Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 93

Θέμα: Cbf 500 όλες οι συζητήσεις μαζί

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    To ABS ειδικά για το δικό σου επίπεδο εμπειρίας μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Αφού την έχεις ερωτευτεί δε συζητάμε για άλλα μοντέλα έτσι? Αλλιώς ψάξε στο google για φωτογραφίες των

Kawasaki ER-650n
    Kawasaki ER-650f

Suzuki GS 500
    Suzuki GS 500 F

Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλες που μου διαφεύγουν σε αυτό που ζητάς.

Το μοντέλο της Kawa είναι πιο νέο κ πιο δυνατό αλλά εξίσου -αν όχι και περισσότερο- φιλικό στο νέο αναβάτη. Στο site της Kawasaki Μπορείς να δεις και διαφημιστικό βίντεο και θα καταλάβεις περισσότερα.

Το GS της σουζούκι είναι πιο παλιό αλλά και πιο φτηνό.

Από αξιοπιστία και οικονομία είναι όλα -και το Χοντα- σε πολύ καλά επίπεδα.

Τώρα για την κίνηση ασφαλώς είναι ευκολότερο ένα cbf250 αλλά σε περιορίζει σε όλους τους άλλους τομείς.

Οποιο κι αν πάρεις θα το συνηθίσεις γρήγορα.

Σημείωσε ότι υπάρχουν παρα πολλές σχολές οδηγών που έχουν το er-n
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παιδες δεν το σκεφτομαι για 650 ειναι πολύ, οχι οτι το 500 ειναι λίγο αλλα για μένα είναι αρκετό! Το Kawasaki after και johnpan το έχω οδηγήσει, δεν έχει σχεση στην άνεση και στην σταθερότητα με το cbf, μεγάλη διαφορά!
    Το suzuki καλό αλλα αεροψυκτο,ταμπουρο, μικρότερα λαστιχα, οχι honda!!! Δεν είμαι ειδικός βέβαια αλλα ετσι πιστευω! Ερώτηση...Δεν είναι και κουκλα το CBF ή εμενα μου φαίνεται τόσο ωραίο!!!???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipposx

Το suzuki καλό αλλα αεροψυκτο,ταμπουρο, μικρότερα λαστιχα, οχι honda!!!
    Και πίσω έχει δισκόφρενο το Suzuki.

http://www.suzuki.gr/moto/technical....20500&id=00047

Για το αερόψυκτο και μικρότερα λάστιχα έχεις δίκιο. Στην τιμή του όμως είναι εξαιρετικό, είναι κρίμα να πάρεις 250άρι αν μπορείς στα ίδια λεφτά να πάρεις 500ρι. Διαφορετικά αν έχεις να διαθέσεις 6+ χιλιάρικα (με το ABS) πάρε το CBF 500, αφού σου αρέσει και εμφανησιακά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Στην τιμή του όμως είναι εξαιρετικό
    +1

Και πού 'σαι, είναι συνηθισμένο φαινόμενο όλοι οι νέοι αγοραστές να θεωρούν την αεροαιλεόψυξη και το ταμπούρο πίσω μειονεκτήματα, αλλά μη δίνεις τόσο βάρος σε αυτά, γιατί δεν είναι.

Η αερόψυξη δεν είναι ένας υδρόψυκτος κινητήρας χωρίς νερό, είναι ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τελείως, είναι φτιαγμένος για να μην χρειάζεται νερό, και έχει και πολλά πλεονεκτήματα, οπότε μην το βλέπεις απαραίτητα κακό.

Το ταμπούρο πίσω είναι μια χαρα, η μοτο φρενάρει με το μπρος, και με αυτές τις επιδόσεις και αυτά τα κιλά, ποτέ δε θα χρειαστείς δίσκο πίσω.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

φίλε ξέρεις τι. Σκέφτομαι ότι αφου είναι να πάρω μηχανή να πάρω μια καλή, να μην παρω 250 και μετά την αλλαξω πάλι. Επειδή τι χρειαζομαι για την δουλειά μου λέω να πάρω κάτι να με βγάλει αρκετό καιρό. Ισως κάνω και κανα ταξιδάκι εδω κοντά! Ελπιζω αυριο να παω να την κλείσω!!!
    Ο καθένας μας έχει τρεις χαρακτήρες...
    Αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει και αυτόν που νομίζει ότι έχει!

Παλαιό μέλος
    Άσχετο λίγο αλλά μου ήρθε σαν φλασιά... μήπως τελικά δεν είναι τυχαίο που πολλοί προτιμούν για πρώτη μηχανή αλλά και αμάξι αυτό στο οποίο κάναν μαθήματα οδήγησης; Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που βλέπουμε τόσα πολλά καινούρια Yaris, Corsa, Starlet (παλιότερα), CBF 500, CB400 (παλιότερα) κλπ. Από την άλλη βέβαια ισχύει ότι τα παραπάνω μοντέλα είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα και ευκολοδήγητα γι' αυτό τα προτιμούν και οι σχολές... Αλλά καλό είναι να ψάχνεις και άλλες εναλλακτικές, ειδικά αν υπάρχει οικονομικός περιορισμός.

Παλαιό μέλος
    Επαναλαμβάνω ότι το GS 500 δεν έχει ταμπούρο ... Έχει δισκόφρενο 320mm μπροστά και 250mm πίσω... Δείτε και τη φωτο

http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13

Σε μικρότερες μηχανές (μέχρι 250 cc) συμφωνώ με johnpan ότι δεν έχει και τόση διαφορά δισκόφρενο ή ταμπούρο πίσω, πέρα από το κόστος. Καμιά φορά το ταμπούρο μπορεί να είναι και πιο προοδευτικό και άρα φιλικό για το νέο οδηγό.

Για την ψύξη δεν έχω πολλές γνώσεις, τα αερόψυκτα είναι παλιότερη τεχνολογία ωστόσο πολλά αποδίδουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Σε μικρότερες μηχανές (μέχρι 250 cc) συμφωνώ με johnpan ότι δεν έχει και τόση διαφορά δισκόφρενο ή ταμπούρο πίσω, πέρα από το κόστος. Καμιά φορά το ταμπούρο μπορεί να είναι και πιο προοδευτικό και άρα φιλικό για το νέο οδηγό.
    Ειναι πολυ σωστο αυτο φιλε μου. Εγω οσα μηχανακια εχω οδιγιησει απο 125 -250 με δισκοφρενο πισω, πλοκαρουν συνεχεια, και το ταμπυρο ειναι πολυ καλη λυση.

τα λέει καλά ο φίλος anf125
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

anf125 το είδα και σε ευχαριστώ πολύ γιαυτό, ειχα παέι να το δω και να σου πω μου έκανε εντύπωση η τιμή του. Παρ' όλα αυτά απο τι έμαθα το CBF είναι πολύ ανώτερο! Επίσης αυτό που λές δεν είναι λάθος, υπάρχει μια βάση σε αυτό, βέβαια εγώ που ρώτησα κατόχους CBF 500 τόσο ιδιώτες όσο και δασκάλους οδήγησης μου είπαν να το πάρω με κλειστά μάτια. Μάλιστα ο ένας μάγκας απο σχολή οδηγών μου το έδωσε για μια βόλτα. Λίγο πριν οδηγούσα την kawasaki ER-500 και μπορω να σου πω ότι είχε μεγάλη διαφορά. Suzuki δεν έχω οδηγήσει αν και θα θελα. Θα το κοιτάξω, ξανά αλλα πιστεύω ότι αξίζει η CBF!!

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα αξίζει xrisostomos, κανένας δεν είπε το αντίθετο. Αν το προτιμάς και έχεις τα χρήματα πάρτο και καλορίζικο.

Να σαι καλα αδερφε. Μια ακομη ερώτηση..
    Απο που?????
    Εχω ακούσει διάφορα, βλέπε βινιος κ.τ.λ
    Ξέρεις κανα καλό μαγαζι με καλο service??
    Να πάρω τα δώρα που δίνουν ή να κόψω τιμη????
    Τι να κάνω!!!

Παλαιό μέλος
    Από αντιπροσωπείες δεν ξέρω πολλά, μια και λίγα χρόνια στο χώρο. Καλό είναι να είναι επίσημη και να έχει και service (εγγύηση) αλλά συνήθως οι οι επίσημες κάνουν λιγότερο καλές προσφορές. Τα δώρα συνήθως είναι μούφες, καλύτερα πέτυχε σκόντο στην τιμή και πάρε με ότι σου μένει κάτι ποιοτικό σε εξοπλισμό που χρειάζεσαι.

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Εεεε, συγγνώμη κιόλας ε? επειδη είναι χοντα?
    Ελα παιδάκια ξεκολάτε πια... Η Χόντα δεν είναι ότι ήταν, και ούτε θα ξαναγίνει. Στον εμπορικό τομέα εννοώ... Φιλοσοφία λίγης δύναμης και ασφάλεια του αναβάτη... ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΙΓΟ... ΚΙ ΕΓΩ ΧΟΝΤΑΚΙΑΣ ΗΜΟΥΝΑ..
    Συγχωρεμενος παιδι μου ...

Εγω χοντακιας δεν ημουνα, ουτε εγινα τωρα που εχω χοντα. Γιαμαχακιας αν θες ντε και καλα να μου ριξεις μια ταμπελα.

Την καραμελα οτι "Η Χόντα δεν είναι ότι ήταν, και ούτε θα ξαναγίνει" εχουμε βαρεθει να την ακουμε...
    Και η φιλοσοφια της, εμεις που δεν γουσταρουμε τα πολλα γκαζια αλλα γουσταρουμε αξιοπιστια κινητηρα, μας αρκει.
    Λες και η οποιαδηποτε αλλη εταιρια ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και καλυτερο. ή λες και αν τις πιασουμε μια μια δεν θα βρουμε να τις καταλογισουμε κατι ...
    Και να πω οτι συγκεκριμενα τωρα ελεγες για καμια σοβαρη ...
    σιγα την μαρκα την καβασακι ...
    "αλλη κλισε καραμελα: Μα δεν χαλανε αυτα;" ....

ασε που το er6n/f ειναι σαν παπι σε εμφανιση μπροστα στο cbf500.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrisostomos
    Παρ' όλα αυτά απο τι έμαθα το CBF είναι πολύ ανώτερο! Επίσης αυτό που λές δεν είναι λάθος, υπάρχει μια βάση σε αυτό, βέβαια εγώ που ρώτησα κατόχους CBF 500 τόσο ιδιώτες όσο και δασκάλους οδήγησης μου είπαν να το πάρω με κλειστά μάτια. Μάλιστα ο ένας μάγκας απο σχολή οδηγών μου το έδωσε για μια βόλτα. Λίγο πριν οδηγούσα την kawasaki ER-500 και μπορω να σου πω ότι είχε μεγάλη διαφορά. Suzuki δεν έχω οδηγήσει αν και θα θελα. Θα το κοιτάξω, ξανά αλλα πιστεύω ότι αξίζει η CBF!!
    Γεία σου φίλε μου ...
    Λοιπόν έχω την CBF500 εδώ και 1 χρόνο, η μηχανή στην κατηγορία της πάντα, είναι νικητής με τρομερή διαφορα απο όλες όσες αναφερθήκαν.
    Σου αναφέρω ...

α) έχει φοβερό ήχο ... καθότι δικύλυνδρη
    β) δεν καίει τίποτα, ... με συγκρατημένες ταχύτητες 120 - 140 σε ταξίδι.
    γ) αστεία συντήρηση
    δ) αξιοπιστία ... δεν έχει κάνει κιχ, και φτάνει τα 10000Km !!.
    ε) ποιότητα Honda, μόνο και μόνο τα χειριστήρια να κοιτάξεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό ... θα γελάσεις....
    στ) ίσως η πιο ευκολοδήγητη μηχανή που έχω οδηγήσει .... εντάξει... ίσως είπα :smilea: .

Το 250 μην το πάρεις γιατί θα σου "τελειώσει" γρήγορα ... εννοώ θα το βαρεθείς, και θα σου λείψει το γκάζι,
    οχι οτι το 500 έχει τα τρελά γκάζια αλλά δεν θα σε κρεμάσει ποτέ ...για νορμάλ οδήγηση :rotflmao: :rotflmao: .

Μιλάω για την κατηγορία της πάντα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό ...

Αν θές να ανέβεις κατηγορία δες τα Ζ, hornet, fazer.

Να σαι καλά....

Ααα ξέχασα ... μειονέκτημα .....
    έλλειψη ζελατίνας ... πάνω απο 140 -150
    τα ξεχνάς ....., και ίσως να είναι και πολλά για αρχάριο .

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όλες οι μάρκες ελαστικών στο internet
    από Tigas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2020, 23:49
  2. Πρώτο service για CBF-500 75 ευρώ!
    από psionic στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 15:49
  3. Αγορά CBF-500
    από psionic στο forum Honda CBF's