Απόψε έχει Δέλεαρ ή θα είστε όλοι σε Νάξους, Πάρους, Μύκονους και θα το παίζεται greek tourist/greek kamaki;
Ειδικά τώρα μετά την νέα καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού. (βλ. Φοίβος/Μαζωνάκης - Summer In Greece).![]()
![]()
Απόψε έχει Δέλεαρ ή θα είστε όλοι σε Νάξους, Πάρους, Μύκονους και θα το παίζεται greek tourist/greek kamaki;
Ειδικά τώρα μετά την νέα καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού. (βλ. Φοίβος/Μαζωνάκης - Summer In Greece).![]()
![]()
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ας πουμε Διακοπες στο Δελεαρ ...![]()
Οπότε σήμερα στο Δέλεαρ ερχόμαστε με σαγιονάρα, μαγιό, ψάθινο καπέλο, το αντιλιακό μας και το single του Μαζώ ανά χείρας.![]()
![]()
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
θα ρθει και κανας αλλος η θα ειμαστε οι τρεις μας????
Εγώ θα προτιμήσω τις μπότες, το μπουφανάκι μου κλπ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Οπότε σήμερα στο Δέλεαρ ερχόμαστε με σαγιονάρα, μαγιό, ψάθινο καπέλο, το αντιλιακό μας και το single του Μαζώ ανά χείρας.![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λέμε στο Δέλεαρ!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Πηγαίντε εσείς και αν ξεμπλέξουμε θα ρθουμε και εμείς... αλλά έχω όρεξη να ρθω και να σας πάρω να πάμε παραλία....
μήπως να πάμε καμια Ν.Μάκρη σήμερα? κάναν Μαραθώνα?
καλή ιδεά ρε παλικάρι, αλλά δε νομίζω να προλαβαίνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πηγαίντε εσείς και αν ξεμπλέξουμε θα ρθουμε και εμείς... αλλά έχω όρεξη να ρθω και να σας πάρω να πάμε παραλία....
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ωραια ιδεα! αλλα αν κανονισεις για Ν. Μακρη..κανονισε και ποιος θα μαζεψει τους α-μηχανους εεεε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
ναι γιατι δε παμε πουθενα αλλου?
(οχι νεα μακρη εχω ακομα το ψυχολογικο μεσα μου )
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πόρτο Ράφτη επίσης μπορούμε![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Όπως σωστά είπε η α-μήχανη, έχουμε να σκεφτούμε και αυτούς που δεν έχουν μηχανή.
Επιπλέον, μετά την κούραση της Δευτέρας που να τρέχεις στην Νέα Μάκρη και στο Πόρτο Ράφτη-Πόρτο Κόφτη;
exei kai ena kalo stin tripoli![]()
ti? kala to voulwnw![]()
Δέν είναι και τόσο τραγικά μακριά το Πόρτο.... Ο δρόμος θέλει προσοχή μετά την Α.Ο.....
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
![]()
και καμμια μπυρα....
ειδικα αμα κανονισουμε να λειπουν οι φωτογραφοι, οργια μπορουμε να κανουμε!![]()
![]()
Λογο αφιξεως απο διακοπες του φιλτατου kostaNL δεν εχω παρα να ερθω... (γμτ, πολυ δελεαρ τελευταια)![]()
επισης καποια Α-μηχανη θα μου φερει δωρακι![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
επισης καποια Α-μηχανη θα μου φερει δωρακι![]()
![]()
επειδη εγω δεν ειμαι Ανταμ..γκουχγκουχ...το χω μαζι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()