Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 161

Θέμα: ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΑΥΡΟΥ

ωπ κάτι πήρε το ματάκι μου...

και επειδής βρήκαμε και πρόσβαση (γρήγορη) στο Internet να 'μαι
    :rotflmao: :rotflmao:

θα γράψω πάλι μετα απο τόσα φιλικά με εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάς.

ελα ελα η Βέρντερ όλη παρών ήταν...σχεδόν.
    αλλα και πάλι δευτεραθλήτρια Γερμανίας και επίσης σαφώς και πιο έτοιμη είναι (ξεκινάει σε 15 μέρες).

πέρσυ ήταν 3ρες αλλά αν δεν ήμουν ολυμπιακός δεν ξέρω αλλά για φέτος θα έψαχνα απο τώρα κρυψώνες.Θα είναι πολλά τα γκολ που θα ρίξουμε στα ντέρμπυ.Και δεν θέλω καν να κάνω μια πρόβλεψη.
    το χειμώνα ξέρετε εσείς...

Τέλος, η άποψη του el_vazel με καλύπτει.(η πάνω πάνω ε).
    χαβαλέ να κάνουμε,εξάλλου είτε νικάγαμε είτε χάναμε εδώ ήμασταν για να πέσει το αλληλοδούλεμα.ομάδες είναι λίγη μπαλίτσα να βλέπουμε,αδικίες πάντα θα γίνονται απο όλους (εντάξει τα βαζέλια το είχαν παραγαμ@#$ει)
    καλά να περνάμε πάνω απ'όλα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    φιλε σε καμια περιπτωση μην το παιρνεις επι προσωπικου , πλακα να γινεται , αν διαβασεις και σχετικο post μου πιο πανω θα καταλαβεις τις αποψεις μου...αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ειλικρινα , αλλα ριξε μια ματια σε προηγουμενες συζητησεις , εχει πεσει πολυ χειροτερο δουλεμα....ειδικα με τα σιχαματα τον laVilla και τον STOUBI.Δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τους , αλλα μιλωντας σοβαρα αιθανομαι οτι μια και ειναι μελη (ειδες!! παλι αυτη η λεξη...) σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυτα
    δε παρεξηγηθηκα ρε συ...ισως να μη το εθεσα σωστα και ζητω εγω συγγνωμη για αυτο...

και οποτε θες στειλε και κανα πμ να πιουμε καμια μπυρα η να παμε καμια βολτα με την .....επιστρατη μηχανη σου

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Οι γαύροι είσαστε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, απλά δεν το έχετε καταλάβει
    ειμαι τοσο μελος οσο εισαι εσυ γαυρος αρχαιος....

αρα η εσυ εισαι γαυρος...η εγω δεν ειμαι μελος....

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!!!!(ΒΟΥΡΟΣ)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυτα
    Με συγκινισες βρε παλιοπαιδο !!!

Για αυτο και εγω θα σου κανω δωρο τον καναπε ... Ναι.. Ναι.. Εκεινο τον πρασινουλη που λεγαμε περυσι για ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ το τσου-λου !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    el_hymador

Με συγκινισες βρε παλιοπαιδο !!!

Για αυτο και εγω θα σου κανω δωρο τον καναπε ... Ναι.. Ναι.. Εκεινο τον πρασινουλη που λεγαμε περυσι για ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ το τσου-λου !!!

βρε κουτο....δεν θελω να ξοδευεσαι , παρε τον δικο σου πολυχρησιμοποιημενο καναπε και καντου μια αλλαγη υφασματος....απο κοκκινο σε πρασινο....δεν με πειραζει που εχουν κατσει τα αφρολεξ , δεν με πειραζει που εχει ενα γδαρσιμο στο μπρατσο του απο τοτε που ο conte , σας εκοβε την προκριση....δεν με πειραζει που ακομα να στεγνωσει απο τα δακρυα μετα το 7- 0 με τα δευτερα της Juventus....εσυ δεν ξερω πως θα τον αποχωριστεις...ειστε αχωριστοι πλεον...πανω του εχεις βιωσει μεγαλειωδεις στιγμες με την ομαδα σου....τις αναμετρησεις με τα μεγαθηρια του Ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου Χερενφεν και Μολντε....(ποσο αδικο αληθεια το αποτελεσμα...) , τις συνεχομενες και κατ΄εξακολουθηση πενταρες...σκεψου το ξανα βρε συ , εσυ και ο καναπες ειστε ΕΝΑ!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ''ΜΕΛΟ'' ΚΛΙΜΑ

γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας!!!!!
    ....γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας!!
    .......γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας....
    .........γ@μιετ@ι....ο θρυλος και.... ο Πειραιας.......
    ............γ@μιετ@ι ...ο... ο Πειραιας...και ...και ο ....

βαριεμαι καλοκαιριατικα....

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    <<<<Αρνητική ήταν η απάντηση του Χαβιέ Σαβιόλα στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη. Ο διεθνής με την «μπιανκοτσελέστε» επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα... Γιατί άραγε;>>>>

Ε.. Ναι !! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_large_t_881_317069__type11260.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	57240

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    <<<<Αρνητική ήταν η απάντηση του Χαβιέ Σαβιόλα στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη. Ο διεθνής με την «μπιανκοτσελέστε» επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα... Γιατί άραγε;>>>>

σιγά μην ερχόταν ρε παιδιά αυτός ο παιχταράς σε αυτή την ηλικία στην Ελλάδα...μην τρελαθούμε κιόλας...
    αν και σαν βάζελος θα τρελενόμουν να τον δω....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γιατι ειναι Ν Ε Ο Σ , ταλενταρα και εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του μεχρι να αποσυρθει ....τοτε θα του κανετε βεβαια προταση εσεις.....που εχετε γινει σαν τα Ιαματικα λουτρα του ποδοσφαιρου:rotflmao:

Καλα κανει ο Σαβιολα και δεν ερχεται !!! να κανει τι εδω? να παιζει σε γηπεδα - λατομεια , η σε ενα απο τα πλεον παρηκμασμενα πρωταθληματα της Ευρωπης(το οποιο κερδιζετε για πολλα χρονια ...μπραβοοοοο)....ειναι πολυ μεγαλος ο Σαβιολα και ο καθε παικτης τετοιας κλασης για την ποδοσφαιρικη Ελλαδιτσα μας...

Ελεος , θεωρεις δηλαδη οτι αν εκανε αντιστοιχη προταση ο Γαυρος θα ερχοταν ο Σαβιολα? δες λιγο τις μεταγραφες ολων των μεγαλων ονοματων που εχουν ερθει στην Ελλαδα και θα καταλαβεις !!! στο απογειο της καριερας τους απαξαπαντες!!!

οποτε αστο .... ακομα και ο Μαραντονα για να σας δωσει τον τιτλο στα γεραματα του ηρθε :rotflmao:

σιγά τον παίχτη ρε παιδιά

καλός είναι δεν διαφωνώ αλλά όχι και καμια παιχτούρα,είναι απλά ένας πολύ καλός παίχτης.
    δηλ τι έχει κάνει?και που έχει παίξει?
    αν ήταν τόσο παιχταράς όσο μας τον λένε γιατι δεν τον χτυπάν οι μεγάλες ομάδες?

έλεος
    απλά υπερεκτιμημένος (πάντα για μένα,αν τον έλεγαν για μας δεν θα με ένοιαζε τόσο αν έρθει ή όχι,τουλάχιστον όχι για super μεταγραφή αλλά θα τον θεωρούσα μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα όπως πολλές άλλες ακόμα και χωρίς τα τρελά λεφτά που του έδινε ο βάζελος )

δεν λέω για την ελλάδα είναι παιχταράς αλλά όχι και ότι δεν του κάνει η ελλάδα και ότι αν ερχόταν θα ήταν τεράστια μεταγραφή.
    να δούμε που θα καταλήξη δηλ απο περιεργεια αυτός ο παιχταράς το στολίδι του ευρωπαικού ποδοσφαίρου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σιγά τον παίχτη ρε παιδιά

καλός είναι δεν διαφωνώ αλλά όχι και καμια παιχτούρα,είναι απλά ένας πολύ καλός παίχτης.
    δηλ τι έχει κάνει?και που έχει παίξει?
    αν ήταν τόσο παιχταράς όσο μας τον λένε γιατι δεν τον χτυπάν οι μεγάλες ομάδες?

έλεος
    απλά υπερεκτιμημένος (πάντα για μένα,αν τον έλεγαν για μας δεν θα με ένοιαζε τόσο αν έρθει ή όχι,τουλάχιστον όχι για super μεταγραφή αλλά θα τον θεωρούσα μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα όπως πολλές άλλες ακόμα και χωρίς τα τρελά λεφτά που του έδινε ο βάζελος )

δεν λέω για την ελλάδα είναι παιχταράς αλλά όχι και ότι δεν του κάνει η ελλάδα και ότι αν ερχόταν θα ήταν τεράστια μεταγραφή.
    να δούμε που θα καταλήξη δηλ απο περιεργεια αυτός ο παιχταράς το στολίδι του ευρωπαικού ποδοσφαίρου!!!
    δεν τον ζητάνε ομάδες γιατί ο Σαβιόλα έχει υπογράψει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα σε μια αποχή που οι ομάδες έσκαγαν περισότερα λεφτά για παίχτες...τώρα που υπάρχει κάμψη καμιά ομάδα δεν είνια διατεθειμένη να καλύψει τέτοιο συμβόλαιο
    δηλαδή η Σεβίλη είναι μικρή ομάδα για εσένα????να μου πεις σιγά μόνο το ουεφα πήρε που οι ελληνικές ομάδες το σνομπάρουν λες και έχουν πάρει πολλά στην ιστορία τους.
    ο Σαβιόλα έκανε καταπληκτική χρονιά στην Σεββίλη και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τα βασικά στελέχη της Αργεντινής στο μουντιάλ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

όπως έγραψα δεν θεωρώ τον σαβιόλα παίχτη της σειράς.

αλλά επίσης δεν τον θεωρώ τον υπερπαίχτη που τον παρουσιαζουν εδώ στην ελλάδα.
    σημαντική μεταγραφή, δεν λέω ειδικά για ελληνική ομάδα, αλλά μπορείς να κάνεις αρκετες τέτοιες σημαντικές μεταγραφές και με λιγότερα λεφτά.

προτιμώ ριβάλντο στα 33 του και Ζε ρομπέρτο στα 30 παρα σαβιόλα.

και φυσικά ούτε θεωρώ την σεβίλλη μικρή ομάδα ούτε το uefa της πλάκας.
    ειναι ευρωπαικός τίτλος που δεν έχει πλησιασει ελληνική ομάδα δυστυχώς.
    αλλά δεν θεωρώ Ολυμπιακό/Παναθηναικό κατώτερες,αντε είναι λίγο καλυτερη, απο αυτήν.Αλλά παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι αιώνες φωτος μπροστά.

Παλαιό μέλος
    ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ..........

Στήν ίστορία. φίλε ..διότι....ΚΑΠΟΙΑ.....Έλληνική όμάδα...
    έχει πλησιάσει ΤΟ ΟΥΕΦΑ..!!!!!!!!!
    έπαιξε....ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ...ΟΥΕΦΑ......!!!!!!!!!!!
    Καί μάλιστα γιά ένα ήμίχρονο ήταν καί στόν τελικό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άλλο άν ΔΕΝ...θέλετε νά τό θυμάστε μερικοί έπειδή.....δέν έχετε.....
    νά έπιδείξετε ...ΤΙΠΟΤΕ.....παρά........
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΙΑ......
    ΠΟΥ ΦΥΣΣΑΓΕ .......
    Ο ΒΑΡΔΑΡΗΣ.....!!!!!!!!!!

ναι και πότε έγινε αυτό?

και μιλάς για μια φωτοβολίδα και ύστερα 30 χρόνια αράχνης?

ε και?

Παλαιό μέλος
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ........

Να έπιδείξετε καμμιά ..ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ...????
    Ή τρώτε τό παραμύθι τής όμαδάρας μέ τούς τίτλους.???
    Έμείς ΟΤΑΝ......είχαμε δύο τρείς φορές ΟΜΑΔΑ.....κατά τό παρελθόν.......
    ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ.......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ...!!!!!!!!
    Καί τό παραδέχθηκε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...!!!!!!!!
    Λέγανε ΟΛΟΙ.....ότι....
    Η ΑΕΚ........ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...!!!!!!!!!!!
    Έσείς καρπαζοεισπράκτορες τής Εύρώπης καί ΑΙΩΝΙΟΙ...πρωταθλητές.....τό μόνο πού καταφέρατε είναι νά κάνετε....όλη τήν Έλλάδα κάθε Τετάρτη βράδυ τό χειμώνα,γιατί Άνοιξη σπάνια φτάνετε έδώ καί δέκα χρόνια,..........νά ΚΑΘΕΤΑΙ...........ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ....ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΑΝΑΠΕ.....καί νά άπολαμβάνει ...........
    ΤΙΣ ΕΦΤΑΡΕΣ ΣΑΣ.......!!!!!!!!!!καί τό Ρομπέρτο Κάρλος......
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ....!!!!!!!!!!!
    Ξέρεις όταν έχασε τήν εύκαιρία ό ΠΑΟ στή Βαρκελώνη στά τελευταία λεπτά πρίν μερικά χρόνια είπα...κρίμα ρέ πούστη....
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.....!!!!!!!!!!
    ΕΝΩ όταν είδα τό Ρομπέρτο νά πετάγεται σάν γάτα καί τόν Γερμανό νά κυττάει τά άστρα....ή στό Μονακό τή μπάλλα μισό μέτρο μέσα άπό τό λεβέντη σας τόν Κύπριο πού πέφτει ύπέροχα στά πέναλτυ καί πεθαίνει καί ξαναζωντανεύει μέσα στό γήπεδο άπό τά ΑΓΡΙΑ χτυπήματα τών άντιπάλων,γιατί άπό τόν Κώτσιο ξεκίνησε πέρσι ή μεγάλη σας κούρσα,τότε ξέρεις τί λέω....????
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.....!!!!!!!!!!!!!!
    Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι.....
    Όταν τό 70 ό ΠΑΟ έφτασε στόν τελικό πρωταθλητριών ........
    όλη ή Θεσσαλονίκη ήταν στούς δρόμους καί γιόρταζε,όπως καί νά βγήκε.........μέ χούντες καί λοιπά......!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ........πού παίζει ό θρύλος σας.........
    άν περάσεις άπό καμμιά κεφετέρια καί άκούσεις ....
    ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ....!!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΕΡΕΙΣ.........ΤΙ.........ΕΙΝΑΙ..........????
    ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ........!!!!!!!!!!
    Καί όλοι οί ΑΛΛΟΙ........!!!!!!!!!!!!!!
    Καταφέρατε νά έχετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ....!!!!!!!!!!!
    Γιατί άραγε.......ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ..??????
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ........
    ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......
    ΝΑ ΠΑΝΕ.....
    ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...!!!!!!!!!!!!
    Όταν θά μάθετε.........ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ...!!!!
    Τότε έλάτε καί νά ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...!!!
    Γιατί στό γαμημένο τό ποδόσφαιρο ...ΟΣΟ...καλύτερος καί νάσαι.....Βραζιλία νάσαι....ΧΑΝΕΙΣ....!!!!
    Έσείς.......ΒΡΕ...ΜΕΛΗ......δέν άναρωτηθήκατε γιατί ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ....στή Μπανανία...ΕΝΩ..... ΑΛΛΟΥ....
    ΕΙΣΤΕ.......ΡΟΜΠΕΣ.........!!!!????????????
    Αύτή είναι ή άλήθεια φίλε μου .....όσο καί νά μή σού άρέσει...!!!!!!!!!!
    ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.......ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....έκεί πού πρέπει..!!!!!!!
    Έμείς δέν έχουμε καί θά καμαρώνουμε έσάς....!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα πρώτα 3500 χλμ με το CBF-600...
    από Zan_Prizol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 18:04
  2. Η Γιορτη Του Γαυρου!!!!
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2005, 21:14
  3. Τα Πρωτα Χιονια
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ