Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Εισαι μια αηδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΟΥ ?????????????????????
    Για κανένα λόγο !

Εσύ είσαι μια Θεά !

Αλλά οι μακαρονάδες παχαίνουν !

Sxetika me tin dinami pou diathetei o sigkekrimenos kirios

Arseis Thanatou me 400 kgr

Pieseis me altires se orizontio pagko 100 kgr

O sigkekrimenos athlitis mporei na min einai to apovgasma tis omorfias omos einai ena vouno pou kinitai....
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εδω ειμαι στο Δελεαρ

για τον μακη307

(αυτη πισω με το χρυσο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angel.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	16,8 KB 
ID:	57286
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

εδω ειμαι στο Δελεαρ
    για τον μακη307
    (αυτη πισω με το χρυσο
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ !!

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ Ζ !

Κι απ'την άλλη εγώ στο Δέλεαρ αντίκρισα μια γλυκύτατη παρουσία.

που είναι αυτό το τασάκι ρε παιδιά ;

Re: Εισαι μια αηδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

a) Το στομαχι του εχει γινει τουμπανο απο τα αναβολικα

b) Οσο και να φουσκωσει καποιος, το πιο δυσκολο κομματι ειναι η κοιλια. Αν δεν εχεις κουτια, δεν εχεις κανει καμια στερηση.

c) Σε 1 μηνα οποιος θελει μπορει να γινει κτηνος απο τις ενεσεις
    a) To stomaxi tou sigkekrimenou exei apoktisei thema logo tis ipervolikis diatrofis pou kanei (milame gia 3.500+ KATHARES thermides tin imera...i allios 5 gevmata megalitera se megethos apo to diko mas "efaga kai den mporo na perpatiso"). Kai auto giati o metavolismos tou einai pano apo tis 2.500 cal xoris proponisi....Me proponisi...As to afisoume....Pantos oi logoi pou to stomaxi tou einai etsi einai apli, fisiologiki, poli masa.

b) Sxetika me tous "kommenous" koiliakous, oxi den einai toso diskoloi oso fainontai...To diskolo einai na petixeis kopsimo kai iso megaloma se ola ta simeia ton koiliakon kai distixos auto exei na kanei me genetika xaraktiristika..Kata ta alla, me xrisi diouritikon gia afidatosi kai sigkekrimenon aminokseon einai eukolo na petixeis na exeis poli kommenous koiliakous gia mikra xronika diastimata.

c) Genika oi ximeiotherapeies einai isos to pio pareksigimeno pragma se auto ton kosmo oso afora tin xrisi kai to apotelesma...Kai eksigoumai...Ximeiotherapeia den exei noima na kanei kapoios an p.x. kanei 2 proponiseis tin ebdomada i an kanei proponisi edo kai ena mina...Xeimiotherapeia kanei kaneis ean exei ftasei to somatiko tou orio oso afora tin miiki anaptiksi, exei eksantlisei to thema diatrofi kai simpliromata kai vrisketai se mia katastasi pou legetai "plateau".Koinos, den auksanei miiki maza kai dinami gia kanena logo. Auto, AN simvei pote, simvainei meta apo 1,2 xronia ENTATIKIS kai SOVARIS proponisis....

Mia ximeiotherapia episis den diarkei POTE enan mina...Einai enas kiklos pou diarkei apo 3 eos 12 mines kai exei poli sigkekrimeno skopo...Apaitei a)eksetaseis se ebdomadiaia vasi (ouron, aimatologikes) b)analogo programma proponisis c) analogi diatrofi

Auta ola se erasitexniko epipedo. Tora, se epipedo protathlitismou ta pragmata ginontai poli poli pio sintheta...Kai nai, distixos den iparxei auti ti stigmi oute ena athlima ston kosmo (simperilamvanomenou tou ping pong alla kai tou epaggelmatikou poker) opou oi athlites na min doparontai...

Auta...
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Θέλω γίνω έτσι..!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπορεί να σηκώνουν κανά φορτηγό για ζέσταμα,αλλά αν τους σηκώνεται με αυτά που τρώνε δεν ξέρω..

Αυτοί έχουν και αεροδυναμική καμπούρα! :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ronnie Coleman, απίστευτό σώμα. Δεν έχει μόνο όγκο, έχει φοβερά ζυγισμένο όγκο...Πολύ ισορροπημένους μύες...

Αν θέλετε να δείτε πραγματικά μεγάλο όγκο, ψάχτε για τον Greg Kovacs (kovacz)... Ο άνθρωπος έχει φτάσει 195 κιλά εκ τον οποίων μόνο το 6-7% (σε αγώνες) είταν λίπος... Βέβαια είχε και την υποστήριξη της καλύτερης εταιρείας συμπληρωματικών (MESOTECH) αλλά δεν παύει να είναι τέρας γενετικής...
    vrooommmmm!!!

Οκ ρε Mike, ειπαμε, δεν θα γινεις και ετσι με τα αναβολικα(μονο), αλλα πιστεψε με, φουσκωνεις παρα πολυ.
    Θυμαμαι κατι τυπους που σε 2 μηνες ειχαν γινει ντουλαπες, αλλα η κοιλιτσα κοιλιτσα....

Εγω παντως οταν πηγαινα γυμναστηριο(γιατι τωρα πια πλεον, μονο ξυνω στις πιστες ανα τον κοσμο... ), χαζευα τους κοιλιακους.

Τωρα εχω μονο προ-κοιλιακους
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    eidou ti pathainei kapoios otan to parakanei.....
    Ελεος!!!!

τους σιχενομε αυτους τους τυπος

αν και ξερω καποιους που κανουν body building αλλα οχι σε αυτο το βαθμο πιο ηπιες καταστασεις και εκει δεν ειναι αηδια εχουν ωραια σωματα

αλλα απο καθαρη δυναμη ..... απο οτι ξερω μπορει να ειναι εντυπωσιακοι αλλα δεν εχουν καθολου δυναμη

οπως και να εχει εμενα δε με νοιαζει αφου θα τον δειρει ο makis307cambrio οποτε..........

Eχεις λιγο λαθος σε αυτο!!ο συγκεκριμενος τυπος εχει απιστευτη δυναμη ευακη μου,και επισεις ειναι και μπατσος!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Eχεις λιγο λαθος σε αυτο!!ο συγκεκριμενος τυπος εχει απιστευτη δυναμη ευακη μου,και επισεις ειναι και μπατσος!!!!

RANGER??????????//

ΟΚ ΟΚ το καταλαβα οτι εκανα λαθος μου το ειπαν και αλλοι

εξακολουθουν να μην μου αρεσουν ομως

γουστα ειναι αυτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

RANGER??????????//

ΟΚ ΟΚ το καταλαβα οτι εκανα λαθος μου το ειπαν και αλλοι

εξακολουθουν να μην μου αρεσουν ομως

γουστα ειναι αυτα

Σωστα!!τα γουστα παντα ειναι γουστα,τωρα που το λεμε δεν ειναι και οτι καλυτερο τετοιο σωμα!απλα αυτοι οι τυποι ειναι επαγγελματιες στο ειδος και δεν εχουν αλλοι επιλογη,απλα πρεπει να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Σωστα!!τα γουστα παντα ειναι γουστα,τωρα που το λεμε δεν ειναι και οτι καλυτερο τετοιο σωμα!απλα αυτοι οι τυποι ειναι επαγγελματιες στο ειδος και δεν εχουν αλλοι επιλογη,απλα πρεπει να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!!!!!!!!
    Οτι σωμα δεν ξυνει γονατο, δεν λεει....

:rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ BUSA K8 ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ
    από billsouzas στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 19:14
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2009, 05:47
  3. να τα νε μια φορα!να σε καλα εκει που εισαι ξυλουρη
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί