προχθες γυρνωντας σπιτι βλεπω ενα χαρτι με σφραγιδα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...υποπτο λεω θα ειναι ... το διαβαζω και με καλουσαν στο Α.Τ. της περιοχης μου για στρατολογικο θεμα...εχω ηδη παει μια φορα επιστρατος , πλακα ειχε , αλλα πραγματικα βαριομουν να ξανατραβιεμαι καλοκαιριατικα για σχοινακια στα ξεροβουνια...σιχτιρισμενος παω στο τμημα δεν βρισκω τον ''υπευθυνο'' για στρατολογικα θεματα ... μαλλον μου λεει ειναι για αλλαγη χρωματος του απολυτηριου , ελα αυριο και φερε και το παλιο απολυτηριο μαζι.Παω την επομενη με το παλιο απολυτηριο , αλλα δεν προκειτε περι αυτου ... σε περιπτωση επιστρατευσης λεει θα πρεπει να παρουσιαστω εγω και το cbf , με γεματο το κανιστρο καυσιμων (sic), την εργαλειοθηκη του , τo ρυμουλκουμενο(το εσωσαν γιατι συμπληρωσαν ''αν αυτο υπαρχει'') και ολα τα παρελκομενα του , σε ενα σημειο εν πασει περιπτωση στην Αττικη οπου και θα εκτελω χρεη οδηγου - μοτοσυκλετιστη....
μιλαω σοβαρα αυτο γραφει το χαρτι !!!!
να δω το cbf βαμμενο παραλλαγη με κοτσαρισμενο πισω κανα πενηνταρι και εμενα οδηγο σε στυλ Λωρενς της Αραβιας και ας αποθανω....
τεσπα , εχει τυχει σε κανενα σας κατι παρομοιο? κατι ακουσα απο ενα φιλο οτι σε περιπτωση πωλησης της μοτοσυκλετας πρεπει να γινει ολοκληρη γραφειοκρατικη διαδικασια ....ξερετε κατι για αυτο?
''Πωλειτε ΣΙ-ΜΠΙ-ΕΦ ΕΞΑΚΟΣΑ , ΜΑΡΚΑΣ ΧΟΝΔΑ, ΜΕ ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ , ΜΟΝΔΕΛΟ 2004 , ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΥΔΡAΛΙΟΒΟΛΟΥ ΔΙΑΜΤΡΗΜΑΤΟΣ 50ΧΙΛ , ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ , ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΟΡΧΟ ΤΟΥ 37ου ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΤΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ 210 78......2 ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ''