Οταν λές βρέθηκε εννοείς εμένα έτσι?!Σου έστειλα π.μ.Μπορώ να το στείλω άυριο(Πέμπτη).Για δές το.
Οταν λές βρέθηκε εννοείς εμένα έτσι?!Σου έστειλα π.μ.Μπορώ να το στείλω άυριο(Πέμπτη).Για δές το.
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Παιδια μηπως εχει κανεις τα τορρεντ για τα official ΜΟΤΟGP βιντεακια. Aυτα με καταληξη .wmv και μεγεθος περιπου 300ΜΒ που καποτε τα κατεβαζαμε απο το MotoGp.com.
Ψαχνω για Λε Μαν και Καταλουνια. Τα αλλα τα εχω.
Thanx
Φίλε δεν είσαι εντάξει!
Πήγα πήρα κενό δισκάκι,εκατσα κανά δίωρο να γράψω το dvd,το πακέταρα,και ήρθα δύο φορές στη δουλειά για να δώ άμα μου έστειλες διεύθυνση για να στο στείλω(και τζάμπα κιόλας) και εσύ ούτε ένα μήνυμα.Τίποτα.
Τέσπα...![]()
Καταλονία νομίζω το έχω.Αμα το θές πές μου με π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Παιδια μηπως εχει κανεις τα τορρεντ για τα official ΜΟΤΟGP βιντεακια. Aυτα με καταληξη .wmv και μεγεθος περιπου 300ΜΒ που καποτε τα κατεβαζαμε απο το MotoGp.com.
Thanx
Το αναφερει μεσα σ' αυτο το thread.Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Thanx
Πρωτη σελιδα.
Το Καταλονια το κατεβασα και γω. Μου εχει μεινει το Λε Μαν? Το εχει κανεις?Καταλονία νομίζω το έχω.Αμα το θές πές μου με π.μ.