Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Το fun-club που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου, αγόρι μου καλό, απευθύνονταν σε ανθρώπους που διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία "χιούμορ". Όταν μεγαλώσεις, αν τρως το φαγητό σου, θα αποκτήσεις κι εσύ! Θα απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις.. Ναι τα βράδια βγάινω! Όταν μεγαλώσεις, αν... αλλά...να μην επαναλαμβάνομαι..κατάλαβες έτσι;

Όταν ακούω κάποιον να λέει τον μοτοσυκλετιστή "μηχανόβιο" ..σκέφτομαι...χμμ άλλος ένας που γυρνάει με τη μοτοσυκλέτα του για να κάνει το κομμάτι του..ή που wannabe τέτοιος, τέλος πάντων. Παπάκι, έχω! Τhanks για την προτροπή.
    Τέλος για να πάμε και στο ευχολόγιο..
    Η επιχειρηματολογία σου ονομάζεται ad-hominem.. Δηλαδή μη δυνάμενος να αντιμετωπίσεις το συνομιλητή σου επάνω στο θέμα συζήτησης, στρέφεσαι εναντίον του ίδιου του ατόμου! Δηλαδή ας πούμε ότι μιλάνε δυο άτομα και ο ένας με την επιχειρηματολογία του φέρνει τον άλλο σε τόσο δύσκολη θέση (δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική μας περίπτωση.Αυτό θα το κρίνουν αυτοί που θα διαβάσουν) που δεν μπορεί να πει τίποτα! Τότε αν ο άλλος του απαντήσει, "πως είναι έτσι το μαλλί σου; Δε χτενίζεσαι ποτέ; Πηγαινε σε έναν καθρέφτη βρωμιάρη".. Τότε αυτό λέγεται επιχειρηματολογία ad-hominem..

(και σημειωτέον..είναι τελείως λάθος!!)
    -ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΡΕ :rotflmao: ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΟΙ ΤΟΥ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ?
    -ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ:wacko:
    -ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    -ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ 125 ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ.
    -ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ....ΚΛΠ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΓΛΥΚΟ?ΤΕΣΠΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑD HOMINEM.
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΜΙΝΕΜ ΜΟΝΟ.
    -ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ.
    -ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    -ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΡΕ :rotflmao: ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΟΙ ΤΟΥ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ?
    -ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ:wacko:
    -ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    -ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ 125 ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ.
    -ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ....ΚΛΠ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΓΛΥΚΟ?ΤΕΣΠΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑD HOMINEM.
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΜΙΝΕΜ ΜΟΝΟ.
    -ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ.
    -ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.
    Μπαα καμμιά συγγενική σχέση! Αλλά και τι σχέση έχει ο Χριστόδουλος με την κουβέντα; Ααα... απόπειρα χιούμορ.. Χαμογέλασα! Συνέχισε την καλή προσπάθεια! Αν δε θέλεις να μεγαλώσεις, γούστο και καπέλο σου! Μόνο που δεν είναι, ξέρεις, θέμα επιλογής..
    Χαίρομαι που επισημαίνεις ότι μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να σκέφτομαι ελεύθερα..
    Ευχολόγιο...ννναι...σωστά..πρέπει να προσαρμόζουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, στο επίπεδο που μπορεί να καταλάβει ο συνομιλητής μας. Τα μπινελίκια εννοώ ρα συ!
    Μπράβο για τον Eminem! Άντε ρα; Καλός ήταν;
    Για τη γκόμενα τι να σου πω; Δεν σε γεμίζουν πλέον οι τσόντες;

Εκτός απ'το παπάκι έχω και ένα tenere 660...το πουλάω αν σ'ενδιαφέρει.. Αλλά δεν θα πάρω παπάκι 125.. Για κανένα freewind σκέφτομαι..Εσύ τι λες;

Μπαα καμμιά συγκενική σχέση! Αλλά και τι σχέση έχει ο Χριστόδουλος με την κουβέντα; Ααα... απόπειρα χιούμορ.. Χαμογέλασα! Συνέχισε την καλή προσπάθεια! Αν δε θέλεις να μεγαλώσεις, γούστο και καπέλο σου! Μόνο που δεν είναι, ξέρεις, θέμα επιλογής..
    Χαίρομαι που επισημαίνεις ότι μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να σκέφτομαι ελεύθερα..
    Ευχολόγιο...ννναι...σωστά..πρέπει να προσαρμόζουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, στο επίπεδο που μπορεί να καταλάβει ο συνομιλητής μας. Τα μπινελίκια εννοώ ρα συ!
    Μπράβο για τον Eminem! Άντε ρα; Καλός ήταν;
    Για τη γκόμενα τι να σου πω; Δεν σε γεμίζουν πλέον οι τσόντες;
    ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ "ΠΑΤΕΝΤΑ"ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΟΥ...
    ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΙΕΣ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ CLUB.
    ANTE "ΡΑ" ΑΞΙΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ.
    ΥΓ.ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕΣ EDIT....
    TI NA ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ
    ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ 660 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ "ΠΑΤΕΝΤΑ"ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΟΥ...
    ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΙΕΣ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ CLUB.
    ANTE "ΡΑ" ΑΞΙΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ.
    Εεε ναι...αφού αρχίσαμε να λέμε αλήθειες ούτε εμένα με γεμίζει.. Άντε καλή βόλτα! Αν "γύρισε" τσόντα ποιος; Δεν ασχολούμαι ρα συ.. (χαίρομαι που επιτέλους συνεννοούμαστε!) Βρες κανέναν με κοινά ενδιαφέροντα για να σε αφυπνίσει όταν "γυρίσει" τσόντα ο ήρωάς σου! Αντε ρα! Καληνύχτα!

Εεε ναι...αφού αρχίσαμε να λέμε αλήθειες ούτε εμένα με γεμίζει.. Άντε καλή βόλτα! Αν "γύρισε" τσόντα ποιος; Δεν ασχολούμαι ρα συ.. (χαίρομαι που επιτέλους συνεννοούμαστε!) Βρες κανέναν με κοινά ενδιαφέροντα για να σε αφυπνίσει όταν "γυρίσει" τσόντα ο ήρωάς σου! Αντε ρα! Καληνύχτα!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΑ.
    ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ?
    ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΡΑ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ...
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΑ.
    ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ?
    ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΡΑ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ...
    Κοίτα...ένα από τα ενδιαφέροντά της, είναι και οι άντρες...και συγκεκριμένα εγώ! Ώστε κοινά ενδιαφέροντα ε; Δεν το είχα σκεφτεί... τι να πω..αν είναι έτσι, περαστικά...αλλά μη ξεδίνεις για άλλο ένα κόμπλεξ σου, εις βάρος των άλλων

Μμμμάλιστα!

Αυτή είναι η κοινωνία μας!
    Δυστυχώς ή ευτυχώς δε μπορούμε να τους βάλουμε όλους σε μια κατηγορία.

Οι δικυκλιστές είναι κάτι σαν τους ταρίφες. Συνήθως ΕΝΑΝ ταρίφα βλέπουμε που μας κόβει το δρόμο, δε βγάζει αλάρμ, βγαίνει από το πουθενά και τσουπ όλα τα κίτρινα γίναν μαβλάκες!
    Έτσι και μια οικογένεια που θα πάει να περάσει τη διάβαση και ένας τσιπιρίκος θα σταματήσει στο κόκκινο με έντο και διπλοκάβαλος, θα τους φοβίσει και θα λένε μετά οι αλήτες που δε ξέρουν τι κάνουν.
    Έτσι είναι τα πράγματα. Αν ο καθένας κοιτάξει να συμπεριφέρεται όσο το δυνατόν καλύτερα, τότε όλοι θα αλλάξουν. Οι εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα! Από τότε που βγήκαν οι κανόνες (και δεν εννοώ τους κανόνες της φύσης ή της ηθικής)

Όλα σωστά αυτά που λέτε. Ας τα αποδεχτούμε!

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Συνήθως ΕΝΑΝ ταρίφα βλέπουμε που μας κόβει το δρόμο, δε βγάζει αλάρμ, βγαίνει από το πουθενά και τσουπ όλα τα κίτρινα γίναν μαβλάκες!
    Μα δεν είδαμε ΕΝΑΝ ταρίφα να οδηγάει με τον τρόπο που περιγράφεις. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι έτσι. Προσωπικά όσο οδηγάω στην Πάτρα, αυτό παρατηρώ. Ακόμα δεν έχω δει έναν να οδηγάει συνετά. Ακόμα και όταν μου κάνουν σήμα να περάσω, έχω παρατηρήσει ότι το κάνουν γιατί θέλουν να περάσουν και κάπως τους εμποδίζω εκεί που είμαι. Μόνο τότε ξεσκίζονται να σε αφήσουν να περάσεις.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    και γι'αυτό που είπες να ξαναδιαβάσω το πρώτο μου μήνυμα...
    Το ξαναδιάβασα και σου εξηγώ! Λέω εκεί λοιπόν...όταν σε μια ομάδα ανθρώπων Α που έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό... ας πούμε ανάμεσα σε 1000 καλούς υπάρχουν και 50 που έχουν ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό αλλά συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και επειδή συνεχώς είναι τόσο έντονα απωθητικός ο τρόπος συμπεριφοράς τους, είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει την κακή εικόνα για όλη την ομάδα! Αυτό που λέω είναι...αν η ομάδα αυτή δε φροντίσει να κάνει κάτι για να περιθωριοποιήσει αυτούς τους 50, τότε εγώ προσωπικά αν ακούσω κάποιον να λέει: Ομάδα Α; Αλήτες, κοπρίτες!! δεν μπορώ να τον αδικήσω, όχι γιατί θεωρώ ότι όντως είναι όλη η ομάδα αλήτες, αλλά γιατί κι εγώ από την πλευρά μου δεν έκανα το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω! Αυτό είπα στο πρώτο μου μήνυμα. Εσύ το μόνο που συγκράτησες ήταν "μηχανόβιοι; Αλήτες, κοπρίτες!"

Τελικα δεν μας λες τι προτεινεις.

Γιατι με φαινεται οτι κατι εχεις να προτεινεις.

Τι εννοεις περιθωριοποιήσει?
    Μηπως να μαζεψουμε αυτους 50 και να τους κρεμασουμε προς παραδειγμα για τους αλλους?

"μηχανόβιοι; Αλήτες, κοπρίτες!"

Καποιοι σου λενε οτι σε ολες τις καστες ανθρωπον υπαρχουν ολα τα ειδη.

Εσυ αναφαιρεσαι σε μια συγκεκριμενη.

VanDiemen τι ψαχνεις να μαθεις?

Παλαιό μέλος
    Όχι φίλε! Δε λέω να τους κρεμάσουμε.. δεν ξέρω κι εγώ τον τρόπο.. Τον προβληματισμό μου εκφράζω.. και κάνω προσπάθεια να βρω μια λύση, να ακούσω και τους υπόλοιπους... ποια είναι η θέση τους. Αν θες..κι αυτό που κάνω, εδώ τώρα, είναι ένα λιθαράκι...ίσως κάποιοι προβληματιστούν και πουν...ρε συ..καλά τα λέει αυτός..ίσως λέω!
    Όταν λέω να τους περιθωριοποιήσουμε, δεν εννοώ να τους βάλουμε μια στάμπα στο μπράτσο και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο και να λέμε “Νάτος!! Αυτός είναι!”. Τρόποι μπορούν να βρεθούν.. κατ’αρχήν να κάνουμε αισθητή την αποστασιοποίησή μας απ’αυτού του είδους τις συμπεριφορές... ίσως με κάποιο spotάκι...δεν ξέρω... Να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι δεν ανήκουν σε μας.. Και μόνο η αίσθηση που θα τους δοθεί, ότι..."χμμμ είμαι ο μόνος ανόητος που τα κάνει αυτά!", ίσως βοηθήσει.. Να μάθουν δηλαδή, ότι οι πράξεις τους, δεν προκαλούν το θαυμασμό, αλλά την απέχθειά μας προς τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Και μόνο αυτό, μπορεί, ίσως, να προβληματίσει κάποιους.. Σου ακούγονται παράλογα όλα αυτά;

Έχουμε λέσχες, έχουμε περιοδικά, forum, άξιους εκπροσώπους, γίνονται συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις... έχουμε τρόπους για να κάνουμε αισθητή τη θέση μας, ότι δηλαδή δεν είμαστε όλοι τέτοιοι! 5-10 στους εκατό να είναι αυτοί που συμπεριφέρονται μ'αυτό τον τρόπο, είναι αρκετοί για να δίνουν κακό όνομα και εικόνα σε όλους τους υπόλοιπους!

Λέει ο προηγούμενος για τους ταξιτζήδες...ότι όοολοι είναι ατζαμήδες, άσχετοι, καθάρματα...υπάνθρωποι! Έτυχε να πέσει ίσως σε 4-5 που φέρθηκαν άσχημα.. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι είναι τέτοιοι; Φυσικά και όχι! Είναι όμως τόσο εξόφθαλμα προκλητικοί αυτοί οι 4-5, που δίνουν το κακό όνομα σε όλους! Και επειδή το κακό όνομα, ξέρεις, δεν μένει κρυφό, αλλά το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι, που ίσως δεν έχουν κάνει ταρζανιές και δεν έχουν δώσει δικαίωμα, το κακό όνομα όμως το έχουν...υπάρχει και τους ακολουθεί, αυτό τους εκνευρίζει και τους βάζει κι αυτούς στο λούκι της "ανάποδης" συμπεριφοράς..

Αυτό βλέπουμε και ανάμεσά μας.. Βλέπεις πολλούς που επειδή δεν έχουν δώσει δικαιώματα, όταν διαπιστώνουν ότι οι πολίτες τους φοβούνται, δε στρέφονται κατά της αιτίας που δημιούργησε αυτό το φόβο, αλλά εναντίον των πολιτών! Εσύ όμως τι προτείνεις; Γιατί με κατακρίνεις έμμεσα επειδή γράφω, ότι γράφω! Είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση που υπάρχει;

Σχετικά μ'αυτά που λες για τις κάστες και τις φατριές...δεν αντιλέγω...όλα τα είδη ανθρώπων υπάρχουν παντού! Ακόμη και στις φυλακές υπάρχουν και καλοί άνθρωποι! Το θέμα είναι ότι αλλού υπάρχουν περισσότεροι οι οποίοι συμπεριφέρονται σωστά, ενώ σε άλλες ομάδες ανθρώπων, το αντίθετο! Στο σύνολο των μοτοσυκλετιστών, εσύ κατά τη γνώμη σου τι νομίζεις ότι ισχύει; Και ποιος είναι πιο άμεσα ορατός στον κόσμο, με αποτέλεσμα να δίνει τη γενική εικόνα για όλους μας; Εσύ π.χ. που έχεις τη μοτοσυκλέτα σου για να πηγαίνεις τα σαββατοκύριακα καμμιά βόλτα σε κάποια ορεινή διαδρομή για να ξεσκάσεις λίγο, ή ο τύπος που έβγαλε την εξάτμιση και πάει μπροστά στην καφετέρια κι αρχίζει να μαρσάρει και να κάνει ταρζανιές;

Οκ φιλτατε VanDiemen.

Εχεις παρει χαμπαρι οτι βρισκομαστε σε ενα πολυ gamato forum οπου κανονιζονται βολτες γινονται γνωριμιες,πολλες φορες δημιουργουνται πολυ δυνατες σχεσεις ανθρωπων...................αλλα απο κει και περα για να γινει μαζικη κοινιτοποιηση για να αντιμετωπιστει καποιο προβλημα..........δεν ειναι ο καλυτερος χωρος.(και μαλλον δεν υπαρχει η αναγκη να ειναι).

Κοιτα λιγο τι προσπαθησα να κανω εγω για να καταλαβεις λιγο πως σκεφτομαι και πως θελω να αντιδρασω. εδω
    Bart τα καταφερα.THX

Γενικως ολοι ειμαστε τοσο βολεμενοι που δεν εχουμε πια ορεξη για μεγαλα πραγματα.(δεν το πιστευω αλλα αυτο συμβαινει)

Και προσπαθω μονος μου οτι αντιδραση μπορω να δειξω σε πραγματα που δεν μου αρεσουν και να ειμαι μαθητης Η δασκαλος αναλογα την περισταση στην ζωη.

Εκλεισα τα 33 και μπηκα στα 34.

Ε σου λεω και εγω σε πιο νεα ηλικια μαλλον υπηρξα και καγκουρας και καρεκλοτος και ευτυχως που δεν περιθωριοποιήθηκα,..............γιατι σημερα μπορει να μην ειχα γνωρισει ολους εσας.

Χαλαρωσε και απολαυσε την βολτα.

Ο καθενας μας ειναι μοναδικος και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.

Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    "μα όχι, εγώ το διασκεδάζω να με φοβούνται!, χωρίς να υπάρχει ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ"

το καταλαβαίνεις τώρα;;;

αφού φοβούνται όταν δεν κάνω μαλακίες τι θες να κάνω;;;

να στεναχωρηθώ με τη μαλακία που τους δέρνει και νομίζουν ότι είμαι εγκληματίας επειδή οδηγώ μηχανή;;;

Παρατηρησε και αυτο το φιλαρακι που εκφραζει την πραγματικοτητα του.

Οταν διαβαζα το thread καταλαβαινα απολυτα τι ηθελε να πει αλλα εσυ ησουν αντιθετος.

Ο GhostDog επελεξε να πει αυτο που τον εκφραζει με το μηχανακι του ωμα,........... κατ 'εμε πολυ σταρατα και στο κατω κατω αυτο ειναι που τον εκφραζει και καλα κανει.

Το αναφερω απλα γιατι μ 'αρεσε σαν αντιδραση.
    Ουτε για να σε κοντραρο ουτε για να κρινω αν ειναι καλο η κακο.

Δεξου τα παντα ως εχουν αν μπορεις να αλλαξεις κατι αλλαξε το, αν οχι απλα δεξου και αυτο.

Δεν ειναι μονο θεμα των "καβουριων" αλλα και τις αντιληψης η οποια μεταφερεται στα μικρα παιδια απο τους δικους τους.Για παραδειγμα πριν 1-2 χρονια καπου στου Ζωγραφου πηγαινα σε μια δουλεια με το παπι της αδερφης μου και βλεπω 2 πιτσιρικες 5-6 χρονων πιασμενες χερι χερι να προσπαθουνε να περασουνε το δρομο απεναντι.Κοιταω πισω μου μην ειναι κανενας πισω και μας παρει παραμαζωμα,σταματαω και τους λεω να περασουνε.Προς μεγαλη μου εκπληξη γυρναει το ενα στο αλλο και του λεει:Ελα ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ μας αφηνει να περασουμε

Παλαιό μέλος
    Λες ότι κι εσύ υπήρξες “κάγκουρας” κλπ. Όμως άλλαξες! Γιατί πιστεύεις ότι η απόπειρα να επισπεύσουμε αυτή τη διαδικασία ή να βοηθήσουμε κι αυτούς που παραμένουν τέτοιοι, είναι λάθος; Γιατί με πήρατε με τις πέτρες, αυτό δεν καταλαβαίνω.. Όταν λέω περιθωριοποίηση, δεν εννοώ να τους δέσουμε από πίσω, με ένα σχοινί, και να τους τραβάμε, ούτε να τους κατάσχουμε τις μοτοσυκλέτες.. Νομίζω λέω ξεκάθαρα αυτό που σκέφτομαι! Να τους κάνουμε αισθητή την εικόνα, ότι συμπεριφερόμενοι με αυτό τον ακραίο τρόπο, δεν ανήκουν σε μας.. ότι είναι μόνοι τους!
    Το να επαναπαυτούμε όπως μου προτείνεις θα λύσει ποτέ το πρόβλημα;; Κι αν “ναι”, πως; Λες αν μπορώ να αλλάξω κάτι, να το αλλάξω κι αν όχι να το δεχτώ όπως είναι.. Ε λοιπόν, προσπαθώ να το αλλάξω.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    ε, λοιπον να κανω κι εγω μια παρακληση για αμεση κινητοποιηση: να οργανοσουμε μια καμπανια ωστε ΟΛΕΣ οι μοτοσυκλετες να φορανε aftermarket ολοσωμες ελευθερες εξατμισεις !!! μιλαω απολυτα σοβαρα μιας και ποιο ομορφες ειναι, και ποιο ωραια ακουγονται και καλυτερη αποδωση εχουν........!!!!!!!!!!

φιλε VanDiemen δεν καταλαβα...τι προβλημα εχουν οι καγκουρες και χρειαζονται βοηθεια??? ......και μαλιστα απο εσενα ??? μου θυμιζεις την κα.Λουκα!!! παρε χαμπαρι οτι ΔΕΝ υπαρχει προβλημα...εσυ εχεις το προβλημα και προτεινω οτοασπιδες! λες οτι οδηγας moto, εχεις δοκιμασει με εξατμιση? μαλλον οχι. δοκιμασε και θα καταλαβεις γιατι ολοι οι μοτοσυκλετιστες γουσταρουν μια τετοια! τουλαχιστον εγω δεν εχω συναντισει καποιον που να μην του αρεσε το γουργουριτο αναμεσα στα ποδια του

...και δεν χρειαζατε να ζηλευεις πλεον, για το 660 σου υπαρχουν πολλες στην αγορα, ζητα μια για XT και το "προβλημα" στο οποιο αναφερεσαι θα λυθει αμεσως:rotflmao:

Υ.Γ. γιατι τοσος πουριτανισμος ρε γαμωτο?

Υ.Γ.2 θα προτημουσα χιλιες φορες την μοτο-φαση πριν 1-2-3 δεκαετιες που ηταν πιο ΑΛΗΤΙΚΗ γιατι οταν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι το θεμα ΦΛΩΡΕΥΕΙ.....δυστηχως.....
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35