:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εχω εναν πονοκεφαλο αστα να πανεΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
μia ψυχολογια αστα να πανε γαμω τις δουλειες και τα λεφτα
πες μου γιατι γελας να γελασω και εγω ρε george.................
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
"μia ψυχολογια αστα να πανε γαμω τις δουλειες και τα λεφτα "
Αυτό για την ψυχολογία σου κάνει μπαμ ευάκι μου...
ρε μην σκας! δεν ξέρω τι σου συμβαίνει αλλά τα πάντα περαστικά είναι... θα φτιάξουν τα πράγματα και θα επανέλθεις στις καλές σου...
και θα αποκτήσουν και οι γυναικείοι αγώνες το κοινό τους...
be happy...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"μia ψυχολογια αστα να πανε γαμω τις δουλειες και τα λεφτα "
Αυτό για την ψυχολογία σου κάνει μπαμ ευάκι μου...
ρε μην σκας! δεν ξέρω τι σου συμβαίνει αλλά τα πάντα περαστικά be happy...
ευχαριστω
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μπορείτε να μην σπαμμάρετε;
panayiotis..... carry on![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αν εξαιρεσεις 3 ποστ τα αλλα δεν ειναι σπαμΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορείτε να μην σπαμμάρετε;
panayiotis..... carry on![]()
αφορουν τον αγωνα
ετσι λεει και ο τιτλος του ποστ νομιζω sniper
![]()
![]()
Γειά σου ρε Πάνο με τις πάνω - κάτω φωτό σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
![]()
![]()
![]()
Μας έχεις κάνει άνω - κάτω...![]()
NINI SHAVED....:hypnotize
Και πάλι μπράβο στον Παναγιώτη. Και εκείνο το ξανθό φαινόταν ότι είναι τούμπανο από την πρώτη φωτό.
Και όπως και να έχει οι αγώνες, είναι αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν και στο τέλος ο Νικητής τα παίρνει όλα.
Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Καλώς ή κακώς οι αγώνες είναι ένα σκληρό πεδίο ανταγωνισμού και όποιος επιβιώνει είναι και ο καλύτερος.
Οι συναισθηματισμοί είναι γι'αυτούς που έχουν την ευχαίρια και το περιθόριο να τους εκφράσουν.
Το αποτέλεσμα μετράει. Σκληρό αλλά έτσι είναι. Το θέαμα είναι περίπου δευτερεύον θέμα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εδώ θα διαφωνίσω. Γυναίκες έχουν καταφέρει να υποστηρίζονται πλήρως στους αγώνες επιδή είναι απλά γυναίκες και κινούνται αξιπρέπέστατα στην πίστα αλλά χωρίς καμία διάκριση στις πρώτες θέσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
κριμα πολυ κριμα
γιατι υπαρχουν γυναικες που σπανε και στραμπουλανε γονατα και αστραγαλους σε αγωνες χωρις θεατες χωρις υποδομη και υποστιριξη απο κανεναν
τες πα..........................................
Από την άλλη μην ξεχνάμε το γυναικείο πρωτ. SuperMoto ευγαινική χορηγία του Σφακιανάκη.
Όλα τα παραπάνω για την αναβάθμιση του σπορ.
Οπότε η φαλοκρατική κοινωνία εξυπηρετεί τελικά τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες αν το δεις προσεκτικά.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50