Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Whitesnake - Scorpions Θεσσαλονικη !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s

Whitesnake - Scorpions Θεσσαλονικη !!

35 ευρω ηταν λεω δεν γ... δεν παω;

Μες την ζεστη 5 ηωρα ανοιξαν οι πυλες ακομα δεν ειχαν σχολασει αρκετοι και καπως ετσι χασαμε τους Godiva που ανοιγαν την συναυλια...

Κατα τις 8 βγηκαν οι Whitesnake! Μπηκαν πολυ δυνατα με το "burn" των D.P. αλλα μετα το γυρισαν σε μπαλαντες...βασικα 4 τραγουδια αντεξε ο Coverdale και αρχισαν τα solo με τις κιθαρες και μετα απο δυο τραγουδια χτυπιοταν ο drummer για να ξεκουραστει λιγο ..παντως μετα ανεβηκαν και επαιξαν αρκετα καλα οχι για πολυ ακομα ομως ως τις 9 που εκλεισαν με το "still of the night".

Ηταν πολυ καλοι παντως με τον Coverdale να το χει ακομα-φοβερη σκηνικη παρουσια και τρομερη φωνη ακομα και τωρα...

Ο ηχος ηταν σχετικα καλος-εχουμε ακουσει και πολυ χειροτερους...

Παντως για μενα καπου εκει τελειωσε η συναυλια γιατι μετα βγηκαν οι Scorpions και αντεξα ως το "wind of change" οπου και την εκανα οταν ολοι αναψαν τους αναπτηρες...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Εγω τους ειδα στην Αθηνα.

1. O Coverdale πρεπει να παρει συνταξη.Εγω τον λυπηθηκα.Δεν μπορουσε. Και ο ηχος ηταν χαλια.
    2.Μαλακια μου που δεν ειδα τους Scorpions περσι.Απο 70s μονο το We'll burn the sky και δεν παιξανε το No one like you , Dynamite , Cant live without you , When the smoke is going down , Loving you sunday morning η εστω κανα δυο απο αυτα. Ηχος ελαφρως βελτιωμενος απο πριν.Ο Meine ΜΠΟΡΕΙ ακομα.Οταν εκανε την επεμβαση το 83 του δωσανε εγγυηση 30 χρονια.
    Keep on rocking in a free world !!!

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Θεσσαλονικη παντως παιξανε σιγουρα τα Dynamite και When the smoke is going down
    Δεν ημουν μεσα στο σταδιο, αλλα πηγα καποια στιγμη απ'εξω (κοντα στην εισοδο των επισημων) οπου ακουγοταν μια χαρα η συναυλια.
    Βασικα δεν πηγα γιατι ηθελα να δω μονο τους Whitesnake.
    Τους ειχα δει στις 12/6/2003 χρονια που ειχαν ξαναερθει Θεσσαλονικη και πραγματικα ηταν μια απολαυση να βλεπεις τον (κατα τ'αλλα γερασμενο) Coverdale να ερωτοτροπει με τη βαση του μικροφωνου
    Τους Scorpions τους εχω δει δυο φορες και πραγματικα δεν μου εκανε κεφι να τους ξαναδω.
    Οποτε λεω ?35 για καμια ωριτσα συναυλια, δε λεει
    wasting space via Architecture

Παρόμοια θέματα

1. ΠΗΓΑ Whitesnake - Scorpions!
    από conkark στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2006, 01:24
  2. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα