Εγω λεω μην το διαλυσεις το καημενο το CBR.
Πουλα το οπως ειναι να μην χασει μεταπωληση(γιατι οταν κανεις τις μοντιφες μετα το παντρευτηκες), και παρε ενα μεγαλυτερο μηχανακι.
Ποσο θα πιασει το cbr?
Δεν θα δωσεις παραπανω απο 3000 για ενα CB-400 σε τελεια κατασταση
![]()
H toulaxiston ena magazi pou na kobei plastika.....
To mhxanaki den prokite na pouli8i....8a to xariso ston ksadelfo otan giriso apo to fadariliki kai paro mia cbr 600.
8elo na to kano giati pesa se mia lakouba kai espasan ola ta plastika...Ara pali 8a doso polla lefta na paro ta mama.. "ama iparxoun en elladi....!!!"
Afta
Aμα ειναι ετσι τοτε εχεις δικιο
Θα σου προτεινα να βαλεις μια μασκα για μηχανες εντουρο!
Το συνηθιζουν πολυ στο εξωτερικο, και κοστιζει και λιγο(50-70?)
Για μασκα θα πρεπει να δωσεις 200?+, και παλι δεν θα βρεις στην Ελληνικη αγορα
είναι διάφοροι στο χώρο που φτιάχνουν πολυεστερικά για μηχανάκια...
ίσως βρείς κάτι που να σου αρέσει σε αυτούς...
θα βρεις τηλεφωνα τους σε κάποιο μοτοπεριοδικό!
ο χοντρός που το μαγαζί του έχει 3 αρχικά λατινικά κεφαλαία γράμματα, δε κάνει καλή δουλειά πάντως!
έτσι για να έχουμε και ενα χρησιμο feedback αγοράς, καθώς και επιτέλους λίγη αξιοκρατία στο χώρο της ποιότητας δουλειάς!
υπ'όψιν δε φωτάει με τίποτα λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
για μάσκα , αφού σου αρέσει αυτή που έβαλες μπορείς να βρείς καμμία μεταχειρο απο KTM duke...
αλλιώς το πιό απλό με 20 ευράκια ώ σα την Κυρία μου!
μόνο για χρήση πόλης ή βολτα σε κομβόι, να σε κάνουνε οι άλλοι φώς!![]()
πω πω πω ρε Βαγγέλαρε , τι κουκλί που το χεις κάνει ρε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
βρες μασκακι απο DNA Gilera 125 η 50
φτού φτου φτου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε Βαγγέλαρε
Βαγγέλη σβήσε τα ΠΜ σου... είναι γεμάτος ο κάδος σου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ο χοντρός που το μαγαζί του έχει 3 αρχικά λατινικά κεφαλαία γράμματα, δε κάνει καλή δουλειά πάντως!
έτσι για να έχουμε και ενα χρησιμο feedback αγοράς, καθώς και επιτέλους λίγη αξιοκρατία στο χώρο της ποιότητας δουλειάς!
Μην τον βριζεις ρε Κατανα.
Αν θες δυσφημισε τον,αυτο μαλλον δεν τον πειραζει γιατι ο κοσμος δεν ειναι και χαζος πλεον, αλλα μην τον βριζεις γιατι μπορει να σε παρει τηλ και σενα, να σου κανει καμια μηνυση.:a12:![]()
Χαθηκε και αυτο το θρεντ στο bikenet για τους μαστορες, κατι ηξερε ο Keleytis.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ρε είμαστε σε προεκλογική περίοδο.. όλα συγχωρούνται... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μην τον βριζεις ρε Κατανα.
Αν θες δυσφημισε τον,αυτο μαλλον δεν τον πειραζει γιατι ο κοσμος δεν ειναι και χαζος πλεον, αλλα μην τον βριζεις γιατι μπορει να σε παρει τηλ και σενα, να σου κανει καμια μηνυση.:a12:![]()
Χαθηκε και αυτο το θρεντ στο bikenet για τους μαστορες, κατι ηξερε ο Keleytis.![]()
αυτός με τα τρία αρχικά κάνει κομπογιαννίτικη δουλειά...
δε το λέω επειδή μου το χουν πει...
αλλά εχω πάει και εχω δεί δουλειές του στο μαγαζί
και οι ραφές των καλουπιών κάνανε μπαμ!
Kanena magazi na protinete....?
Maska apo duke poso kanei....?
Afti tin maska pou sas ediksa ego tin brika sto moto cataloge kai exei (krati8ite) 190 euro!!!
Ama pao se ena magazi poso grigora 8a gini h doulia?
Thn kiriaki pao sto nisi mou (Santorini) !!
Ποια ειναι αυτα τα τρια αρχικα ρε παιδια?
ΚΚΚ?
KGB?
CIA?
FBI?
KKE?
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Y.Γ. Γνωριζω τον αμαρτωλο, και μπορω να πω ''οξω πο δω''
....κανει και ρημα