Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Παλαιό μέλος
    Το ότι σας φοβούνται δηλαδή σας διασκεδάζει; Το να τους ξυπνάτε και να τους ενοχλείτε, σας τονώνει το "εγώ" σας; Α και μια άλλη ερώτηση...είστε εσείς μια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων; Που δεν ανήκουν στις "κότες" που περπατάνε ή μετακινούνται με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας; Εγώ πάντως δεν είμαι ένας από σας.. Κι εγώ οδηγούσα και θα ξαναοδηγήσω μοτοσυκλέτα αλλά ούτε χαίρομαι, ούτε αυτοεπιβεβαιώνομαι όταν ο κόσμος κοιτάζει να προφυλαχθεί, όταν περνάω. Και ξέρετε...όταν κοιτάζουν προς τα σας, όταν μαρσάρετε και σπινάρετε και κάνετε σούζες (δεν αναφέρομαι σε όλους, μη πετάτε πέτρες. Μόνο, σ'αυτούς που τα κάνουν) δεν σκέφτονται... "ΠΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩ τι άντρας είναι αυτός...τι θάρρος...τι ομορφιά...τι ατίθασος...πωωω πωωω να έναν τέτοιο γαμπρό,σύζυγο κλπ θέλω!" Μη το πείτε πουθενά.. αλλά από μέσα τους σας σιχτιρίζουν.. Αλλά αφού το διασκεδάζετε, εγώ τι να πω...μπράβο!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Το ότι σας φοβούνται δηλαδή σας διασκεδάζει; Το να τους ξυπνάτε και να τους ενοχλείτε, σας τονώνει το "εγώ" σας; Α και μια άλλη ερώτηση...είστε εσείς μια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων; Που δεν ανήκουν στις "κότες" που περπατάνε ή μετακινούνται με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας; Εγώ πάντως δεν είμαι ένας από σας.. Κι εγώ οδηγούσα και θα ξαναοδηγήσω μοτοσυκλέτα αλλά ούτε χαίρομαι, ούτε αυτοεπιβεβαιώνομαι όταν ο κόσμος κοιτάζει να προφυλαχθεί, όταν περνάω. Και ξέρετε...όταν κοιτάζουν προς τα σας, όταν μαρσάρετε και σπινάρετε και κάνετε σούζες (δεν αναφέρομαι σε όλους, μη πετάτε πέτρες. Μόνο, σ'αυτούς που τα κάνουν) δεν σκέφτονται... "ΠΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩ τι άντρας είναι αυτός...τι θάρρος...τι ομορφιά...τι ατίθασος...πωωω πωωω να έναν τέτοιο γαμπρό,σύζυγο κλπ θέλω!" Μη το πείτε πουθενά.. αλλά από μέσα τους σας σιχτιρίζουν.. Αλλά αφού το διασκεδάζετε, εγώ τι να πω...μπράβο!
    κανεις δεν είπε αυτα που λες.....

και ετσι όπως το παρουσιάζεις....αυτο που λες οτι τους ξυπνανε και τους ενοχλουν ή ξυπναμε ή ενοχλουμε όπως θες....δε νομίζω οτι μονο τα μηχανακια είναι αυτα που δε σεβονται την ησυχία και ηρεμία του απλου φιλήσυχου, αναμαρτητου, πολίτη......

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν αναφερόμουν σε σένα! Αλλά το να χαίρεται κανείς επειδή τον φοβούνται το βρίσκεις φυσιολογικό; Και δε λέω ότι αν καταπολεμηθεί το φαινόμενο των υπανθρώπων που καβαλούν μοτοσυκλέτα αλλά νομίζουν ότι καβαλούν τον Πάπα της Ρώμης, θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα! Το Forum όμως είναι σχετικό με αυτά και γι'αυτά μιλάω..αν ήταν σχετικό με τα σπίρτα τώρα ίσως να λέγαμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε μ'αυτά, αλλά είναι σχετικό με μοτοσυκλέτες.

Λες επίσης, ειρωνικά τον πολίτη "αναμάρτητο"!! Είπα εγώ ότι είναι αναμάρτητος; Και επειδή έχει κάνει αμαρτίες εμείς πρέπει να εκδικηθούμε ε; Κάτι σαν θεοί ένα πράγμα!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Σίγουρα αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν αναφερόμουν σε σένα! Αλλά το να χαίρεται κανείς επειδή τον φοβούνται το βρίσκεις φυσιολογικό; Και δε λέω ότι αν καταπολεμηθεί το φαινόμενο των υπανθρώπων που καβαλούν μοτοσυκλέτα αλλά νομίζουν ότι καβαλούν τον Πάπα της Ρώμης, θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα! Το Forum όμως είναι σχετικό με αυτά και γι'αυτά μιλάω..αν ήταν σχετικό με τα σπίρτα τώρα ίσως να λέγαμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε μ'αυτά, αλλά είναι σχετικό με μοτοσυκλέτες.
    κοιτα...δεν εχεις και απολυτο αδικο αλλα ουτε και δικαιο...θα επιμεινω εγω στην αρχική μου απαντηση...λεγοντας...οτι παντου βρισκεις τα παντα .....όλα τα ειδη....καθε αναβατης είναι και μια διαφορετικη προσωπικοτητα...ακρη δε βγαζεις με τι και πως νιωθει ο καθενας και γιατι κανει οτι κανει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
    Το θαυμαστικό στο τέλος της πρότασης είναι... ειρωνικό.

Εννοώ φυσικά ότι επικρατεί η άποψη ότι ο κάθε μοτοσυκλετιστής είναι εν δυνάμει τσαντάκιας. Αισθάνομαι κάπως άσχημα που χαλάω την πιάτσα πάντως...
    αδερφε για πες μας τι μηχανη εχεις?
    zito i trella.....

Πού είναι τα κλειδιά μου; Το avatar του/της booZe
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    αδερφε για πες μας τι μηχανη εχεις?
    Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτή η πληροφορία με το θέμα, έχω μια φιλήσυχη Pegaso Strada.
    Who needs actions when you've got words?

Παλαιό μέλος
    Ααα πρέπει να απολογηθείς!! Τι φιλήσυχη; Ποιος το είπε ότι είναι φιλήσυχη; Την έχω πετύχει να κάνει αταξίες, να καψουρεύεται τσάντες κλπ. Έλα πλάκα κάνω... Δε φταίει το τι καβαλάς,αλλά το πως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
    Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτή η πληροφορία με το θέμα, έχω μια φιλήσυχη Pegaso Strada.
    αν ειχες κανενα θυριο αδερφε λογικο να σε φοβουνται.. τι να πει κανεις..
    zito i trella.....

Ααα πρέπει να απολογηθείς!! Τι φιλήσυχη; Ποιος το είπε ότι είναι φιλήσυχη; Την έχω πετύχει να κάνει αταξίες, να καψουρεύεται τσάντες κλπ. Έλα πλάκα κάνω... Δε φταίει το τι καβαλάς,αλλά το πως..
    Σωστος... απλα ηθελα να καταλαβω το πως σκεπτονται αυτοι οι ανθρωποι για αυτο και ρωτησα... Με τι λογικη...
    zito i trella.....

αγαπητέ VanDiemen,

Ξεκόλλα και ξαναδιάβασε τι γράφω. Δεν λέω ότι κάνοντας καγκουριλίκια ο φιλήσυχος πολίτης χέζετε. Λέω:
    Όταν κατεβαίνω αργά αργά και φιλήσυχα και αντιμετωπίζομαι σαν να καβάλησα το τέρας της αποκάλυψης και να βγήκα στους δρόμους λογικό είναι να γαμηθώ στο γέλιο.

Και ναι το βρίσκω διασκεδαστικό να σταματάω επειδή έχω stop, να κάνω στον παππού περάστε, και να μου δίνει προταιρεότητα

Το βρίσκω απίστευτα διασκεδαστικό να περνάω στενό κοντά στο σπίτι μου τσουλούντας (μην φάμε και κανά παιδάκι) και ξαφνικά όλοι οι πεζοί να ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια λες και βγήκε το "tremors" στο μαρούσι :rotflmao: :rotflmao:

αμάν πια με την πολιτική ορθότητα (μη χέσω ) μερικών εδώ μέσα...
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    ....καθε αναβατης είναι και μια διαφορετικη προσωπικοτητα...ακρη δε βγαζεις με τι και πως νιωθει ο καθενας και γιατι κανει οτι κανει....

Άκρη ναι.. δε βγάζεις! Όλοι έχουμε διαφορετική προσωπικότητα.. Και ο εγκληματίας έχει προσωπικότητα.. Αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να την ανεχόμαστε ή να απομονώνουμε τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές, ώστε κάποιος που έχει την τάση να κλίνει προς αυτές, σκεπτόμενος τις συνέπειες που μπορεί να έχει, να προσπαθεί να τις ελέγχει;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    αγαπητέ VanDiemen,

Ξεκόλλα και ξαναδιάβασε τι γράφω.... στα πεζοδρόμια λες και βγήκε το "tremors" στο μαρούσι :rotflmao: :rotflmao:

αμάν πια με την πολιτική ορθότητα (μη χέσω ) μερικών εδώ μέσα...
    Το διασκεδάζεις δηλαδή έτσι;; Άρα να μην εκπλαγούμε αν αύριο μεθαύριο πας δίπλα σε καμμιά γριούλα και μαρσάρεις απότομα για να πεταχτεί μέχρι πάνω..πολύ διασκεδαστικό!!!! Φαντάζομαι θα πεθάνεις από το γέλιο! Πάρτης και την τσάντα!! Εκεί να δεις τρόμο! Και γέλια που θα κάνεις! Αμάν πια με την ανωριμότητα, την υπεροψία και το "σύμπλεγμα κατωτερότητας" μερικών!!!!! Οι υπόλοιποι δε σας φταίνε σε τίποτα!!

θα σταματήσω εδώ γιατί έχω να κάνω με συνομιλητή που επιμελώς απομονώνει ότι τον συμφέρει απ' τα κείμενα των άλλων προσφιλής τακτική πολιτικάντηδων και troll.

για πάμε ένα repeat...

Το βρίσκω απίστευτα διασκεδαστικό να περνάω στενό κοντά στο σπίτι μου τσουλούντας (μην φάμε και κανά παιδάκι) και ξαφνικά όλοι οι πεζοί να ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια λες και βγήκε το "tremors" στο μαρούσι
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    θα σταματήσω εδώ γιατί έχω να κάνω με συνομιλητή που επιμελώς απομονώνει ότι τον συμφέρει απ' τα κείμενα των άλλων προσφιλείς τακτική πολιτικάντηδων και troll.
    για πάμε ένα repeat...

Ναι! Σταμάτα εδώ γιατί κι εγώ βαρέθηκα να μιλάω στον τοίχο..
    Είπα στην αρχή ότι εμένα με πειράζει που κάποιοι με ακραία συμπεριφορά δίνουν την εικόνα ότι όλοι όσοι βρίσκονται πάνω σε 2 τροχούς, είναι το ίδιο! Εσύ είπες ότι ..."μα όχι, εγώ το διασκεδάζω να με φοβούνται!" Κι εγώ σου απάντησα ότι αφού το διασκεδάζεις, δεν απέχεις πολύ από το να είσαι ο αυριανός καμικάζι.. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ!

"μα όχι, εγώ το διασκεδάζω να με φοβούνται!, χωρίς να υπάρχει ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ"

το καταλαβαίνεις τώρα;;;

αφού φοβούνται όταν δεν κάνω μαλακίες τι θες να κάνω;;;

να στεναχωρηθώ με τη μαλακία που τους δέρνει και νομίζουν ότι είμαι εγκληματίας επειδή οδηγώ μηχανή;;;
    Fuck the universe.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3