ο καλός Θεούλης τον πήρε κοντά του..
ο καλός Θεούλης τον πήρε κοντά του..
Για τα περί καλού Θεούλη... δεν ξέρω πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
ο καλός Θεούλης τον πήρε κοντά του..![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
ALLO ENA POST GIA TON PERIKLI
http://www.moto.gr/forums/showthread...522#post455522
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.
Δεν κατάφερα να μπώ στην εκκλησία, και δεν ακολούθησα την πομπή στον τάφο. Δεν δάκρυσα καν. Πήγα και πλάκωσα το guzzi στην κηφισίας, και μετά έκανα ένα τσιγάρο πάνω από τον τάφο.
Τι νόημα θα είχε άλλωστε. Κάποιος πολύ φίλος, με όλη τη σημασία της λέξης, πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή. Δεν θα τον ξαναδώ ποτέ........
Κάτι τέτοιες στιγμές κατανοώ την πίστη των ανθρώπων στον θεό, στην μεταθάνατο ζωή, στο "θα ξανασυναντηθούμε". Είναι οι στιγμές που πραγματικά λυπάμαι τον εαυτό μου που δεν μπορώ να μπώ σε τέτοια τριπάκια.
Ευχαριστώ τον Νίκο για τον επικείδιο που είπε, όχι διαβάζοντάς, αλλά από την καρδιά του. Και αυτός χωρίς ένα δάκρυ, γιατί όπως πολύ σωστά είπε, τα δάκρυα δεν ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που σκόρπιζε την χαρά την αισιοδοξία και το γέλιο. Σε έναν άνθρωπο που σε έπερνε τηλέφωνο το πρωί για να σου βάλει να ακούσεις μουσική, έτσι χωρίς λόγο.....για να πάει καλά η μέρα.
Σε έναν από τους λίγους ανθρώπους, που έχω γνωρίσει, που αγαπούσαν τη ζωή τόσο πολύ και προσπαθούσαν να την ζήσουν όσο πιο πολύ, όσο πιό δυνατά μπορούσαν. Ίσως γιατί τελικά να ήταν γραφτό ότι θα τελείωνε τόσο σύντομά.
Ελπίζω να κάνω λάθος Περικλή μου και να καταφέρουμε να ξανασυναντηθούμε εκεί ψηλά. Και να μπορούμε να χορεύουμε και να γελάμε για πάντα. Μέχρι τότε ας σε προσέχουν και ας σε έχουν καλά οι αγγέλοι και εμείς θα φροντίσουμε την Αννα- Μαρία και την Σάσα όσο καλύτερα μπορούμε.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΝΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ
1971-2006
REST IN PEACE
PS Αισθάνομαι τόσο κουρασμένος, τόσο μόνος και τόσο γέρος αυτή τη στιγμή......