Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ...........

Νέο μέλος Το avatar του/της bat12

Angry ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ...........

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ. ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ SCOUTER ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ <<ΣΦΑΙΡΑ>>ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΩ. Ο ΤΥΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΛΙΓΜΟ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ (ΚΡΑΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ). ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ <<ΜΑΛΑΚΙΑ>>. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ (???? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ) ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΚΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μην το βλεπεις ετσι αναγωγοι υπαρχουν παντου......εγω οταν μου ανοιγουν τα αυτοκινιτα χωρο να περασω λεω παντα ευχαριστω

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ενα τραγουδι του Παπακωνσταντινου ελεγε....:καλος με τους καλους, τρελος με τους τρελους....

den isoun omos entelos lathos

k o scooter paranoma itan sto antithero reuma. esy mporeis na min ton eides afou forouses kranos k einai diskolo na stripseis poly piso to kefali, alla as min etrexe k autos.

K ego otan kinoume anamesa sta koutia k paei na mou xothei kapoios, kovo k ton afino.

Metaksu katergareon, eilikrinia..
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Είναι πολλοί οι άσχετοι/αρχάριοι/ανάγωγοι/αφηρημένοι/ανίκανοι/άρρωστοι/παλαβοί/απρόσεχτοι/ατάλαντοι/απροσάρμοστοι/γλοιώδεις/χαζοι/κουτσοί/στραβοί κι ανάποδοι εκεί έξω..

Το κακό με τον σκουτερά είναι όχι τόσο οτι ήταν ανάγωγος, αλλά οτι μάλλον δεν πήρε κανένα "μάθημα" να προβλέπει τι μπορεί να γίνει την επόμενη στιγμή με βάση αυτά που βλέπει (ή δεν βλέπει) μπροστά του. Αυτό είναι το πιό λυπηρό...

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Το τραγούδι του Παπακωσταντίνου συνεχίζει με το πολύ σωστό... " και με τις γάτες σκύλος! "

Ότι και αν σημαίνει για τον κάθε ένα αυτό.

Πόσο χρονών ήταν το παληκάρι???
    Όχι άλλο κάρβουνο...

Oτι λακαμια και να μου κανουν, αν μου ζητησουν συγνωμη το ξεχασα το επομενο δευτερολεπτο

Οταν η συγνωμη δεν γινεται δεκτη, ειτε εισαι μοτοσυκλετιστης να εισαι, ειτε ταριφας, ειτε πρεζακιας να πεφτεις κατω, τοτε εισαι μεγαλο ρεντικολο.

Παιδιά, ΠΡΟΣΟΧΗ........τα μάτια σας 1024 οχι 14!!! Πολλά συμβένουν τελευταία...πολά ατυχήματα. Λογικές ταχύτητες, προσοχή και πάντα να δίνετε προτεραιότητες ή αν έχετε να τις πέρνετε με ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ενας λόγος που έψαχνα για μοτο με ABS κλπ είναι κι αυτός...μπάς και γλυτώσουμε τίποτα σε μια κακή φάση.

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer - hucker

Τι σημασία έχει αυτό;
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Oτι λακαμια και να μου κανουν, αν μου ζητησουν συγνωμη το ξεχασα το επομενο δευτερολεπτο
    +1

Αν είναι δυνατόν. Είχε τελειώσει η κακή η στιγμή, το παλικάρι θέλησε να ζητήσει συγνώμη γιατί έτσι ένιωσε κι ο άλλος ο μαλάκας το βιολί βιολάκι.

Τόσο δύσκολο ήταν να απαντήσει ευγενικά αφού όλα έληξαν καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα ;

Τόσο δύσκολο ήταν να εκτιμήσει την ευγενική χειρονομία του bat12 ; Πόσο χρόνο θα χρειαζόταν αυτός ο κύριος για να καταλάβει οτι έκανε μαλακία με την ηλίθια αντίδρασή του ;

Προσωπικά και μια χειρονομία να μου κάνουν δείχνοντάς μου οτι κατάλαβαν το λάθος τους, είναι υπεραρκετό για να κάνω κι εγώ άλλη μία δείχνοντάς τους να καταλάβουν ότι "οκ, όλα καλά."

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    +1000 και από εμένα

Εχθές το βράδυ στο σινε+ έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις εκφράσεις του προσώπου και το πως ερμηνέυονται αυτές αλλά και τη σημασία που έχουν στην κοινωνικότητα και επικοινωνία των ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο λόγο που η συμπεριφορά των ανθρώπων όταν οδηγούν αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα είναι τόσο διαφορετική από όταν είναι πεζοί. Και το δικαιολόγησε ότι δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τον άλλο ώστε να βλέπει τις εκφράσεις του προσώπου του!!!

Το έχετε καλοσκεφτεί όταν σκουντάμε κάποιον στο δρόμο ή έστω κλείνουμε το δρόμο του κατά λάθος (πεζοί) γιατί δεν έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με όταν οδηγούμε? Όχι μόνο αυτό αλλά σε πολλές περιπτώσεις ζητάμε και συγνώμη και συνεχίζουμε το δρόμο μας χωρίς να έχουμε νευριάσει.
    Ενω στην οδήγηση!!!
    Γινόμαστε πολύ πιο επιθετικοί και αγενείς με το παραμικρό!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer - hucker
    Το τραγούδι του Παπακωσταντίνου συνεχίζει με το πολύ σωστό... " και με τις γάτες σκύλος! "

Ότι και αν σημαίνει για τον κάθε ένα αυτό.

Φίλε μου, πανω απο 28 δεν ήταν, αν και πιατεύω πως αυτό δεν έχει καμμία σημασία. Έχω γνωρίσει ανθρώπους σε νεαρή ηλικία που έχουν την ωριμότητα και την συμπεριφορά ανθρώπων δεκαετίες μεγαλυτερών τους.
    Αυτό πάντος που με παρηγορεί είναι ότι υπάρχουν ανθρωποι που οδηγούν και σκέπτονται όπως εσείς.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    o χωρος αναμεσα στα κουτια και η εξωτερικη μερια εχουν γινει δρομος ταχειας κυκλοφοριας απο τους βεσπακηδες, τους <φτιαγμενους> παποβιους, τους courier και τους σπορταδες της πολης.......την ωρα που ετοιμαζομουνα να περασω καποιο κουτι με περασε με 120κμ τουλαχιστον ss στην β.σοφιας!......ευτυχως που παντα κοιταω τους καθρεφτες και βγαινω σιγα-σιγα για να δωσω περιθωρια στον αλλο να αντιδρασει.....μεγαλη προσοχη λοιπον!! καλυτερα να αργησεις λιγο μεσα στη ζουγκλα της πολης παρα να αποκτησεις κοληταρι συνεπιβατη κανα GSX-R...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos950
    o χωρος αναμεσα στα κουτια και η εξωτερικη μερια εχουν γινει δρομος ταχειας κυκλοφοριας απο τους βεσπακηδες, τους <φτιαγμενους> παποβιους, τους courier και τους σπορταδες της πολης.......την ωρα που ετοιμαζομουνα να περασω καποιο κουτι με περασε με 120κμ τουλαχιστον ss στην β.σοφιας!......ευτυχως που παντα κοιταω τους καθρεφτες και βγαινω σιγα-σιγα για να δωσω περιθωρια στον αλλο να αντιδρασει.....μεγαλη προσοχη λοιπον!! καλυτερα να αργησεις λιγο μεσα στη ζουγκλα της πολης παρα να αποκτησεις κοληταρι συνεπιβατη κανα GSX-R...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Ενα τραγουδι του Παπακωνσταντινου ελεγε....:καλος με τους καλους, τρελος με τους τρελους....
    σωστός!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2022, 19:29
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Ιστορίες για αγρίους (δώσε μία και εσύ, τσάμπα είναι)
    από zireous στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 22:20
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 23:42
  5. Δωσε Καλημερεσ
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 11:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε