Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
αφου ολοι δειξανε την φωτεινη πλευρα του φεγγαριου...
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
εγω θα αναφερω τα παρελειπομενα της εκδρομης...
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
λοιπον στον τοπο συναντησης ολοι οι συμετεχοντες και οι μοτοσυκλετες τους περασαν απο επιθεωρηση για να κριθουν ικανοι για το ταξιδι..
το εργο αυτο ανελαβαν ο Tropeas και ο Cpt. Haddock ασφαλως...
http://i72.imagethrust.com/images/Rn.../cimg0032b.jpg
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Πάει τέλειωσε!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Το κλου ομως ηταν μετα στην επιστροφη. Εκτος που στο πλοιο ειχαμε παρεα μας τον Βασιλη Παπακωνσταντινου, ο Νικος εχασε το μυαλο του με μια αιθερια υπαρξη στο πλοιο, και μετα ειχε μελαγχολησει που την εχασε στην εξοδο.
Ε, για να νοιωσει καλυτερα ειπα κ εγω να του δωσω το Ζ να χαρει λιγο και ΤΙ πηγε και εκανε ο παλιοαλητης Κυριες και Κυριοι;;;![]()
ΒΡΗΚΕ την αιθερια υπαρξη και απο το Μαραθωνα μεχρι την Μεσογειων πηγαινε διπλα στο αμαξι της με το Ζ ΜΟΥκαι εκανε καμακι!!!
Και δωστου η μικρα γελακια, και δωστου χαχαχα και χιχιχι και να χαζευει τον Νικο με το Ζ. Εμενα που πηγαινα απο κοντα με το Strada δεν μου εδινε καμια σημασιαααααα....![]()
![]()
Μα τον ατιμο! Μια φορα πηρε το Ζ και εκανε Θεμα. Εγω τοσο καιρο που το εχω το ρημαδι τιποτα δεν γινεται!Μηπως κανω κατι στραβα ρε γμτ;
![]()
Αποτελεσμα ολων αυτων; Τωρα ο Νικος πλεον ΟΤΙ και αν του πειτε το μονο που λεει ειναι "ΩΡΑΙΟ το Ζ!":rotflmao:
[/i]
Τρέχω αύριο κιόλας στου Κεχαγιά να πάρω και 'γω ενα Ζ για να ζζζβουρίζω και 'γω γύρω-γύρω απο αιθέριες υπάρξεις![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ωχ... Τώρα την είδα την στραβή που έπαθες με το χταπόδι!Παρολίγο να την πάθω και 'γω με το Kaze-R με δίχτυ όμως και 1,5 μέτρο ομπρέλα θαλάσσης (den έχει ομπρέλες στο Μπάλο
) στην εθνική.
Τελικά εντάξει με τα χαρτιά ρε Λάμπρο!Είναι απίστευτη η γραφειοκρατία που επικρατεί
...
Βρεθήκαμε με το Μανωλιό και μου είπε πως ετοιμάζεσαι για Χανιά κατα το τέλος του μήνα.
Κερνώ απο τώρα
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ωχ... Τώρα την είδα την στραβή που έπαθες με το χταπόδι!Παρολίγο να την πάθω και 'γω με το Kaze-R με δίχτυ όμως και 1,5 μέτρο ομπρέλα θαλάσσης (den έχει ομπρέλες στο Μπάλο
) στην εθνική.
Τελικά εντάξει με τα χαρτιά ρε Λάμπρο!Είναι απίστευτη η γραφειοκρατία που επικρατεί
...
Βρεθήκαμε με το Μανωλιό και μου είπε πως ετοιμάζεσαι για Χανιά κατα το τέλος του μήνα.
Κερνώ απο τώρα
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Mc θα φύγει και το μαύρισμα, θα φύγουν και οι μέρες man!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου εύχομαι να περνάς καλά και χαλαρά εχεί ΠΑΝΩ που είσαι![]()
![]()
!!!
ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τελευταίος κ καταιδρωμένος να γράψω τις εντυπώσεις (χθές γύρισα είδα GP και μετά :ZZZ: :ZZZ: )
να συμφωνίσω με τον φίλο niko_zr για τα συναισθήματα, την αίσθηση και την καλή παρέα.
Αν εξαιρέσουμε τον δυνατό αέρα που μας χάλασε ένα κομμάτι στο βουνό περάσαμε ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖούπερ!!!!!
Να το επαναλάβουμε παίδες.
Περάσαμε ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!![]()
![]()
Ρε Αλητάκο Booze τι πάς κ κάνεις με τις ξένες μοτοσυκλέτες;![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον πήρες το τηλέφωνό της;![]()
![]()
![]()
Στο Επίτιμο μέλος μας τον Θωμά να ευχηθώ καλό κουράγιο κ ελπίζω να πέρασε καλά μαζί μας (όχι που δε θα πέρναγε...)![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!