Είναι απαράδεκτο.:a04: :a04: :a04:
Είναι απαράδεκτο.:a04: :a04: :a04:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεται την ομοιοτητα με το MT-03...
Λετε οτι θελετε, οταν θα το δειτε απο κοντα να δω τι θα λετε μετα.
Αντε να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα translap...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΚ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΩΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα στοχευετε να κλεψετε πωλησεις απο το Τρανσαλπ, με αυτο το απιστευτο εκτρωμα, που ειναι ολοφανερο οτι δεν εχει καμια ταυτοτητα, και ειναι ενα απλο καταναλωτικο προιον, για να ερεθιζει τοσο το ματι οσο να προσελκυσει τον καθε ασχετο, το χασατε το παιχνιδι μαγκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει ωραια η Καβασακι εβγαλε ωραια γυμνα στην αγορα και σαρωσε, αλλα αυτο το πραγμα, ειναι το πρωτο μηχανακι που το θεωρω τοσο ασχημο που και απο κοντα παλι ετσι θα μου φανει.
Και οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι και το πιο ασχημο μηχανακι που εχω δει σε φωτο δεν το εχω χαρακτηρισει μεχρι να το δω.
Αλλο ενα καταναλωτικο προιον λοιπον το Versys για το κοινο που αγοραζει μηχανακια σε στυλ CBF.
Εμετικο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εε εντάξει, μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει η Kawasaki σε τέτοιους σχεδιασμούς αλλα πως είναι καλύτερο σε ολους τους τομείς σε σχέση με το KLE σίγουρα είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αμα στοχευετε να κλεψετε πωλησεις απο το Τρανσαλπ, με αυτο το απιστευτο εκτρωμα, που ειναι ολοφανερο οτι δεν εχει καμια ταυτοτητα, και ειναι ενα απλο καταναλωτικο προιον, για να ερεθιζει τοσο το ματι οσο να προσελκυσει τον καθε ασχετο, το χασατε το παιχνιδι μαγκες.
Ενταξει ωραια η Καβασακι εβγαλε ωραια γυμνα στην αγορα και σαρωσε, αλλα αυτο το πραγμα, ειναι το πρωτο μηχανακι που το θεωρω τοσο ασχημο που και απο κοντα παλι ετσι θα μου φανει.
Και οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι και το πιο ασχημο μηχανακι που εχω δει σε φωτο δεν το εχω χαρακτηρισει μεχρι να το δω.
![]()
Πάντως όπως το λένε όλοι, έτσι και 'γω για ΟΝ το κάνω παρά για OFF.
Ωχ, την κάνω με ελαφρά γιατί βλέπω να έρχεται ο Μάκης με άλλους 5-6. :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αλλο ενα καταναλωτικο προιον λοιπον το Versys για το κοινο που αγοραζει μηχανακια σε στυλ CBF.
Εμετικο.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Κάποιος με φώναξε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ωχ, την κάνω με ελαφρά γιατί βλέπω να έρχεται ο Μάκης με άλλους 5-6. :a5:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Η περιγραφη του μοιαζει με εκεινη την φωτοσουπια
Αν βγεί έτσι, κρίμα στο λαιμό τους. Το Ζ έχει την πιο όμορφη κ πιο κακή μούρη από όλα τα γυμνά. Αν αλλάξει κ γίνει σα το ER6 θα είναι για φτύσιμο. έτσι απλά.
Για το On-off. Πολύ καλά τα περιφεριακά (ψαλίδι, μαργαρίτες δίσκοι, πιρούνια κλπ), αλλά απο ομορφιά...![]()
![]()
Δε θα βγάλει κ τίποτα η kawa να μου αρέσει (εκτός του Ζ); που θα πάει...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ρε παιδες ειπαμε αλλα κι εσεις το παρακανετε
ενταξει δε γουσταρεται Honda δικαιωμα σας, αλλα οχι οτι ειναι ωραιο αυτο!!!
θα συμφωνησω με τον AFTER και θα πω πως αν το δουμε απο κοντα θα αλλαξουμε γνωμη
ισως προς το χειροτερο ισως προς το καλυτερο
αλλα οταν βγηκε το VSTROM το ειχα επιδοκιμασει
για να μη νομιζετε πως ειμαι καλομενος
anyway
οφφ παντως δεν ειναι....
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Ρε πώς το κάνανε το Εr6 έτσι?![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι η έμπνευση των σχεδιαστών της kawa σταμάτησε στα "z". Αν και δεν είμαι καθόλου φαν της κάβα μπορώ να πώ οτι τα ζήτα μετράνε απίστευτα. Από 'κει και πέρα το χάος. Εμετικά μηχανάκια σαν κι αυτό που βλέπω εδώ αλλά και σαν το er6 που πήρε φίλος μου και με το που το είδα του είπα τα καλορίζικα κλπ προσπαθόντας να μην του δείξω την απέχθεια μου για αυτό που έβλεπα (προσοχή δεν μιλάω για θέματα επιδόσεων κλπ). Ελπίζω να μην μαμήσουν και τα νέα ζήτα που η φάτσα τους έχει γράψει ιστορία.
Περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι η έμπνευση των σχεδιαστών της kawa σταμάτησε στα "z". Αν και δεν είμαι καθόλου φαν της κάβα μπορώ να πώ οτι τα ζήτα μετράνε απίστευτα. Από 'κει και πέρα το χάος. Εμετικά μηχανάκια σαν κι αυτό που βλέπω εδώ αλλά και σαν το er6 που πήρε φίλος μου και με το που το είδα του είπα τα καλορίζικα κλπ προσπαθόντας να μην του δείξω την απέχθεια μου για αυτό που έβλεπα (προσοχή δεν μιλάω για θέματα επιδόσεων κλπ).
Γνωμη σου!
Να ξερεις οτι το ER-6 εχει παρει βραβειο σχεδιασμου, παγκοσμιας φημης
Και ναι, ειναι πανεμορφο και προτοτυπο
για οσους δεν αρεσουν τα νεα KAWASAKI...
υπαρχει παντα ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Honda σε μαγαζι σε καθε γωνια...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+Οσα γουστάρετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Γνωμη σου!
Να ξερεις οτι το ER-6 εχει παρει βραβειο σχεδιασμου, παγκοσμιας φημης
Και ναι, ειναι πανεμορφο και προτοτυπο
Εννοείται οτι τι γνώμη μου λέω. Τι θα πώ, της θειάς μου? Κι εσύ τι γνώμη σου λές. Οσον αφορά τα βραβεία κι αυτοί τη γνώμη τους λένε. Μια ταινία που πέρνει όσκαρ τότε είναι και η καλύτερη?
Τέλος πάντων.
Βασικά πιστεύω οτι ο τελικός κατανάλωτής είναι αυτός που αποφασίζει, με βάση τα δικά του κριτίρια. Αν κάτι του αρέσει το παίρνει, αν όχι δεν το παίρνει. Εσένα δηλαδή αν έπερνε βραβείο σχεδίασης ένα χόνδα θα το αγόραζες?![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται ολά τα παραπάνω χωρίς ίχνος "υφακίου".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()