Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υ.γ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ![]()
...το καταλαβαμε....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υ.γ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ![]()
...το καταλαβαμε....![]()
el_hymador
Eδω εσεις θελετε να γινετε ομαδα ..... νικωντας τον Ολυμπιακο !!καλα εσυ ακου κανα 666 The number of the beast , διαβασε κανα φως , κανα πρωταθλητη , δες και μια Τσουκαλα να ισιωσεις...που γινατε ομαδα με νικη σε φιλικο!!!! ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμεις δεν θα μιλησουμε ???
![]()
ΤΟ 70..........
Ρέ παιδιά ήταν τότε πού ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΠΕΤΟ......άπό ξύλινο πού ήταν τό γήπεδο τού........
Τσέρνα Σβέζντα.....ό ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ......??????????
Είδες ό Φοίνικας .....
Θαύματα έκανε....!!!!!!!!
Καί κάτι γιά τόν gandalf....
Σίγουρα είναι πιό δύσκολα τά πράμματα μέ τή σφυρίχτρα στό μπάσκετ.....
ΑΛΛΑ.....θυμάσαι τά άδέρφια πώς πηδάγανε πάνω στό τραπέζι μαζί μέ τόν Ράτζα καί μάς ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ....???
Τιμωρία τώρα πιά.....ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....καί τζάμπα τά λεφτά τους.......Καλά πού είναι ό τελικός στήν Άθήνα καί ρίξαν χρήμα οί γαύροι....ΑΛΛΙΩΣ......μπιμπίκιασε...τό άθλημα.....!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο γιά τό τίνων είναι τό άθλημα....μάλλον έχεις άπωθημένα άπό τά πολλά φυστίκια......
Έπειδή έπαιξες άσσος...πές μου....άν ...θεωρητικά έβαζες 5 πού παίζουν 1-2 μέ 5 τεσσαροπεντάρια κόντρα....ΤΙ ΛΕΣ.....???
ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΛΟΙ Η ΟΧΙ....????????
Πλάκα πλάκα τό ξέρεις ότι οί κοντοί σέ όδηγούσανε στήν τάπα....καί πώς άν είχες άντίπαλο τόν ψηλό τήν ώρα πού θά κάρφωνες αύτός θά ήταν στήν προσωπική.....!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao:![]()
χεχεχε....διαμάχη για in-play συνθήκες...ωραία.
Αν είχα λοιπόν κοντούς για πεντάδα και απέναντι 5 ψηλούς, (κάτι το οποίο κάναμε και στις προπονήσεις). Δεν θα έβγαινε πουθενά..
Γιατί;
Γιατί οι ναι μεν κοντοί θα είχαν κάνει τετράγωνη την μπάλα απο τις ντρίμπλες, αλλά μόλις ήταν για να σουτάρου, θα έσβυναν οι προβολείς και θα γινόταν συννεφιά με μπουμπουνητά στο κλειστό, απο τα ταπίδια.
Οι δε ψηλοί, θα κατασκήνωναν κάτω απο την ρακέτα αλλά το θέμα είναι ποιος θα κατέβαζε την μπάλα.
Σε ανάλογο , προπονητικό πειραματικό διπλό στο Σπορντινγκ, στην ομάδα των εφηβικών, είχε πέσει τέτοιο γέλιο που έτσι και είχα βίντεο-κάμερα τότε , θα το είχα κάνει κωμωδία ανάλογη με αυτές τις Β movies για το ΝΒΑ.
Για την ιστορία το σκορ το θυμάμαι ακόμα ... 20-30...και αυτό επειδή οι κοντοί έκαναν τρίποντα!
Οι δε τάπες και κλεψίματα , θα μπορούσαν να ήταν κάλλιστα σκορ ,κανονικού αγώνα σε αριθμό.
Για το θέμα των Γιαννακόπουλων, σε προτρέπω να θυμηθείς το double crown της ΑΕΚ σε Κύπελο και πρωτάθλημα απέναντι στους Πράσινους... ή ήταν σε Euroleague και Κύπελο. Δεν θυμάμαι. το θέμα όμως είναι οτι η ΑΕΚ όπως και ο ΟΣΦΠ, μπορούν και χτυπάνε σε παιχνίδια τους πράσινους στο basket, σε αντίθεση με τις παράγκες του ποδοσφαίρου. Για να μην φτάσουμε στο θέμα μικροί-μεγάλοι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ.........
Μέ τό σκόρ........Καλύφθηκα...!!!!!!!!
Τό καλό μέ τή μπάλλα μέ τά μπιμπίκια είναι ότι........ΠΡΕΠΕΙ.....
νά έκτεθεί πολύ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ......μέ πολλά σφυρίγματα.....
γιά νά σπρώξει κάποιον πού είναι σέ κακή μέρα έπειδή ή τρύπα είναι πολύ στενή 0,45 γάρ ή διάμετρος, καί ή μπάλλα μεγαλύτερη άπό τού ποδοσφαίρου........
Όπότε άν σέρνεσαι ΟΣΟ.....καί νά σέ σπρώχνει....
ΠΑΡΕ ΔΙΠΛΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ......καί τετράδα....!!!!!!!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο ένα πλάγιο, ένα όφσάιντ μορεί νά σέ καταδικάσει.....
Είδες όλόκληρο παγκόσμιο στά πέναλτυ τό παίζανε....
Μήπως καί δέν έχασε ή Ιταλία κάποιο προηγούμενο στά πέναλτυ.......???????
Πάντως πρωινό σέ βλέπω κάθε μέρα....
Μήπως λουφάρεις ...άπό τή δουλειά...????
![]()
μπα.... απλά η δουλειά μου εμένα , ξεκινάει μετά τις 10.30 περίπου , που αρχίζουν και σπανε τα τηλέφωνα... χώρια που τώρα που είναι Αύγουστος, μόνο κάτι μύγες ΧΟΝΤΡΕΣ - ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΧΕΙ...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ETΣΙ.......
Γιά νά μήν έχω τύψεις....
Γιατί έγώ τώρα κάαααααααααθομαι.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα εσυ ακου κανα 666 The number of the beast , διαβασε κανα φως , κανα πρωταθλητη , δες και μια Τσουκαλα να ισιωσεις...που γινατε ομαδα με νικη σε φιλικο!!!!:rotflmao: ....σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη στο play station πηρες το ch - l με τον γαυρο , θα γαμησετε φετος ...αληθεια θυμασε τι εκανε η ομαδουλα σου την εποχη που μεσουρανουσαν οι MAIDEN?..... οχι? τσ, τσ ..κακο μνημονικο αυτα τα παιδια....
1.οτιδηποτε εντυπο δε το διαβαζω
2.εχουν κι αλλα κοματια οι maiden (αν και προτιμω kreator)
3.δε γιναμε ομαδα...ημασταν αν το ξεχνας διαβασε ιστορια(δεσμης-κορμου...οποια θες ρε παιδι μου)
4.δεν εχω play station
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
τωρα που απαντησα σωστα σε ολες τις ερωτησεις τι κερδισα?
τιποτα...
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!![]()
gandalf ειδες πως ψαρωσε το βαζελακι....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
<...προφανως δεν εχεις μαθει αναγνωση...το μορφωτικο σας
επιπεδο ειναι τυπου ''ζωγραφιζω με κηρομπογιες''>
<...το ξερω , σταματησα να τα ακουω οταν περασα τα δεκοχτω εφυγαν τα μπιμπικια απο την μουρη μου και βρηκα γκομενα...εσυ ακους ακομα ε?>
3.δε γιναμε ομαδα...ημασταν αν το ξεχνας διαβασε ιστορια(δεσμης-κορμου...οποια θες ρε παιδι μου)
<δεν ησασταν ποτε ομαδα , ενα κατασκευασμα πορωσης και φανατισμου ησασταν ανεκαθεν....>
4.δεν εχω play station
<το ξερω ....τα λεφτα τα εδωσες για να ανανεωσεις την καρτα-μελους>
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.
<τωρα που οι maiden ειναι μουσειακο εκθεμα μηπως ? λεω μηπως.....καποιος αλλος κανει το ιδιο??
μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
<γαμω,γαμω ....επισης θυμαμε μια φαση μεγαλε το 1982 , που το μουνι ο διαιτητης απεβαλε τον Φουφουτοβιτς με δευτερη κιτρινη και τα πηραμε στο κρανιο και μετα σας κυνηγαγαμε στα στενα και τα καναμε ολα λιμπα ....και ο Μπαμπης ο στραβοσουγιας εσπασε ενα καδρονι στο κεφαλι ενος δικου σας και υστερα ηρθε και ο Μακης ο rocket και εγινε μεγαλος τσαμπουκας ....οταν τελειωσε το σκηνικο ηπιαμε μπυρες , και πηγαμε για μπουρδελοτσαρκα ...ωραιες εποχες!!>
τιποτα...
<ε οχι και τιποτα.....δες την εικονα πιο κατω>
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος
παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!
<ενταξει μωρε δεν γαμιεται...αν ειναι να πηγενετε καλα στην Ευρωπη ...χαλαλι>
<για να δουμε πως θα τσιμπησεις εσυ τωρα....
KAΛΑ.........
Δέν είπαμε νά είστε ΚΟΣΜΙΟΙ.....!!!????
Πάλι μού τό χαλάτε.....!!!!
Άφήστε τά άναπαραγωγικά συστήματα κατά μέρος.....!!!!!!!!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.....θέλω.....!!!!!!!!
Άλλιώς θά μαζεύουμε ...ΑΡΧΙΔΙΑ....!!!
Καί ξέρετε .....σύμφωνα μέ τό μπαμπινιώτη, τού πεζοδρομίου όμως,
ή λέξη αύτή άνάλογα μέ τό πώς θά χρησιμοποιηθεί έχει .......
ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.....!!!!!!!!!!!!
πΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.....
Έχετε...όμάδα μέ ΑΡΧΙΔΙΑ...!!!!!!!!!!!!
Ή
ΑΡΧΙΔΙΑ....όμάδα έχετε....!!!!!!!!!!!!!!!
Άς μέ συγχωρήσουν οί φίλοι τού site.....άλλά είμαι τής άποψης ότι.............
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ........είναι χυδαίοι........καί όχι..
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ....!!!!!!!
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αστο αδερφε...δε τσιμπαωΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
<...προφανως δεν εχεις μαθει αναγνωση...το μορφωτικο σας
επιπεδο ειναι τυπου ''ζωγραφιζω με κηρομπογιες''>
<...το ξερω , σταματησα να τα ακουω οταν περασα τα δεκοχτω εφυγαν τα μπιμπικια απο την μουρη μου και βρηκα γκομενα...εσυ ακους ακομα ε?>
<δεν ησασταν ποτε ομαδα , ενα κατασκευασμα πορωσης και φανατισμου ησασταν ανεκαθεν....>
4.δεν εχω play station
<το ξερω ....τα λεφτα τα εδωσες για να ανανεωσεις την καρτα-μελους>
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.
<τωρα που οι maiden ειναι μουσειακο εκθεμα μηπως ? λεω μηπως.....καποιος αλλος κανει το ιδιο??
μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
<γαμω,γαμω ....επισης θυμαμε μια φαση μεγαλε το 1982 , που το μουνι ο διαιτητης απεβαλε τον Φουφουτοβιτς με δευτερη κιτρινη και τα πηραμε στο κρανιο και μετα σας κυνηγαγαμε στα στενα και τα καναμε ολα λιμπα ....και ο Μπαμπης ο στραβοσουγιας εσπασε ενα καδρονι στο κεφαλι ενος δικου σας και υστερα ηρθε και ο Μακης ο rocket και εγινε μεγαλος τσαμπουκας ....οταν τελειωσε το σκηνικο ηπιαμε μπυρες , και πηγαμε για μπουρδελοτσαρκα ...ωραιες εποχες!!>
τιποτα...
<ε οχι και τιποτα.....δες την εικονα πιο κατω>
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος
παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!
<ενταξει μωρε δεν γαμιεται...αν ειναι να πηγενετε καλα στην Ευρωπη ...χαλαλι>
<για να δουμε πως θα τσιμπησεις εσυ τωρα....![]()
![]()
εσυ ομως ?????????
εεεεεε??????????????
παντως εγω δεν σου επιτεθηκα προσωπικα...ουτε καν στη πλακα!
για την ομαδα σου μιλησα.
ωστοσο να σε ενημερωσω για κατι...δεν ειμαι μελος![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οι γαύροι είσαστε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, απλά δεν το έχετε καταλάβει![]()
![]()
![]()
φιλε σε καμια περιπτωση μην το παιρνεις επι προσωπικου , πλακα να γινεται , αν διαβασεις και σχετικο post μου πιο πανω θα καταλαβεις τις αποψεις μου...αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ειλικρινα , αλλα ριξε μια ματια σε προηγουμενες συζητησεις , εχει πεσει πολυ χειροτερο δουλεμα....ειδικα με τα σιχαματα τον laVilla και τον STOUBI.Δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τους , αλλα μιλωντας σοβαρα αιθανομαι οτι μια και ειναι μελη (ειδες!! παλι αυτη η λεξη...) σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αστο αδερφε...δε τσιμπαω![]()
εσυ ομως ?????????
εεεεεε??????????????
παντως εγω δεν σου επιτεθηκα προσωπικα...ουτε καν στη πλακα!
για την ομαδα σου μιλησα.
ωστοσο να σε ενημερωσω για κατι...δεν ειμαι μελος![]()
![]()