Ρε παιδιά ξέρετε κάποιο "σωστό" μηχανουργείο που να μου φτιάξει έναν αντάπτορα για την μπροστινή δισκόπλακα;;; Αντικατέστησα την μαμίσια με μία 320mm.
Επίσης ξέρετε περίπου πόσο πάνε σε € αυτές οι εργασίες;;;
Ευχαριστώ.
Ρε παιδιά ξέρετε κάποιο "σωστό" μηχανουργείο που να μου φτιάξει έναν αντάπτορα για την μπροστινή δισκόπλακα;;; Αντικατέστησα την μαμίσια με μία 320mm.
Επίσης ξέρετε περίπου πόσο πάνε σε € αυτές οι εργασίες;;;
Ευχαριστώ.
Δυστυχως δεν εχω απαντηση μιας και ειμαι στην ιδια φαση με σενα, αλλα επαναλαμβανω την ερωτηση μπας και φιλοτιμηθει κανα @@ιδι να μας πει:rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Στο λιμάνι του Πειραιά, κοντά στον Αγιο Διονύση υπάρχουν πολλά μηχανουργεία. Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο που να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές αλλά αν περάσεις μια βόλτα και ρωτήσεις κάτι θα γίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
μπας και φιλοτιμηθει κανα @@ιδι να μας πει:rotflmao:![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Σωστος ο φιλος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Στο λιμάνι του Πειραιά, κοντά στον Αγιο Διονύση υπάρχουν πολλά μηχανουργεία. Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο που να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές αλλά αν περάσεις μια βόλτα και ρωτήσεις κάτι θα γίνει.
Στις γραμμες του τρενου που πηγαινουν παραλληλα με το τον δρομο του λιμανιου.Η περιοχη αυτη ειναι ολο μηχανουργεια.
Δοκιμασε τον Ηφαιστο(ετσι λεγεται το μηχανουργειο).Αυτοι καταπιανονται με διαφορα.Συνεργαζοταν η εταιρια που δουλευα πριν.
Αρκει μοναχα να εχουν χρονο γιατι συνηθως εχουν πολυ δουλεια αλλα τωρα ειναι και καλοκαιρι και ισως να εχει ''κοψει'' λιγο η δουλεια τους.
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Παιδες ευχαριστω, αλλα τα μηχανουργεια ειναι γενικα μηχανουργεια και οχι μοτο μηχανουργεια να με πιανετε.
Θα μου πεις τωρα "Καλα ρε φιλε κανε τα κουμαντα στον μαστορα σου και μετα ζητα απο τον μηχανουργο να σου φτιαξει οτι θες"...
Και εξηγουμαι.
Παω το μηχανακι μου στον μηχανουργο οπως ειναι μαμα και με ενα ζευγαρι δαγκανες ανα χειρας με σκοπο να φτιαξω ανταπτορες για την δαγκανα πανω στον υπαρχοντα δισκο.
Εκει συμβαινει το εξης παραδοξο.
Η δαγκανα ειναι εξαπιστονη απο αλλο μοντελο που φοραει δισκους διαμετρου 310 mm, ενω το δικο μου φοραει 290mm.
Οποτε ο μαστορας για να παρει μετρα θα πρεπει να λυσει την δαγκανα που φοραει τωρα, να προσαρμοσει ΣΩΣΤΑ την καινουργια(ασφαλως και θα πρεπει να ειναι γνωστης, η δαγκανα θα πρεπει να παταει σωστα δεδομενου οτι τα τακακια της προοριζονται για μεγαλυτερο δισκο, και να σχηματιζει σωστη γωνια ωστε να δουλευει σωστα).
Θα πρεπει να παρει μετρα λοιπον να την τοποθετησει και να βαλει σωληνακια τρομπες και σκατουλακια.
Ειναι μια δουλεια που τμηματικα δεν γινεται.
Δεν μπορω να παω χωρις δαγκανες στον μαστορα, γιατι απλα δεν θα φτασω ποτε εκει, και ειναι και τι θεμα του μετρηματος.
Τι να του δωσω.
Κανα χαρτονι με "μετρα' της νεας δαγκανας στο περιπου με στυλο;
Πως θα τα παρω (δεν γινεται βασικα) .
Τι τραβαμε ρε γαμωτο για 2 μετρα επιβραδυνσης:rotflmao:
-..Not Yet!
"τα μηχανουργεια ειναι γενικα μηχανουργεια και οχι μοτο μηχανουργεια"
Συμφωνά απολύτως gcrook ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί από αυτούς για έναν αντάπτορα μηχανής και πόσο να τον εμπιστευθείς από την στιγμή που ίσως ο ίδιος να μην έχει καβαλήσει μηχανή ποτέ στην ζωή του.... :a5::a5::a5: Δεν λέω μπορεί οι τύποι να είναι και γαμώ τα μαστόρια αλλά.... θα ασχοληθούν με την μηχανή σου σωστά και όπως πρέπει;;;
Το καλύτερο λοιπόν είναι να πας εκεί να κάτσεις και να του πείς ακριβώς τί και πώς να είσαι από πάνω του συνέχεια, και φυσικά θα έχεις και την μηχανή εκεί για απ' ευθείας δοκιμή. Κι εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω αν δεν βρω άκρη με τον μηχανικό μου.
enta3ei min eimaste yprvelikoi.....enas kalos mixanourgos mporei gia plaka na sou ftia3ei enan apostati gia tin dagkana (kai monos sou mporeis)....den einai da kai toso diskolo!Ena komati alouminio me 4 tripes einai.Exete dei ti ftiaxnoun?Pigene tou to pirouni limeno kai ti dagkana.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Νομιζω οτι δεν διαβασες αυτο που εγραψα παραπανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
enta3ei min eimaste yprvelikoi.....enas kalos mixanourgos mporei gia plaka na sou ftia3ei enan apostati gia tin dagkana (kai monos sou mporeis)....den einai da kai toso diskolo!Ena komati alouminio me 4 tripes einai.Exete dei ti ftiaxnoun?Pigene tou to pirouni limeno kai ti dagkana.
Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι γατες οι μηχανουργοι και φτιαχνουν τα παντα, αλλα μιλαμε για καταστασεις καπως διαφορετικες.
Διαβασε λιγο πιο προσεκτικα.![]()
-..Not Yet!
Eχω την εντυπωση πως στην Καλλιθεα (Αραπακη (ή μηπως Αραπακι) - αριθμο δεν θυμαμαι) που ασχολειτε με μοτο.
Αραπάκη????Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Eχω την εντυπωση πως στην Καλλιθεα (Αραπακη (ή μηπως Αραπακι) - αριθμο δεν θυμαμαι) που ασχολειτε με μοτο.
Που είναι???
Δεν ξερω ονοματα απο Καλλιθεα αλλα στο περιπου...
Ειναι προς τον ΟΤΕ/Πλαισιο σε σχεση με το γηπεδο νομιζω... σε φωτησα το ξερω. Περιμενε να ριξω μια ματια στο χαρτη.
Ενα μελος απο εδω (ο grammarios) έχει ο πατέρας του νομιζω μηχανουργειο. Για κοιτατε Αυτο μηπως βοηθησει κατι.
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
EXEIS PM!!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δυστυχως δεν εχω απαντηση μιας και ειμαι στην ιδια φαση με σενα, αλλα επαναλαμβανω την ερωτηση μπας και φιλοτιμηθει κανα @@ιδι να μας πει:rotflmao:![]()
k sy exeis pm!!!
![]()
![]()