Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

μπλα μπλα
    Αν θελετε να δειτε τον φοβο στα ματια των αλλων..

δοκιμαστε να μπειτε σε τραπεζα φορωντας το κρανος :rotflmao:

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp

και που να φωναξεις "ΛΗΣΤΕΙΑ" κιόλας!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp

Εμένα πάντως με σταματάνε πριν καν μπω μέσα, για να το βγάλω.

Όσον αφορά το θέμα μας πάντως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων.
    Άλλοι είναι έτσι άλλοι είναι αλλιώς. Δεν μπορεί όλοι λοιπόν να μας θεωρούν εντάξει τύπους από τη στιγμή που δεν είναι όλοι οι μοτοσικλετιστές εντάξει τύποι.

Αν σου αρέσει που καβαλάς τη μηχανή σου τι σε ενδιαφέρει η άποψη των άλλων?
    Στο κάτω κάτω πάντοτε θα βρίσκεις και ομοϊδεάτες για να συζητάς τα περί μηχανών!!!

Η μήπως πολλές φορές και οι μοτοσικλετιστές δεν κατακρίνουμε τους αυτοκινητιστές (κουτιά).
    Και εγώ για παράδειγμα έχω μια δόση προκατάληψης προς τους αυτοκινητιστές όταν καβαλάω το μηχανάκι μου γιατί εκείνη τη στιγμή σκέφτομαι για τη δική μου ασφάλεια ότι είναι όλοι κουλοί και αδιάφοροι. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο? Σίγουρα όχι.

Από τη στιγμή που μας αρέσει και το απολαμβάνουμε απλά ας μην κολλάμε με τέτοιες αντιλήψεις ορισμένων. Και εμένα με κοιτάνε περίεργα τώρα τις ζέστες με το μπουφάν και μερικοί ψιλογελάνε αλλά....(Who gives a fuck!!!)
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Ακόμη ασχολείστε με το τί λένε οι άλλοι για σας?

Τελικά μετράει πολύ το τί θα πει ο άλλος ε? (Ενώ στους φίλους μας λέμε: "Μη σε νοιάζει ρε τι λένε οι άλλοι, εσύ είσαι ξεχωριστός, κάνε αυτό που σε εκφράζει. Αγάπα όποιον θες, φόρα ό, τι θες, λέγε αυτό που θες")

Αγχωνόμεθα μήπως με τις φοβίες των άλλων?

Αν δεν είμαστε αυτό που νομίζουν γιατί να ενοχλούμαστε?

Ο κάγκουρας θα σου πει ότι είναι μηχανόβιος (χωρίς καν να ξέρει τι σημαίνει η λέξη)... Μη κολλάμε στις λέξεις και μη μας νοιάζει πια για το τί λένε οι άλλοι...

Αυτό που οδηγάς πολλές φορές δε καθορίζει αυτό που είσαι...

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Ακόμη ασχολείστε με το τί λένε οι άλλοι για σας?

Τελικά μετράει πολύ το τί θα πει ο άλλος ε? (Ενώ στους φίλους μας λέμε: "Μη σε νοιάζει ρε τι λένε οι άλλοι, εσύ είσαι ξεχωριστός, κάνε αυτό που σε εκφράζει. Αγάπα όποιον θες, φόρα ό, τι θες, λέγε αυτό που θες")

Αγχωνόμεθα μήπως με τις φοβίες των άλλων?

Αν δεν είμαστε αυτό που νομίζουν γιατί να ενοχλούμαστε?

Ο κάγκουρας θα σου πει ότι είναι μηχανόβιος (χωρίς καν να ξέρει τι σημαίνει η λέξη)... Μη κολλάμε στις λέξεις και μη μας νοιάζει πια για το τί λένε οι άλλοι...

Αυτό που οδηγάς πολλές φορές δε καθορίζει αυτό που είσαι...

Τα λες πολύ σωστά! Αρκεί όμως, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε να μην ενοχλεί και το γενικό σύνολο. Δε λέω να μην ενοχλήσουμε έναν ή δύο. Είναι αναπόφευκτο, κάποιοι να μη μας πάνε, να μη γουστάρουν τη μάπα μας, να μη τους κάνουμε το κέφι.. (υπάρχουν και στραβάδια τέλος πάντων που τους ενοχλούν όλα). Συμφωνώ μαζί σου, ότι ο λόγος για να είμαστε σωστοί δεν πρέπει να είναι αυτός (τι θα πει ο γείτονας...τι θα πει ο κόσμος!).

Εξάλλου και οι καλύτεροι ψυχολόγοι το έχουν πει, ότι το να μη σε ενδιαφέρει, τι γνώμη έχει ο "δίπλα" σου για σένα, είναι ένα από τα συστατικά της ευτυχίας!

Όταν όμως κάποιος είναι, κατά κανόνα, ενοχλητικός, τότε το πράγμα αλλάζει.. Υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική άποψη των πραγμάτων. Όταν είσαι γενικώς ενοχλητικός δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να πεις, δε μ' ενδιαφέρει, εγώ περνάω καλά και μάλιστα το διασκεδάζω που με φοβούνται και ενοχλούνται. Ζεις σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σεβαστείς! Αν όλοι ενεργούσαμε μ'αυτή τη λογική, τότε για πιο λόγο να μη πάρω μια βαριοπούλα και να έρθω τα μεσάνυχτα να κάνω τη μηχανή σου πορτατίφ; Αφού εγώ το διασκεδάζω!

Πάντως δε νομίζω ότι οι βλαμμένοι, που επειδή καβάλησαν δυο ρόδες νομίζουν ότι καβαλούν τον Πάπα της Ρώμης, έχουν αυτή τη φιλοσοφία..
    κατά τη γνώμη μου αυτοί είναι οι πιο κομπλεξικοί και η υπέρτατη επιδίωξή τους, είναι να κάνουν τον άλλο να τους προσέξει! Θεωρούν ότι είναι σπουδαίοι άνθρωποι.. ότι εμπνέουν μόνο θαυμασμό και ότι αυτοί που δυσαρεστούνται από το γεγονός της διέλευσής τους (και δεν βγαίνουν στο μπαλκόνι να δουν πως αυτός ο ήρωας μπορεί και κουμαντάρει τέτοια μηχανάρα), είναι άντε καμμιά τρελή γιαγιά που την πειράζουν όλα ή κανένας κομπλεξικός.

Άλλο να σε ενδιαφέρει το πως παρουσιάζεσαι στους άλλους ανθρώπους. και τελείως άλλο να έχεις σκοπό να παρουσιάζεσαι κάπως στους άλλους.

Εγώ αυτό σκέφτομαι.

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΑ.
    -ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
    -ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.
    -ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    -ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ.
    -Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.
    -ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
    ΚΛΠ
    ΔΕΝ Σ'ΕΝΟΧΛΟΥΝ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΤΗΣ Η' ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΓΩ
    ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ...ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ
    ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    Ποια ακριβώς είναι αυτά που βάζω στο ίδιο τσουβάλι;; Αν ανήκεις σ'αυτούς που μαρσάρουν άσκοπα στο φανάρι με άγνωστο σκοπό αλλά το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις το φόβο στα μάτια των περαστικών και αισθάνεσαι ότι σε έβαλα στο ίδιο τσουβάλι μ' αυτόν που διασχίζει με σούζα το δρόμο..τότε ναι...σε τσουβάλιασα...έχεις δίκιο! Αλλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τι είναι αυτά που έβαλα στο ίδιο τσουβάλι; Μοτοσυκλετιστής, μηχανόβιος ή αναβάτης δε μ'ενδιαφέρει, μπορείς να βαφτίσεις τον εαυτό σου όπως θέλεις..

Τώρα σχετικά με τα άλλα που λες.. Κι εγώ που νόμιζα ότι αν καταπολεμηθεί το φαινόμενο των "κακών μηχανόβιων" θα λυθούν όλα τα προβλήματα...(θα λυθεί το μεσανατολικό, θα φθηνήνει το πετρέλαιο κλπ) χμμμ ώστε υπάρχουν κι άλλα προβλήματα ε; Μα τότε αφού υπάρχουν κι όλα αυτά που λες, το να μαρσάρουμε, να ενοχλούμε και να κάνουμε σούζες τους πειράζει; Παίρνουμε δηλαδή σαν άλλοθι το χειρότερο από αυτό που κάνουμε και μόλις μας πουν κάτι...τσουπ...τους το πετάμε στη μάπα!...ο άλλος γιατί έκανε εκείνο και δεν του λες τίποτα και τώρα που εγώ κάνω αυτό, μου τη λες; Ωραία λογική.. (μου θυμίζει το δημοτικό, που έπιανε κάποιον ο δάσκαλος να κάνει κάτι, και αμέσως η πρώτη ερώτηση του πιτσιρικά "και γιατί τον άλλο δεν του κάνατε τίποτα;"

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ποια ακριβώς είναι αυτά που βάζω στο ίδιο τσουβάλι;; Αν ανήκεις σ'αυτούς που μαρσάρουν άσκοπα στο φανάρι με άγνωστο σκοπό αλλά το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις το φόβο στα μάτια των περαστικών και αισθάνεσαι ότι σε έβαλα στο ίδιο τσουβάλι μ' αυτόν που διασχίζει με σούζα το δρόμο..τότε ναι...σε τσουβάλιασα...έχεις δίκιο! Αλλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τι είναι αυτά που έβαλα στο ίδιο τσουβάλι; Μοτοσυκλετιστής, μηχανόβιος ή αναβάτης δε μ'ενδιαφέρει, μπορείς να βαφτίσεις τον εαυτό σου όπως θέλεις..
    ΝΑΙ ,ΣΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΩ.
    ΑΝ ΣΕ ΦΟΒΗΣΑ ΣΟΡΡΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
    ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΣ Η' ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ@@@@@@@.
    ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ CLUB ΣΟΥ.

:a17:
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΝΑΙ ,ΣΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΩ.
    ΑΝ ΣΕ ΦΟΒΗΣΑ ΣΟΡΡΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
    ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΣ Η' ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ@@@@@@@.
    ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ CLUB ΣΟΥ.

:a17:
    Ποιο club μου εννοείς; Αυτό που πηγαίνω τα βράδια; Ή αυτό που παίζω γκολφ; Δε με φόβισες καθόλου! Απλώς σου κάνω ορισμένες πολύ απλές ερωτήσεις στις οποίες όπως φαίνεται δεν μπορείς να απαντήσεις! Τι τσουβάλιασα κατά τη γνώμη σου; Πες αυτό το απλό!
    Θες απλά να κάνεις το κομμάτι σου, νομίζεις ότι θα σε κοιτάξουν οι άλλοι με θαυμασμό, για να μπεις στις τσόντες σου ικανοποιημένος! Έγραψες πάλι μεγάλε!!

-Ποιο club μου εννοείς;
    -Αυτό που πηγαίνω τα βράδια;-
    - Δε με φόβισες καθόλου! Απλώς σου κάνω ορισμένες πολύ απλές ερωτήσεις στις οποίες όπως φαίνεται δεν μπορείς να απαντήσεις! Τι τσουβάλιασα κατά τη γνώμη σου; Πες αυτό το απλό!
    - Θες απλά να κάνεις το κομμάτι σου, νομίζεις ότι θα σε κοιτάξουν οι άλλοι με θαυμασμό, για να μπεις στις τσόντες σου ικανοποιημένος!
    - Έγραψες πάλι μεγάλε!!
    -ΤΟ FUN CLUB ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    -ΜΠΑΑΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?
    - ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
    (ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΛΕΣ ΚΑΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΠΧ)
    -ΝΑΙ ΡΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΥ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.
    -ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕ
    ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΣΟΥ ΜΑΜΗΣΕ ΤΗΝ
    ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.
    ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΑ.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Re: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; Αφήστε τα συναισθηματικά που ακούμε και διαβάζουμε στα περιοδικά, ότι είναι τρόπος ζωής, ελευθερία πνεύματος και σώματος κλπ κλπ. Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο είναι, το οποίο έτσι και το μάθεις, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από οτιδήποτε άλλο...αυτό είναι. Συμφωνώ ότι είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα οχήματα. Αυτό όμως δε μας κάνει ούτε πιο μάγκες, ούτε πιο νταήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο “πιο” από τους υπόλοιπους ανθρώπους! Το ότι μπορούμε και το οδηγούμε ή το γεγονός ότι το αγοράσαμε, μας κάνει σε κάτι πιο ξεχωριστούς, από όλους τους υπόλοιπους; Κι αν η απάντηση είναι όχι, γιατί αυτή η συμπεριφορά; Ποια ε; Αυτή που έχουν ορισμένοι ρε παιδιά!! Εξηγούμαι! Τώρα πριν λίγο, ερχόμουν και μπροστά μου ήταν ένα xt. Τον πιάνει το φανάρι κι αρχίζει να μαρσάρει σαν παλαβός! Φεύγει με σπινάρισμα και απομακρύνεται συνεχίζοντας τα άσκοπα μαρσαρίσματα και τα σπιναρίσματα! Είναι το μόνο περιστατικό που είδατε και ακούσατε; Σας αρέσει όταν αναφέρονται στους μοτοσυκλετιστές εσείς κι αυτός ο τύπος να είστε το ίδιο; Να σας βάζουν στο ίδιο καζάνι; Κάτι πρέπει να κάνουμε! Να τυπώσουμε κάποιο t-shirt; Δεν ξέρω.. Εγώ πάντως όταν κάποιος έχει την άποψη.. “μηχανόβιος; ε..κανένας αλήτης θα είναι!” δεν τον αδικώ.. και δεν θα τον αδικώ μέχρι να περιθωριοποιήσουμε αυτούς τους υπανθρώπους που νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και καβάλησαν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και το καλάμι, επειδή έκαναν “πατέντα” στην εξάτμιση και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες στο πόδι!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕDIT ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    -ΤΟ FUN CLUB ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    -ΜΠΑΑΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?
    - ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
    (ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΛΕΣ ΚΑΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΠΧ)
    -ΝΑΙ ΡΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΥ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.
    -ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕ
    ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΣΟΥ ΜΑΜΗΣΕ ΤΗΝ
    ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.
    ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΑ.
    Το fun-club που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου, αγόρι μου καλό, απευθύνονταν σε ανθρώπους που διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία "χιούμορ". Όταν μεγαλώσεις, αν τρως το φαγητό σου, θα αποκτήσεις κι εσύ! Θα απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις.. Ναι τα βράδια βγάινω! Όταν μεγαλώσεις, αν... αλλά...να μην επαναλαμβάνομαι..κατάλαβες έτσι;

Όταν ακούω κάποιον να λέει τον μοτοσυκλετιστή "μηχανόβιο" ..σκέφτομαι...χμμ άλλος ένας που γυρνάει με τη μοτοσυκλέτα του για να κάνει το κομμάτι του..ή που wannabe τέτοιος, τέλος πάντων. Παπάκι, έχω! Τhanks για την προτροπή.
    Τέλος για να πάμε και στο ευχολόγιο..
    Η επιχειρηματολογία σου ονομάζεται ad-hominem.. Δηλαδή μη δυνάμενος να αντιμετωπίσεις το συνομιλητή σου επάνω στο θέμα συζήτησης, στρέφεσαι εναντίον του ίδιου του ατόμου! Δηλαδή ας πούμε ότι μιλάνε δυο άτομα και ο ένας με την επιχειρηματολογία του φέρνει τον άλλο σε τόσο δύσκολη θέση (δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική μας περίπτωση.Αυτό θα το κρίνουν αυτοί που θα διαβάσουν) που δεν μπορεί να πει τίποτα! Τότε αν ο άλλος του απαντήσει, "πως είναι έτσι το μαλλί σου; Δε χτενίζεσαι ποτέ; Πηγαινε σε έναν καθρέφτη βρωμιάρη".. Τότε αυτό λέγεται επιχειρηματολογία ad-hominem..

(και σημειωτέον..είναι τελείως λάθος!!)

και γι'αυτό που είπες να ξαναδιαβάσω το πρώτο μου μήνυμα...
    Το ξαναδιάβασα και σου εξηγώ! Λέω εκεί λοιπόν...όταν σε μια ομάδα ανθρώπων Α που έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό... ας πούμε ανάμεσα σε 1000 καλούς υπάρχουν και 50 που έχουν ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό αλλά συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και επειδή συνεχώς είναι τόσο έντονα απωθητικός ο τρόπος συμπεριφοράς τους, είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει την κακή εικόνα για όλη την ομάδα! Αυτό που λέω είναι...αν η ομάδα αυτή δε φροντίσει να κάνει κάτι για να περιθωριοποιήσει αυτούς τους 50, τότε εγώ προσωπικά αν ακούσω κάποιον να λέει: Ομάδα Α; Αλήτες, κοπρίτες!! δεν μπορώ να τον αδικήσω, όχι γιατί θεωρώ ότι όντως είναι όλη η ομάδα αλήτες, αλλά γιατί κι εγώ από την πλευρά μου δεν έκανα το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω! Αυτό είπα στο πρώτο μου μήνυμα. Εσύ το μόνο που συγκράτησες ήταν "μηχανόβιοι; Αλήτες, κοπρίτες!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

με κάτι τέτοια threads έχω γίνει τόσα κιλά

Παλαιό μέλος
    Sorry που σε παχαίνουμε ρε Λεωνίδα Από δω και πέρα τα δικά μου post θα είναι fat-free

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35