Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: ΙΑΒΕΡΗΣ & ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    :rotflmao:
    Ε ενταξει ας μην ειμαστε υπερβολικοι τωρα.
    Δηλαδη που να τα μοιραζουν στις καφετεριες;
    Δε ξέρω που, αλλά να δίνεις υλικό προς ανάγνωση σε έλληνα οδηγό την ώρα που οδηγάει είναι σα να κουνάς μια σακούλα πίτες γύρο μπροστά από λυσσασμένο αλβανό.

Ακόμα, μια ανακρίβεια.

σ.39 τελευταίο σκίτσο.

Με ταχύτητα οχήματος 40χαώ, ο αερόσακος έχει ανοίξει πλήρως και βρίσκεται στη διαδικασία του αργού ξεφουσκώματος, πριν καν ο άνθρωπος φτάσει σε αυτόν. τουλάχιστο σε όσα βίντεο έχω δει, έτσι γίνεται... Τί νομίζατε; Ότι ο αερόσακος ανοίγει την ώρα που πλησιάζετε στο τιμόνι; απαπαπαπα... Αυτό θα τσάκιζε τον αυχένα άσχετα αν φοράς ζώνη η όχι.

μέχρι ταχύτητες <50χαώ, οδηγός με συνείδηση (όχι κούκλα), και ζώνη, ο οδηγός δε φτάνει καν τον αερόσακο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    είναι στεγνά ψευδοεπιστημονικά και λάθος. Δεν πάω να προβάλω τον εαυτό μου ως "επιστήμονα". Όπως ο Ιαβέρης σας χτυπάει το καμπανάκι για να προσέχετε στο δρόμο, έτσι και γώ, με τον τσίρικο χαζό τρόπο μου, σας χτυπάω το καμπανάκι να προσέχετε τι σας λέει ο οποιοσδήποτε.

Για τελευταία φορά: Δεν επιτίθεμαι.
    O Ιαβέρης δεν είναι φυσικός ούτε ψευδοεπιστήμονας. Είναι οδηγός αγώνων με χρόνια εμπειρία, στην ασφαλή οδήγηση.
    Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το λάθος σε αυτά που λέει. Οκ είχε κάνει κοπάνα στο μάθημα της φυσικής και δεν θυμάται τον τύπο της ορμής.
    Το νόημα δεν είναι λάθος. Δλδ αν φάς την πεθερά σου στο κεφάλι, και σε στείλει στον άλλο κόσμο, αυτό που θα αναρωτηθείς την ώρα που θα ανεβαίνεις, είναι τι μαλάκας ήταν ο Ιαβέρης που λανθασμένα μου έλεγε για 5500 αλλά σωστα μου έλεγε να την ΔΕΝΩ την πεθερά στο πίσω κάθισμα, ή αν ο tsiros καλά τα έλεγε για τα 2500 (που αρκούν να σε στείλουν σε τόπο χλοερό)?

Η προσπάθεια του Ιαβέρη είναι αξιοθάυμαστη, γιατί προσπαθεί να κάνει κάτι, αντί να απορρίπτει τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να αντιπροτείνει τίποτα, όπως είναι η προσφιλής μας συνήθεια σ΄αυτήν την χώρα.

Τώρα στο αν πρέπει να αναγράφεται με μεγάλα γράμματα, ότι το παρόν έντυπο δεν πρέπει να το διαβάζει κάποιος την ώρα που οδηγεί, ......έλεος.

Όχι δεν επιτίθεσαι. Τα ισοπεδώνεις και χάνεις το νόημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Όχι δεν επιτίθεσαι. Τα ισοπεδώνεις και χάνεις το νόημα.

Μακάρι να καταλαβαίνατε το 1/10 από αυτά που γράφω. Τότε ίσως να μην αλληλοχειροκροτιόσασταν που μου την είπατε ότι τα ισοπεδώνω όλα.

woe is us.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μακάρι να καταλαβαίνατε το 1/10 από αυτά που γράφω. Τότε ίσως να μην αλληλοχειροκροτιόσασταν που μου την είπατε ότι τα ισοπεδώνω όλα.

woe is us.
    Γράφτα πιο κατανοητά τότε για μας που δεν είμαστε και τόσο διαυγείς στην σκέψη....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

KALA TA LEEI O IAVERHS GAMW THN GKLAVA SAS TH STRAVH KALA TA LEEI TO GKASMA POU EXETE SFINOMENO STO DOKSA PATRI RE GAMWTO POTE 8A TO KSHLWSETE KAI NA PARETE XAMPARI OTI DEN PAW NA TON BGALW SKARTO O TYPOS EINAI 100% SWSTOS STIS SUMBOULES TOU EIPA OTI KANEI LA8OS?!?!?! TO KERATO SAS TO TRAGIO MHN PAEI KAPOIOS NA SAS DIKSEI KATI POU 8A SAS KANEI NA KATALAVETE 2 PRAMATA PARAPERA APO AUTA POU SAS FOURNIZOUN OI ALLOI AMESWS ARXIZETE TA "EISAI ISWPEDOTIKOS/APOLYTOS" KAI BRAVO RE TOU THN EIPAME TOU TSIROU TOU MALAKA POU PAEI NA MAS BGALEI TON IAVERH SKARTO. EISTE HLI8IOI RE KAI GI'AUTO SKOTWNESTE RE STO DROMO AEI STO DIATANO PIA AAAAAAX HSUXASA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    :rotflmao:

Παει και αυτος.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ok. as ta paroume ena ena.

a)o iaverhs kala ta leei na prosexete.

ena auto. diafwnei kaneis? elpizw oxi.

b) h fusikh pou anaferei einai, to ligotero, anakrivhs. se auto de nomizw na uparxei diafwnia. ok? ok. Den paw na bgalw ws akyres tis symvoules tou, dh8en epeidh h fusikh tou einai skarth. Oxi. Kala ta leei. Alla h fusikh tou einai skarth.

Tipota ligotero tipota perissotero.

A, kai seis eiste ena tsourmo hli8ioi pou sa xaza epivravevete o enas th mpourda tou allou. mou 8umizete sto lukeio pou o enas evrize ena paidi kai oi alloi tou legane kai mpravo pou ton evrize... fusika eseis de me vrizete. ena paradeigma dinw.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    KALA TA LEEI O IAVERHS GAMW THN GKLAVA SAS TH STRAVH KALA TA LEEI TO GKASMA POU EXETE SFINOMENO STO DOKSA PATRI RE GAMWTO POTE 8A TO KSHLWSETE KAI NA PARETE XAMPARI OTI DEN PAW NA TON BGALW SKARTO O TYPOS EINAI 100% SWSTOS STIS SUMBOULES TOU EIPA OTI KANEI LA8OS?!?!?! TO KERATO SAS TO TRAGIO MHN PAEI KAPOIOS NA SAS DIKSEI KATI POU 8A SAS KANEI NA KATALAVETE 2 PRAMATA PARAPERA APO AUTA POU SAS FOURNIZOUN OI ALLOI AMESWS ARXIZETE TA "EISAI ISWPEDOTIKOS/APOLYTOS" KAI BRAVO RE TOU THN EIPAME TOU TSIROU TOU MALAKA POU PAEI NA MAS BGALEI TON IAVERH SKARTO. EISTE HLI8IOI RE KAI GI'AUTO SKOTWNESTE RE STO DROMO AEI STO DIATANO PIA AAAAAAX HSUXASA
    Τσίρο πουλάκι μου... σ'αρέσει το moto.gr;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τσίρο πουλάκι μου... σ'αρέσει το moto.gr;
    είναι κάποια μορφής ψυχοθεραπεία....

Θέλει να τρώει ban και να αλλάζει nick φαίνεται......

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    είναι κάποια μορφής ψυχοθεραπεία....

Θέλει να τρώει ban και να αλλάζει nick φαίνεται......

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....
    Τελικά.. το πιιο σωστό που έχει γράψει ποτέ ο tsiros είναι το _temp.
    Θάνος..

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Aυτο το βιβλιαρακι εχει δωθει και παλαιοτερα ΣΙΓΟΥΡΑ! Δεν ξερω αν εχει ανανεωθει ή κατι τετοιο αλλα ημουν 13-14 οταν το προτοδιαβασα γιατι τοτε αρχισα να οδηγαω scooterακι και το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ελεγε αυτο με την coca cola.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τελικά.. το πιιο σωστό που έχει γράψει ποτέ ο tsiros είναι το _temp.
    ..που σημαίνει????
    Με το μπινελίκι που άκουσα, έχει κολλήσει η πως την είπαμε ....γκλάβα μου.

temp, temp, temporary perhaps?

woe is me!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    ..που σημαίνει????
    Με το μπινελίκι που άκουσα, έχει κολλήσει η πως την είπαμε ....γκλάβα μου.

temp, temp, temporary perhaps?

woe is me!
    O καιρός γαρ εγγύς

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ)
    από dimitrioskosmas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 00:10
  2. Αττικη οδο χτες βραδυ....
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2004, 08:58
  3. κλαίει η αττική οδός?
    από monstermind στο forum Off topic