πολύ κόσμο. καλά δεν μιλάμε για την απογείωση στα διόδια της ελευσίνας... πως λέμε περνάει όλη η ζωή μπροστά απο τα μάτια σου σαν ταινία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Στα 2 συγκεκριμενα βιντεακια (Αγ.Γιαννης) δεν εχω καμια συμετοχη...![]()
σε αλλα ναι...![]()
![]()
![]()
![]()
προσοχη στον δρομο, οδηγειτε με ασφαλεια, και παντα με εξοπλισμο, μην αντιγραφετε πραγματα και καταστασεις που δεν γνωριζετε πολυ καλα, καλες βολτες !!!
καλές παραγωγές και περιμένουμε το 2 DVD!!!
![]()
![]()
![]()