Peugeot 205 T16Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Peugeut 205 RALLYE S16
Climb Dance: Ari Vatanen 1988 @ Pikes Peak - Peugeot 405 T16Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καπου στον σκληρο μου εχω το βιντεακι με την αναβαση του Vatanen νομιζω με το 405
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peugeot 205 T16Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Peugeut 205 RALLYE S16
Climb Dance: Ari Vatanen 1988 @ Pikes Peak - Peugeot 405 T16Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καπου στον σκληρο μου εχω το βιντεακι με την αναβαση του Vatanen νομιζω με το 405
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα τρεχουν με ενα οχημα που 300ριζει, σε μια πιστα για να πηγαινεις με 300αρες!
Οι ραλλιστες, τρεχουν με 200 σε δρομους που οπως ειπα, ουτε περπατητος δεν πας, και μαλιστα με διαφορετικα καθε φορα εμποδια.
Η Φ1 ειναι βαρετη, ειδικα οπως εχει γινει
SUCKS![]()
Και ελεγα δεν μου βγαινει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Peugeot 205 T16
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...hlight=vatanenΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Climb Dance: Ari Vatanen 1988 @ Pikes Peak - Peugeot 405 T16
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τζαμπα τα βαζουμε?
To βρηκα το βιντεακι!
66MB, αντε να το ανεβασω....(οταν ανεβει βαζω λινκ)
το μονο σιγουρο.......δυστυχως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Η Φ1 ειναι βαρετη, ειδικα οπως εχει γινει
SUCKS![]()
![]()
κατι αλλα πρωταθληματα ομως ειναι απιστευτα!πχ fia gt(αγωνες αντοχης),δεν ειναι μονο η formula 1.
Με εβγαλες απο το κοποΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
http://www.moto.gr/forums/showthread...hlight=vatanen
τζαμπα τα βαζουμε?![]()
στην F1 δεν είναι εμφανές τι ακριβώς αισθάνεται ο οδηγός.
Είπες ότι είναι βαρετό. Για να ξέρω... μιλάμε για το ενδιαφέρον του να παρακολουθείς το άθλημα, ή τη δυσκολία που έχει το άθλημα;
Ναι είναι βαρετό, για το λόγο που ανέφερα πιό πάνω. Για να καταλάβεις τι νοιώθουν μπες σε rollercoaster. Για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, μετά, οδήγησέ το.
Ναι είναι παλούκι. Το "φλοράκια" που είπες ήταν τελείως μα τελείως ανόητο.
ok εννοει ακριβως αυτο,οτι δεν προσφερουν θεαμα..αλλωστε για ποιο λογο να δεις κατι αν δεν ειναι θεαματικο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ok εννοει ακριβως αυτο,οτι δεν προσφερουν θεαμα..αλλωστε για ποιο λογο να δεις κατι αν δεν ειναι θεαματικο?
Ακριβως!
Ειδικα στο Μοnaco!
Τι βλεπουμε?
Αμαξια να γυρνανε γυρω γυρω χωρις καμια απολυτως προσπεραση
Στα ΜΟΤΟ καθε στροφη ειναι συναρπαστικη
Οταν ημουν Ιταλια εκανα παρεα με Ιταλους, που ουτε ποδοσφαιρο εβλεπαν(σχεδον), ουτε με τις μοτοσυκλετες ασχολιοντουσαν, αλλα ηταν φανατιλες ferraristi!
Ενας ειχε βουτηξει το καθισμα του Jean Tond απο την συνεντευξη τυπου και την ειχε παρει σπιτι του.
Ε λοιπον, μετα απο 6 χρονια προσπαθειας, δεν καταφερα ποτε να καταλαβω τι βρισκουν σε αυτο το αθλημα, τουλαχιστον οπως ειναι τωρα
Να θυμησω την προσπεραση του Σουμαχερ στον Μπαρικελο στην τελευταια στροφη?(σικε)
Α γεια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κατι αλλα πρωταθληματα ομως ειναι απιστευτα!πχ fia gt(αγωνες αντοχης),δεν ειναι μονο η formula 1.![]()
εχει γαματους και θρυλικους αγωνες οπως GT1-GT2-GT κλπ με αυτοκινηταρες οπως (παλιοτερα και σημερινα) McLaren F1, Porsche GT1, πρωτοτυπα οπως Audi R8, GT2 οπως Ferrari 550-575 Maranello, Dodge Viper GT-R, Chevrolet Corvette CR, Porsche GT2-GT3... Maserati MC12 κλπ... Saleen S7 ... και πολλα αλλα...
να μην πω για ενιαια πανευρωπαικα με σουπεκαρς και σφαγες μεσα...
και αυτα οχι τωρα... ξεκινανε χροοοονια πολλα πισω...
αλλα εδω στην μπανανια, ουτε καναλια δεν εχουμε για Motosport τετοιου επιπεδου... θα μου πεις ποιος θα τα δει, αντε μερικες φορες και μετα τερμα...
![]()
Παλιά θυμάμαι πιάναμε eurosport καλά και είχε πότε πότε τέτοια. Έβλεπα στην πάτρα πριν χρόοοοονια.
Μη μου σκιάζεσαι runner! Έχουμε τη Λαμπίρη! Και τη βίση! Και το λιακόπουλο!
![]()
![]()
![]()
Τατιανα rulez ρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Μη μου σκιάζεσαι runner! Έχουμε τη Λαμπίρη! Και τη βίση! Και το λιακόπουλο!
![]()
![]()
![]()
Εχετε δει αντιπαθεστερο ανθρωπο στην Ελληνικη τηλεοραση? ε? εχετε δει?
:a57: