Οχι, μαλακες ειναι αλλοι πιστεψε με.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Δε με μέλλει. Στ'άγραφά μου τι γνώμη έχετε για μένα, να στο πω και στεγνά αν και ξέρω ότι οι περισσότεροι με έχετε για μαλάκα.
You're....special!
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Οχι, μαλακες ειναι αλλοι πιστεψε με.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Δε με μέλλει. Στ'άγραφά μου τι γνώμη έχετε για μένα, να στο πω και στεγνά αν και ξέρω ότι οι περισσότεροι με έχετε για μαλάκα.
You're....special!
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εγώ ποτέ δεν ήμουν καλός σε τέτοιου είδους πειράγματα. Ούτε όταν ήμουν παιδί, ούτε τώρα. Γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω τι λες τώρα.
Anyway.
Αν εγώ είμαι special εσύ είσαι μουστάρδα ΕΚΜΑ.
Το ένα μπορεί να σε φτιάχνει όταν είσαι απέναντι και το κοιτάς (ΤΑ),το άλλο όταν ακούσεις τη μίζα να γυρνάει και παίρνει μπροστά (VStrom)..
Σκέψου ποιο θα σου προσφέρει πιο ηλίθιο χαμόγελο όταν το σβήσεις και κατέβεις και αποφάσισε..![]()
![]()
ΥΓ..Καινούργιο ΤΑ πότε βγαίνει..;;
Δηλαδη και μια γκομενα αμα κλεισεις το φως και την πηδας το ιδιο ειναι αν ειναι μ... η κανενα σαπακι;-στη δευτερη περιπτωση θα το εκλεινες εσυ το φως...Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Αφου ομως ουτως η αλλως την ωρα που το χαιρεσαι το μηχανακι (δηλαδη το οδηγεις) δεν το βλεπεις, ποσο πολυ σημασια η ομορφια?
Πολλες φορες αναφερομαστε στη μηχανη μας ως ¨η κουκλα" μου η " το μωρο" μου για να δειξουμε την αγαπη μας προς αυτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Δηλαδη και μια γκομενα αμα κλεισεις το φως και την πηδας το ιδιο ειναι αν ειναι μ... η κανενα σαπακι;-στη δευτερη περιπτωση θα το εκλεινες εσυ το φως...
Προς θεου ομως ΔΕΝ το εννουμε. Σχημα λογου ειναι! Δε στο' πε κανεις?
Δηλαδη τι, θα πρεπει να οδηγουμε παντα με αδιαβροχο μην τυχον και το 1000αρι βγαλει κανα 650 ξωγαμο?
Παντως για καλο και για κακο δες και κανενα γιατρο.....:smilea:
Χαχα ειχε πολυ γελιο η απαντηση σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Πολλες φορες αναφερομαστε στη μηχανη μας ως ¨η κουκλα" μου η " το μωρο" μου για να δειξουμε την αγαπη μας προς αυτη.
Προς θεου ομως ΔΕΝ το εννουμε. Σχημα λογου ειναι! Δε στο' πε κανεις?
Δηλαδη τι, θα πρεπει να οδηγουμε παντα με αδιαβροχο μην τυχον και το 1000αρι βγαλει κανα 650 ξωγαμο?
Παντως για καλο και για κακο δες και κανενα γιατρο.....:smilea:
αλλα μαλλον δεν καταλαβες καθολου τι εννοουσα...
Κράτα αυτό που έχεις ….Τίμιο αξιόπιστο άνετο !! Προσωπικά , δεν νομίζω οτι τα μηχανάκια που ψάχνεις θα σου προσφέρουν κάτι περισσότερο ! ( Τουλάχιστο για να δικαιολογήσουν τα έξοδα που θα κάνεις )!!!![]()