Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: ΙΑΒΕΡΗΣ & ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Παιδιά, δείτε όμως λίγο και το δίκιο που έχει ο Τσίρος.

Δε ζητάμε από το Ιαβέρη να γίνει φυσικός, αλλά όταν γράφεις έντυπο και το μοιράζεις, καλό είναι να προσέχεις τι γράφεις.

Είναι ή δεν είναι ενοχλητικό να βλέπουμε διαφημίσεις και έντυπα με το γνωστό λάθος ''τελικό ε αντί για αι'' στα ρήματα? π.χ. ''Πού αναφέρομε" Δε βγάζει μάτι?

Και σε εμένα που έχω κάνει Φυσική στο σχολείο χτυπάει ΠΟΛΥ γελοίο το ροπή = κιλά.

Αφού αποφασίζει να γράψει έντυπο πρέπει να το επαληθεύσει. Οπως πρέπει όλα τα κείμενα να περνάνε από φιλόλογο, αν έχουν Φυσική γιατί να μη νοιαστεί ο Ιαβέρης να σιγουρέψει την Φυσική του?

Δε διαφωνούμε με το νόημα του εντυπου αλλά σίγουρα χάνει πολύ σε κύρος το έντυπο στα μάτια μου.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Παλι θα εχουμε καλοκαιρινα "επεισοδια".
    Το'χει η εποχη φαινεται...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τελικά.. το πιιο σωστό που έχει γράψει ποτέ ο tsiros είναι το _temp.
    :rotflmao: :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Παιδιά, δείτε όμως λίγο και το δίκιο που έχει ο Τσίρος.

Δε ζητάμε από το Ιαβέρη να γίνει φυσικός, αλλά όταν γράφεις έντυπο και το μοιράζεις, καλό είναι να προσέχεις τι γράφεις.

Είναι ή δεν είναι ενοχλητικό να βλέπουμε διαφημίσεις και έντυπα με το γνωστό λάθος ''τελικό ε αντί για αι'' στα ρήματα? π.χ. ''Πού αναφέρομε" Δε βγάζει μάτι?

Και σε εμένα που έχω κάνει Φυσική στο σχολείο χτυπάει ΠΟΛΥ γελοίο το ροπή = κιλά.

Αφού αποφασίζει να γράψει έντυπο πρέπει να το επαληθεύσει. Οπως πρέπει όλα τα κείμενα να περνάνε από φιλόλογο, αν έχουν Φυσική γιατί να μη νοιαστεί ο Ιαβέρης να σιγουρέψει την Φυσική του?

Δε διαφωνούμε με το νόημα του εντυπου αλλά σίγουρα χάνει πολύ σε κύρος το έντυπο στα μάτια μου.
    Την έχεις στα αίμα σου τη φυσική ρε συ johnpan...

Μήπως και τα ορθογραφικά στα οποία αναφέρθηκες σου φαίνονται και αυτά γελοία; γιατί η πλειοψηφία των ποστ που γράφονται εδώ μέσα είναι κραυγαλέα ανορθόγραφα.

Μήπως γίνατε απότομα ευαίσθητοι; Πέταξε μία μπαρούφα ο τσίρος που ούτως ή άλλως όλα του φταίνε.. μέχρι και η Γη που γυρίζει δηλαδή..

Εγώ λίγο που διάβασα το pdf, μια χαρά είδα να τα λέει ο άνθρωπος. Σκοπός είναι με απλά λόγια που μπορούν ΟΛΟΙ να καταλάβουν, να περάσει κάποια νοήματα. Αν έγραφε ορμή σε κιλά επί μέτρα ανά σεκόντ δεν θα προχωρούσε κανείς παρακάτω.

Χαλαρώστε λίγο δηλαδή γιατί μου φαινεται στο τέλος θα μας πάρουνε με τις ντομάτες.
    Θάνος..

Ναι, θα σας πάρουνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    με τις ντοματες...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    με τις ντοματες...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Ναι, θα σας πάρουνε.
    Εσύ πού θα είσαι;
    Θάνος..

με τους ρίπτοντες τα ζαρζαβατικά

[

Αν θέλει να μας πείσει με επιστημονικό τρόπο για τα επιχειρήματά του, θα πρέπει να το κάνει σωστά. Σε μένα, που μελετάω φυσική για προσωπική ευχαρίστηση (στο πανεπιστήμιο [i]φυσική[i] δε μας μαθαίνουν.Αντιγραφή, το συζητάω...), αυτός που τα γράφει αυτά χάνει τρελά σε αξιοπιστία και "μεταδοτικότητα". Για τους υπόλοιπους, που το "kgr*km/h = kgr" δεν τους προκαλεί αναγούλα, δυο πράματα θα πω. Μία πικρία και μια συμβουλή: 1) μα καλά, τίποτα δε σας έμεινε από το σχολείο; 2) Μελετήστε φυσική. Θα μάθετε το γιατί και πως λειτουργούν τα πάντα τριγύρω σας.

Όσο για τον Ιαβέρη... αιτιολογήσεις όπως "πρέπει να τα εκλαϊκεύσει για να τα κατανοήσει το ευρύ κοινό" δεν πιάνουν τόπο γιατί, εκτώς του ότι υπαινίσσονται ότι το "ευρύ κοινό" είναι ανίκανο να κατανοήσει την απλούστατη έννοια της "ορμής", είναι το λιγότερο ανακριβείς, αν όχι επικίνδυνες. Επικίνδυνες διότι αυτά που μαθαίνεις είναι στεγνά ψευδοεπιστημονικά και λάθος. Δεν πάω να προβάλω τον εαυτό μου ως "επιστήμονα". Όπως ο Ιαβέρης σας χτυπάει το καμπανάκι για να προσέχετε στο δρόμο, έτσι και γώ, με τον τσίρικο χαζό τρόπο μου, σας χτυπάω το καμπανάκι να προσέχετε τι σας λέει ο οποιοσδήποτε.

Για τελευταία φορά: Δεν επιτίθεμαι. [/B][/QUOTE]
    :ZZZ:
    Μπορει ο ιαβερης να μην τα λεει σωστα αλλα και συ βλεπω εισαι χειροτερος:Η έννοια της ορμής
    Η μελέτη του φαινομένου της κρούσης και η περιγραφή
    του με τη βοήθεια κατάλληλα επινοημένων μεγεθών, απασχόλησε
    τους επιστήμονες πολύ πριν από την εποχή του
    Νεύτωνα. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν, περί τα τέλη
    του 17ου αιώνα, στην εισαγωγή ενός νέου φυσικού μεγέθους
    που σήμερα χαρακτηρίζεται με το όνομα ορμή. Το ερώτημα
    που προέκυπτε κάθε φορά που μελετούσαν μια σύγκρουση
    ήταν: το φαινόμενο θα είναι άραγε πιο έντονο αν τα συγκρουόμενα
    σώματα έχουν μεγάλη μάζα, ή μεγάλη ταχύτητα;
    Η απάντηση στην οποία κατέληγαν και που σήμερα
    και εμείς επιβεβαιώνουμε με την καθημερινή μας εμπειρία
    ήταν πως το αποτέλεσμα της κρούσης επηρεάζεται
    τόσο από τη μάζα, όσο και από την ταχύτητα των συγκρουόμενων
    σωμάτων.
    Έτσι ορίζουμε την ορμή p ενός σώματος ως το φυσικό
    μέγεθος που η τιμή του εξαρτάται από τη μάζα m και την
    ταχύτητα u του σώματος.

Η ορμη είναι διανυσματικό μέγεθος που ορίζεται απο την σχέση p=mXu. Μονάδα μέτρησης στο S.I (διεθνές σύστημα μονάδον) είναι το 1kgm/s στο παράδειγμα του ιαβέρη λοιπον αλλα και όπως εσυ αναφέρεις πολυγνωστη το μεγεθος δεν είναι 5600 αλλα: ΛΥΣΗ Μετατρέπουμε τις μονάδες μέτρησης στις αντιστηχες του S.I και έχουμε u=70km/h=70x1000m/3600s=20m/s Οπότε p=mxu=80x20=1600kg/s.
    Οπότε θα σε χτυπήσουν 1600 κιλά σε ένα δευτερο. Αντε να ζήσεις εσύ. Μπράβο στον Ιαβέρη για την προσπάθεια του.

Στην προσπάθεια σου να μας βγάλεις όλους εδω μέσα μαλάκες
    ευχαριστούμε, αλλα κάτσε και διαβασε περισσότερο φυσική (εξυπνε) :a029:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    pou einai to dentro kai pou to dasos eipame??

auto to xoui pou exoume san laos,molis kanei kati kapoios na tou vroume to la8os kai to stravo mas pigenei polli pisw

anarotieme an o Kirios Iaveris parakolou8ouse auto to topic ti 8a ekane kai ti 8a skeftotan?

Mallon mia moutza 8a edine kai den 8a ksanasxoliotan

96 selides keimenou kai asxoloumaste me enan la8os typo fysikis

ileos:rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

συμφωνω απολυτα

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    pou einai to dentro kai pou to dasos eipame??

auto to xoui pou exoume san laos,molis kanei kati kapoios na tou vroume to la8os kai to stravo mas pigenei polli pisw

anarotieme an o Kirios Iaveris parakolou8ouse auto to topic ti 8a ekane kai ti 8a skeftotan?

Mallon mia moutza 8a edine kai den 8a ksanasxoliotan

96 selides keimenou kai asxoloumaste me enan la8os typo fysikis

ileos:rotflmao: :rotflmao:
    -----------------------------------------------------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
    Η ορμη είναι διανυσματικό μέγεθος που ορίζεται απο την σχέση p=mXu. Μονάδα μέτρησης στο S.I (διεθνές σύστημα μονάδον) είναι το 1kgm/s στο παράδειγμα του ιαβέρη λοιπον αλλα και όπως εσυ αναφέρεις πολυγνωστη το μεγεθος δεν είναι 5600 αλλα: ΛΥΣΗ Μετατρέπουμε τις μονάδες μέτρησης στις αντιστηχες του S.I και έχουμε u=70km/h=70x1000m/3600s=20m/s Οπότε p=mxu=80x20=1600kg/s.
    Οπότε θα σε χτυπήσουν 1600 κιλά σε ένα δευτερο. Αντε να ζήσεις εσύ. Μπράβο στον Ιαβέρη για την προσπάθεια του.
    Το χιλιόμετρο είναι ήδη στο S.I. Κόβοντας το πολλαπλάσιο kilo δεν αλλάζεις σύστημα, όσο για την ώρα, μπορεί να μην είναι στο S.I., αλλά μπορεί να χρησιμοποιείται αν κρίνεται απαραίτητο.

Οι μονάδες μια χαρά είναι τη στιγμή μάλιστα που είναι όλες γραμμένες αναλυτικά. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις μονάδες που θα χρησιμοποιήσεις εκτός και αν θέλεις να κάνεις πράξεις με αυτές. Έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να γράψεις kgr.km/h.

Έβαλες και μερικά ιστορικά που δεν καταλαβαίνω γιατί έκατσες και τα έψαξες... έκανες και κάμποσες πράξεις που μέχρι να τις ολοκληρώσεις έφαγες κάπου τα μέτρα. Δεν θα σε χτυπήσουν 1600 κιλά σε ένα δεύτερο, θα σε χτυπήσουν 1600 κιλά που κινούνται με ταχύτητα 1 μέτρο το δευτερόλεπτο, το οποίο είναι το ίδιο με το να πεις ότι θα σε χτυπήσουν 5600 κιλά που κινούνται με ταχύτητα 1 χιλιόμετρο την ώρα ή 1.6 kgr με ταχύτητα 1 χιλιόμετρο το δευτερόλεπτο... Πώς αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το αποτέλεσμα της κρούσης;

Εντέλει μετά από όλα αυτά, νομίζω λες ακριβώς τα ίδια με τον τσίρο τον οποίο και κοροϊδεύεις...

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον GeorgeFZR ότι την έχουμε τη μούντζα στο τσεπάκι.
    Θάνος..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ)
    από dimitrioskosmas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 00:10
  2. Αττικη οδο χτες βραδυ....
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2004, 08:58
  3. κλαίει η αττική οδός?