Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ.....

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ.....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ, ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ!! ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑΦΙΣΑ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥ$*&#* ΜΟΥ ΑΥΤΟ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΠΡΟΙΟΝΟ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	22.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	81,4 KB 
ID:	57266

ΑΛΛΗ ΟΨΗ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	112.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	53,7 KB 
ID:	57267

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ????

(μετα απο βροχη ειναι!)

ε αν δεν επεσες προφανως καποιο χερι την εκανε την δουλεια, αλλιως δεν εξηγειται...

Μου φαίνεται σαν να δεχότανε περίεργες δυνάμεις από τις βίδες στερέωσής του -από στραβό σκελετό του κάγκελου ίσως; - και εκτονώθηκε στο σπάσιμο..

Δεν το βγάζω και πολύ καλά από τη φωτό αλλά αν είναι κομμένο από ανθρώπινο χέρι θα φαίνεται καθαρά.

:hypnotize :hypnotize

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥ$*%^ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥ$*%^ ΜΟΥ!
    Λογικά το κάγκελο δεν δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις σε κανένα σημείο του.

Μπορεί να ήταν στραβό είτε από την κατασκευή του, είτε από κάποιο χτύπημα/στράβωμα και να δεχόταν πολλές πιέσεις στο συγκεκριμένο σημείο που να ξεκινούσε από τα σημεία στερέωσης του κάγκελου στη μηχανή.

Αν όντως έσπασε έτσι, σίγουρα θα συνέβαλαν και οι κραδασμοί του δικύλινδρου μοτέρ.

Κρίμα πάντως να ξαναπληρώνεις για κάτι τέτοιο..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΟΥΛΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ... ΓΙΑΤΙΙ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΟΥΛΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ... ΓΙΑΤΙΙ!
    Αν καταφέρεις την κόλληση, το βάψιμο είναι εύκολη υπόθεση.

Μακάρι να γίνει όπως πρώτα !

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λογικά το κάγκελο δεν δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις σε κανένα σημείο του.

Μπορεί να ήταν στραβό είτε από την κατασκευή του, είτε από κάποιο χτύπημα/στράβωμα και να δεχόταν πολλές πιέσεις στο συγκεκριμένο σημείο που να ξεκινούσε από τα σημεία στερέωσης του κάγκελου στη μηχανή.

Αν όντως έσπασε έτσι, σίγουρα θα συνέβαλαν και οι κραδασμοί του δικύλινδρου μοτέρ.

Κρίμα πάντως να ξαναπληρώνεις για κάτι τέτοιο..

ΕΤΣΙ ΕΣΠΑΣΕ .
    Το εχω παθει και εγω σε AFRICA .
    Το αποτελεσμα μετα απο συγκοληση ειναι καλουτσικο ειναι κριμα
    να παρεις αλλα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a53: :a53: :a53:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Απλά "σκάσανε" τα κάγκελα. Κι εγώ το είχα πάθει. Είχα βάλει givi και τα είχα κανα τρίμηνο, αγρατζούνιστα. Πήγα το μηχανάκι στον αντιπρόσωπο ο οποίος από μόνος του ήξερε οτι τα συγκεκριμένα σκάνε, λόγω κραδασμών σε κάποιες στροφές, και μου είπε οτι θα μου τα αλλάξει χωρις χρέωση σε δύο μέρες. Σε δύο μέρες πήγα και μου τα άλλαξε με καινούργιο σχέδιο της givi που δεν σκάει πια. Εννοείται δεν πλήρωσα δεκάρα, και προς τιμήν του ούτε που δέχτηκε ένα εικοσαρικάκι που του έδωσα για το βάλε βγάλε. Πάντως αν είναι να κάνεις ηλεκτροκόληση, να βγάλεις τα κάγκελα από τη μηχανή. Ενας φίλος μου που του κόπηκαν μαχαίρι σε μία μερια (έσενα έχει δύο σκασίματα) πήγε να του κάνουν ηλεκτροκόληση, και ο μάστορας απο βαρεμάρα την έκανε επιτόπου. Αποτέλεσμα : εδωσε΄ένα κάρο χρήματα για να φτιάξει τα ηλεκτρικά που του μαμήθηκαν. Ασε που αυτή η λύση είναι ημίμετρο.

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
    Απλά "σκάσανε" τα κάγκελα. Κι εγώ το είχα πάθει. Είχα βάλει givi και τα είχα κανα τρίμηνο, αγρατζούνιστα. Πήγα το μηχανάκι στον αντιπρόσωπο ο οποίος από μόνος του ήξερε οτι τα συγκεκριμένα σκάνε, λόγω κραδασμών σε κάποιες στροφές, και μου είπε οτι θα μου τα αλλάξει χωρις χρέωση σε δύο μέρες. Σε δύο μέρες πήγα και μου τα άλλαξε με καινούργιο σχέδιο της givi που δεν σκάει πια. Εννοείται δεν πλήρωσα δεκάρα, και προς τιμήν του ούτε που δέχτηκε ένα εικοσαρικάκι που του έδωσα για το βάλε βγάλε. Πάντως αν είναι να κάνεις ηλεκτροκόληση, να βγάλεις τα κάγκελα από τη μηχανή. Ενας φίλος μου που του κόπηκαν μαχαίρι σε μία μερια (έσενα έχει δύο σκασίματα) πήγε να του κάνουν ηλεκτροκόληση, και ο μάστορας απο βαρεμάρα την έκανε επιτόπου. Αποτέλεσμα : εδωσε΄ένα κάρο χρήματα για να φτιάξει τα ηλεκτρικά που του μαμήθηκαν. Ασε που αυτή η λύση είναι ημίμετρο.

+1000

αυτο ηθελα να πω και εγω!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Με τράκαραν. Τι Γίνεται τώρα
    από aaa``` στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2007, 22:24
  2. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 09:22
  3. Τι ειπε τωρα..???