είμαι γραμμένος στο ΚΤΜ ελλάς κλάμπ.
αν και δε μου αρέσει ιδιάιτερα ο όρος "λέσχη", συμμετέχω με τα καλής πρόθεσης παιδιά σε διάφορα event.
τον Μάρτιο φερειπείν γνώρισα τον Χελιώτη Δημήτρη, αγωνιζόμενο στο εντούρο
κατα τη διάρκεια μαθημάτων εντύρο που μας πρόσφερε αφιλοκερδώς , έτσι επειδή έχει ανοιχτό μυαλό.
και επειδή όταν κανέις πραγματικά το έχει , δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να το μεταβιβάσει στους νέους.
και εμέις (οι νέοι σε ηλικία και στο χώρο βασικά) έχουμε ανάγκη
να αφουγκραστούμε την εμπειρία των παλαιοτέρων
(το ξέρω δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θρέντ, μα θα καταλήξω και εκεί)
Τέσπα , μαζευτήκαμε στη Βαρυμπόμπη 30 άτομα , απο το κλάμπ και απο παρέες του Χελιώτη και έκατσε ο άνθρωπος και μας ξεστράβωσε.
με το στυλάκι του το ωραίο, και το καλαμπούρι και την κορίνθια αφεντιά και προφορά.
απο τότε γνωριστήκαμε , και όποτε πήγαινα για κανένα ανταλλακτικό στο υποκατάστημα όπου εργαζεται (ειναι μηχανικός ΚΤΜ) λέγαμε καμμιά κουβέντα και πάντα μου λεγε, πως θα φτιάξει μιακδρομούλα έτσι να γουστάρουμε.
την τελευταια φορά μου χε αναφέρει ακριβώς την ημερομηνία .
στις 22-23 μην κανονισεις τιποτα θα περασουμε γαμώ .
όταν είδα το λοιπόν το ποστάκι το ποστάκι του μπίλ
σκέφτηκα πώς θα είναι αυτό, και πως θα μπήκε χορηγός η εταιρέια όπου δουλέυει...
είχα μπερδευτεί τελικά...
στην ουσία , έγινε κακή συννενόηση διοργανωτών και σπονσορων
και συνέπεσαν δυο εκδρομές οφ ροαντ μαζί , το ίδιο ΣΚ.
η μία του Χελιώτη και της Ε-75 βασικά με διανυκτέρευση στον λάδωνα και χάραξη road book
και η άλλη (οραντζ τούρ) της adventures park, του Σπανού στην ουσία.
Ο Σπανός 1 ή 2 μέρες πρίν την εκδρομή είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του, και έτσι η εκδρομή του οραντζ τούρ αναβλήθηκε-ακυρώθηκε.
έτσι και ο Vstrommer ήρθε μαζί μας στον λάδωνα!
εκέι ήταν και ο Doni o οποίος έιχε ανοίξει ένα νεο ποστάκι τελευταία στιγμή για να ενημερωθεί...
μαζεψα όλα τα λίνκ εδώ για να μπορούν να βρουν τον μπούσουλα όποιος ενδιαφερεται να μαθει τα περί εκδρομής το ΣΚ 22-23 ιουλίου 2006
![]()