Εντάξει εγώ δεν θα είμαι τόσο επιθετικός...
Μάλιστα θα πω , οτι στο 1-0 του Ρίμπο απέναντι στην Λίβερπουλ ,ήθελα να περάσει ο Γαύρος.
Αλλά είπαμε. Είναι ομάδα που τα χάνει όταν κερδίζει. Μόνο εκείνο το 6-2 του έχει μείνει απέναντι στην Μπάγερν και μετά απο την Ευρώπη έπεσαν οι σφαλιάρες απανωτές, γιατί δεν σεβάστηκε την αντίπαλο του , όπως έπρεπε...και πέφτει και η 7αρα και δένει το γλυκό.
Για τον ΠΑΟ και την Βαρκελώνη , όταν ο Βαζέχα έχασε το σούτ που πέρασε 10 πόντους απο το δεξί δοκάρι , έφαγε κλωτσιά ο καναπές. Και εγώ είμαι ΑΕΚ όπως είπαμε. Αλλά όταν παίζει Ελληνική ομάδα έξω , αυτούς υποστηρίζω.
Η πλάκα είναι όμως, οτι οι γάυροι , έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο johny walker keep walking , που πραγματικά, σου δίνουν την αίσθηση οτι παρακολουθείς "στημένο" έργο , ακριβώς όπως εκείνα της παράγκας που είχε στηθεί , κυρίως εξόφθαλμα στα πρώτα 2-3 χρόνια που πήρε πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ κύριοι για το μέγεθος της (μην κρυβόμαστε , δεν είμαστε υπερομάδα, απο τις μικρές της Ευρώπης είμαστε) κατάφερε πολλά στην Ευρώπη , απέναντι σε πολλά μεγαθήρια. Ειδικά στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 90.
Μην ξεχνάτε την διαφήμιση που είχε βγεί το 1996 , που καλούσε τους πάντες , να δούν την ΑΕΚ "ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!" .. Και όντως , είχε απο όλες τις ομάδες, μέσα στο γήπεδο κάθε φορά που έπαιζε Ευρώπη.
Πάντως για εμένα το έχω πεί. Αν κάποια ομάδα , πέρα της δικής μου , παίξει μπάλα με ΑΡΧ...ΙΑ, σίγουρα θα πάω να την δώ , ανεξάρτητα οπαδικών προτιμήσεων.
Ακριβώς το ίδιο κάνω και στο άθλημα που μου αρέσει περισσότερο άλλωστε, πόσο μάλλον φέτος , που μυρίζει ΝΒΑ και μάχες φοβερές.
Gandalf