Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: FZ1 + Acrapovic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Ισως να εχεις δικιο για την πεμπτη κ εκτη αλλα για τις πρωτες 2 θα ηθελα λιγο πιο κοντες! Δεν ειναι μαμακια να μη σηκωνει τον μπροστινο τροχο ουτε με πρωτη ενα μηχανακι που εχει 150 αλογα???

Αν θα μπορούσα να επιλέξω αυτό που θα ήταν ιδανικό ΓΙΑ ΜΕΝΑ, θα έλεγα ότι θα μου ταίριαζε καλύτερα περίπου ένα 6-7% κοντύτερες 1η-2α, ένα 3-4% κοντύτερη 3η (όχι γιατί είναι μακριά αλλά για να μην υπάρχει μεγάλο κενό μετά το κόντυμα της 2ας), ίδιες 4η και 5η, και περίπου κατά 5% μακρύτερη 6η....Αλλά δυστυχώς δεν το σχεδίασα εγώ ...ούτε ζήτησαν την γνώμη μου....

Είναι καθαρά θέμα σε τι διαδρομές κινείσαι και με πιο οδηγικό στύλ...

Πιστεύω ότι οι σχέσεις του κιβωτίου έχουν καθαρά σπορτίβικο προσανατολισμό (κυρίως για έξω από την πόλη), και αν εξαιρέσεις τα πολύ κλειστά κομμάτια που καμμιά φορά όντως ενοχλεί η μακριά 1η (αλλά "εξοικονομεί" ζωή στο πίσω λάστιχο...), κατά τα άλλα η κλιμάκωση των σχέσεων βοηθάει πολύ να έχεις πάντα δύναμη και να μην χάνεις καθόλου φόρα στις αλλαγές όταν πραγματικά οδηγείς γρήγορα το μηχανάκι....Όπως πολλά πράγματα πάνω στο FZ1, έτσι κι αυτές δείχνουν τον καλύτερο ευατό τους στην γρήγορη οδήγηση ...
    Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται επειδή εξ' αιτίας τους δεν σηκώνεται εύκολα σούζα ή δεν γράφει "γλυκά" παντηλίκια ανοίγοντας το γκάζι με 1η και 40 έξω από τις καφετέριες, αυτό είναι ΑΛΛΟ θέμα και δεν αφορά την γρήγορη οδήγηση...

Αυτο που ειπες για τις καφετεριες ηταν τελειως ακυρο
    Εγω παντως νομιζω οτι πηρα ενα streetfighter κ οχι TDM!
    Nομιζω οτι λιγη διασκεδαση στην οδηγηση δεν βλαπτει, παντα εκει που μπορεις κ πρεπει κ οχι εξω απο τις καφετεριες οπως ειπες!
    Η μηχανη δεν ειναι μονο για ταξιδια στις εθνικες οδους με 100χλμ.!

Αυτο που ειπες για τις καφετεριες ηταν τελειως ακυρο
    Εγω παντως νομιζω οτι πηρα ενα streetfighter κ οχι TDM!
    Nομιζω οτι λιγη διασκεδαση στην οδηγηση δεν βλαπτει, παντα εκει που μπορεις κ πρεπει κ οχι εξω απο τις καφετεριες οπως ειπες!
    Η μηχανη δεν ειναι μονο για ταξιδια στις εθνικες οδους με 100χλμ.!
    Μην αρπάζεσαι...Δεν το είπα για σένα....Το έγραψα επειδή "ακούω" μια σχετική γκρίνια για το ότι το μηχανάκι δεν κάνει εύκολα σούζες και δεν "γράφει" εύκολα, και πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι η Γιαμάχα (και με τις σχέσεις και με το μακρύ-τεράστιο ψαλίδι) έχει προσπαθήσει πολύ ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην κάνει τέτοια...

Δέχομαι όμως ότι τουλάχιστον το γυμνό που εμπορικά πλασσάρεται στην κατηγορία των streetfighter θα του ταίριαζαν καλύτερα "άλλου είδους" σχέσεις...

Οπως και να εχει παντως πιστευω οτι εχουμε κανει την καλυτερη επιλογη διαλεγοντας το FZ1

Αυτό ξαναπές το.....

Οπως και να εχει παντως πιστευω οτι εχουμε κανει την καλυτερη επιλογη διαλεγοντς το FZ1

Κ Α Λ Ο Ε???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ωραια ειναι η ακραπα

Ξερει κανεις τι γινετε με το exup οταν μπει το τελικο?

Θαναση δεν ξερω μονο πως θα πηγαινε στο δικο σου απο αποψη χρωματος, μιας και το πλαισιο/ψαλιδι, δεν ειναι μαυρα, αλλα μπλε πολυ σκουρο.
    Στην φωτο εχει και κατι γραφικα και δεν ταιριαζει πολυ...

Δεν κανεις μια φωτοσουπια?

Ξερει κανεις τι γινετε με το exup οταν μπει το τελικο?

Αυτό λέει η acrapovic στα FAQ....

"When the original exhaust system is dismounted, it is necessary to remove the cables from the servo (which changes the exhaust valve opening). However, the servo must stay connected to the harness and MUST NOT BE removed."

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Θαναση δεν ξερω μονο πως θα πηγαινε στο δικο σου απο αποψη χρωματος, μιας και το πλαισιο/ψαλιδι, δεν ειναι μαυρα, αλλα μπλε πολυ σκουρο.
    Στην φωτο εχει και κατι γραφικα και δεν ταιριαζει πολυ...

Δεν κανεις μια φωτοσουπια?

Δεν ξέρω να δουλεύω το photoshop καρντιά μου...

Αμα δεν βαριέσαι κάνε καμμιά προσπάθεια...

ΟΚ Eυχαριστω!!!

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    βρήκα αυτό το pdf με τιμές και κωδικούς. Αν το συνδιάσετε με το pdf για την εξάτμιση θα καταλάβετε για τις τιμές. Τα θέματα είναι τρία. Αυτές οι τιμές αφορούν μόνο Γερμανία; Το οτι όπου αναφέρεται στο fz1/fazer είναι με κόκκινο τι να λέει? Δεν ξέρω και Γερμανικά διάολε μπας και λέει στις σημειώσεις. Τρίτο και σημαντικότερο : πως ανεβάζω pdf αρχείο? Η καμμιά πατέντα?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Την είδα την ακράπα φορεμένη σε FZ1..Χάζευα..γαμάει..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. FZ1 for 2006
    από Κανένας στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 01:00
  2. Leo Vince Vs Acrapovic
    από paokpatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 21:44