η δικη μου με abs απο 12.900 12.250 με πινακιδες και τελη, cash
Free your Mind... Ride Or Dive...
CHE SPETTACOLO 3553
ρε μηπως γινοματε πολλοι???
ή κανω λάθος!!!
![]()
![]()
τελικα εκεινη η "πανελληνια" ισως αναβληθηκε για καλο λογο Γρηγορη............
Όταν η πόλη κοιμάται.......
και εγω με πινακιδες και τεληΑρχικά δημιουργήθηκε από Deepest
τι να λεμε αδερφε την εχω ερωτευτει
ποναει η καρδια μου καθε φορα που πεφτει σε λακουβα
μου ελεγαν οτι αν δεν εισαι καγκουρας αυτη η μηχανη εχει ενα μαγικο τροπο να σε δενει και ηταν αληθεια
σκεφτομαι γυρο της πελοπονησου αλλα αγχωνομαι πολυ για κλοπη, εσυ κανενα συναγερμο εχεις βαλει? Γενικως πως την ασφαλιζεις?
KALORIZIKA KAI APO MENA.....KALA KAI ORTHIA XLM......TH NA PEI KAI TO XROMA.....OTI KAI NA EINAI......EINAI ENA ERGO TEXNHS![]()
![]()
![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
ADE THA SOU KANO KAI KOUMADO STO PLOIO...GIA PATRA ANGONAΑρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Τα σίδερα και η βάση της μπαγκαζιέρας πόσο θα σου πάνε φίλε,αν επιτρέπεις ?Ενδιαφέρομαι και εγώ εν όψη του ταξιδιού στο BRNO,Αυστρία κτλ.βλέπεις θα είμαι ο μόνος απ την παρέα που θα κουβαλάει και την γυναίκα μαζί....
Αλλά χαλάλι της το φόρτωμα της Βέφας γιατί το λέει η ψυχή της...
Μήπως να βάλω τρέιλερ αλλά Τσάκωνας????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
το τοπ-case ειναι σκετη μ@λακια οπτικα αλλα χρησιμο ....δεν εβαζες καλυτερα ενα τανκ μπαγκ??Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
ειναι αμαρτια ρε φιλε τριπλετα σε τετοιο ομορφο εργαλειο εγω το σκεφτηκα πολυ ακομα και για το top case
με πλαινες το μηχανακι ειναι εξισου ομορφο αλλα οι μανισιες κοστιζουν πολλα ......αλλα αν εισαι ψωνιο σαν εμενα θα τις βαλεις .
εκανα το εξης ....δεν την πηρα καινουρια γιατι συνυπολογισα ολα τις αφτερ μαρκετ αγορες οπως τανκ μπαγκ -δερμα +τριπλετα μανισια ,κρανος ,τζακετ .......οποτε επεσα μεσα στο μπατζετ της αξιας μιας καινουριας αγοραζοντας μεταχειρισμενη με φουλ εξοπλισμο ....
Εγω θα την παντρευτω ασε που ειχα εξοπλισμο απο το τρανσαλπ οποτε ηθελα καινουργια
αμα εχεις δοκιμασει μπαγκαζιερα το τανκ μπαγκ ειναι μαλακια
SPYBALL χωρίς δεύτερη σκέψη...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
και εγω με πινακιδες και τελη
τι να λεμε αδερφε την εχω ερωτευτει
ποναει η καρδια μου καθε φορα που πεφτει σε λακουβα
μου ελεγαν οτι αν δεν εισαι καγκουρας αυτη η μηχανη εχει ενα μαγικο τροπο να σε δενει και ηταν αληθεια
σκεφτομαι γυρο της πελοπονησου αλλα αγχωνομαι πολυ για κλοπη, εσυ κανενα συναγερμο εχεις βαλει? Γενικως πως την ασφαλιζεις?
μπα μπα ελειψα για ολιγο και γιναμε πολλοι...σχετικα ...καλωςηρθες φιλε με τη βεφα τη καινουρια!!
Μπαααα ασε καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
SPYBALL χωρίς δεύτερη σκέψη...
ειχα βαλει spyball στο Transalp που ειχα πριν και ενω το επλενα 3-4 φορες τον χρονο ξαφνικα η μηχανη δεν επαιρνε μπροστα,
εβαλα τους κωδικους απενεργοποιησης την πηγα στον τεχνικο της spyball τον εστειλε στα κεντρικα και μου απαντησαν οτι εχει καει απο τα πολλα νερα
Σημειωνω οτι οταν κολησε ο συναγερμος δεν ειχα πλυνει την μηχανη ουτε καν προσφατα (αδιαβροχος και μαλακιες)
Καλως σας βρηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
μπα μπα ελειψα για ολιγο και γιναμε πολλοι...σχετικα ...καλωςηρθες φιλε με τη βεφα τη καινουρια!!![]()
Τι να πω εγώ την πλένω συχνά (καινούργιο κοσκινάκι που λένε..) και δεν έχω πρόβλημα, που τον είχατε τοποθετήσει? Άσε που και η Honda spyball βάζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Μπαααα ασε καλυτερα
ειχα βαλει spyball στο Transalp που ειχα πριν και ενω το επλενα 3-4 φορες τον χρονο ξαφνικα η μηχανη δεν επαιρνε μπροστα,
εβαλα τους κωδικους απενεργοποιησης την πηγα στον τεχνικο της spyball τον εστειλε στα κεντρικα και μου απαντησαν οτι εχει καει απο τα πολλα νερα
Σημειωνω οτι οταν κολησε ο συναγερμος δεν ειχα πλυνει την μηχανη ουτε καν προσφατα (αδιαβροχος και μαλακιες)
Στην ουρα,τον τοποθετησε ο εξουσιοδοτημενος και μαλιστα ειχε βαλει και σιλικονη στις ραφες του κουτιου του συναγερμουΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Τι να πω εγώ την πλένω συχνά (καινούργιο κοσκινάκι που λένε..) και δεν έχω πρόβλημα, που τον είχατε τοποθετήσει? Άσε που και η Honda spyball βάζει...