Αυτά ρε κρούκη είναι απο στούκες...
Κράμα αλουμινίου είναι.... όχι χάλυβας... Θα σπάσει...
εδώ μιλάμε για το ΑΝ τα κόβουν μόνα τους....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To αποπανω μπορει...
Το ζητημα αγαπητε sniper ειναι οτι τα υπολοιπα ΔΕΝ ειναι παντα απο στουκες.
Επισης καποια GSXR δεν ξερουμε απο που ειναι (μερικα ειναι απο στουκες) , αλλα ολοι βιαστηκατε να κατηγορησετε την Suzuki για πλαισια που κοβονται μονα τους εξω απο την καφετερια,... την οποια Suzuki στην τελικη την εχω γραμμενη στα @@ μου, αλλα τουλαχιστον εμαθα να κρινω...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ξαναμεταφερω απο τον CD μιας και αυτος τουλαχιστον τα εχει ξεκαθαρισει καπως καλυτερα...
CD:
Παρόλα αυτά, ένα δείγμα 2-3 μοτοσυκλετών παγκοσμίως στο GSX-R1000Κ5 (με περισσότερα από 15.000 να κυκλοφορούν σήμερα) δεν δείχνει κάτι - εκτός ίσως από τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σπάσιμο στο πλαίσιο. Προσωπική μου άποψη; Φέρει μερίδιο ευθύνης η Suzuki, όσον αφορά την οικονομία στα υλικά, αλλά προφανώς χρειάζεται να συμβεί κάτι απρόσμενα ασυνήθιστο για να φτάσει να σπάσει το πλαίσιο.
Στο Κ5 συγκεκριμένα, ο ένας που έγινε πολύ γνωστός είναι αγωνιζόμενος στο ΑΜΑ Superbike και έλεγε ότι έπεσε από μπροστινό χωρίς να καταλάβει γιατί. Μετά, η μοτοσυκλέτα κατέληξε με όλα σ' ένα τοίχο και έκοψε πλαίσιο, αλλά αυτός αφήνει να εννοηθεί ότι το πλαίσιο κόπηκε την ώρα που οδηγούσε - πράγμα που δεν αποδεικνύεται, φυσικά. Ο άλλος -Αμερικανός πάλι- είπε ότι έφυγε από το σπίτι του και στα 50 μέτρα τον ξάπλωσε κάτω και κόπηκε στα δύο - αυτός όμως βρωμάει περισσότερο και μάλλον έδωσε δημοσιότητα για να πιέσει τη Suzuki και ν' αλλάξει το τρακαρισμένο μηχανάκι του, σύμφωνα μ' αυτά που διάβασα στα forums που ασχολούνται με το θέμα.
Ξανά στο θέμα μας. GSX-R750 φετινά έχουν παρουσιαστεί δύο (και ένα το δικό μας, τρία) με σπασμένα πλαίσια. Το ένα ενός ιδιώτη που έπεσε στο δρόμο και κατέληξε η μοτό να σκάσει σερνόμενη στο πεζοδρόμιο - το άλλο ενός αγωνιζόμενου που κόπηκε μετά από χύμα αγνώστων λοιπών λεπτομερειών.. .
Θυμηθηκα διαβαζοντας αυτα αντιστοιχο τοπικ στο μοτο πριν απο καιρο για τα κομμενα πλαισια των GSXR.....τελικα μαλλον ΔΕΝ κοπηκαν απο μονο τους...
Θυμηθηκα επισης και την εμπαθεια μερικων σε εκεινο το τοπικ....
-..Not Yet!
Ναι ρε παιδιά. Από στούκες πολλά μπορούν να συμβούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτά ρε κρούκη είναι απο στούκες...
Κράμα αλουμινίου είναι.... όχι χάλυβας... Θα σπάσει...
εδώ μιλάμε για το ΑΝ τα κόβουν μόνα τους....
Αλλά αν τα κόβουν τα πλαίσια με νορμάλ (...τέσπα, ότι μπορεί να συμαίνει το νορμάλ) οδήγηση-συνθήκες σε δρόμο, αυτό είναι πολύ σοβαρό. Και όχι μόνον για μια μάρκα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση που παρόλα τα περιστατικά (πιστεύω παγκοσμίως) δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από κάποια εταιρεία ή έστω πληροφορίες που να διέρευσαν στο internet για ανάλογο θέμα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Να και μια παλιοτερη συζητηση...
Με το καλημερα....τα σχολια...
http://www.moto.gr/forums/showthread...highlight=GSXR
-..Not Yet!
-..Not Yet!
Δεν διάβασα τις πολλές προηγούμενες σελίδες αλλά είναι φυσιολογικό και τελικά ζητούμενο η οικονομία υλικού και το ελάχιστο βάρος στα ss με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το μόνο συμπέρασμα που μένει είναι οτι οι χρήστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τι αγοράζουν.
Δεν είναι αφύσικο να σπάσει ένα ss σε μια χύμα.
Αναμενόμενο είναι θα έλεγα.
Τι να σπάσει το πηρούνι?
Αφύσικο και απαράδεκτο θα ήταν αν 'εσπαγε ένα XT σε χύμα.
Η παραπάνω φωτό είναι από το προηγούμενο μηχανάκι μου. Έγινε έτσι μετά από πλαγιομετωπική με ταξί με 50-55 km/h περίπου. Εγώ απλά "πέταξα" πάνω από το ταξί και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα εκτός από μια μελανιά στο δεξι κωλομέρι...
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
To ταξι εφταιγε?Αρχικά δημιουργήθηκε από stratospr
Η παραπάνω φωτό είναι από το προηγούμενο μηχανάκι μου. Έγινε έτσι μετά από πλαγιομετωπική με ταξί με 50-55 km/h περίπου. Εγώ απλά "πέταξα" πάνω από το ταξί και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα εκτός από μια μελανιά στο δεξι κωλομέρι...
Αν ναι, τι αποζημιωση πηρες?
Ναι το ταξί έφταιγε. Τότε το Tuono έκανε 11200? καινούριο, το κοστολόγησαν 10000?, μου έκοψαν και 1000? επειδή θα κρατούσα το μηχανάκι και πήρα στο χέρι 9000?.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
To ταξι εφταιγε?
Αν ναι, τι αποζημιωση πηρες?
Επιπλέον πούλησα και το τρακαρισμένο σε συνεργείο για 2500?...
Καλά μου βγήκε...![]()
Α! και πάλι tuono πήρα... δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου.
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
Τι, δηλαδη αν θελαν το περνανε, και σου δινανε 1000? ακομα?Αρχικά δημιουργήθηκε από stratospr
μου έκοψαν και 1000? επειδή θα κρατούσα το μηχανάκι και πήρα στο χέρι 9000?.